Artefakty aneb jak to vlastne vypada...

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

wit píše:
prf.KuBA píše:Jo přesně tak to mám taky...to bych doporučil... :wink:
A nebude te grafice vadit, ze jede 250/400 a najednou buuuum 410/500? :?
Věř tomu že nebude... :wink: Já jedu ve 2D na 325/580DDR a najednou :onfire: a 465/720DDR :)
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

wit píše:
No tiez som nad tym rozmyslal, ale dufajme a ticho sa modlime aby jej to nevadilo :oops: . Ja to mam tak dane ale mesiac a grafika sa nestazuje, a najlepsie je na tom to, ze ked pracujes vo windowsoch, tak nepalis grafiku a zo znamena dlhsiu zivotnost :-D
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

Axis píše:
wit píše: A nebude te grafice vadit, ze jede 250/400 a najednou buuuum 410/500? :?
No tiez som nad tym rozmyslal, ale dufajme a ticho sa modlime aby jej to nevadilo :oops: . Ja to mam tak dane ale mesiac a grafika sa nestazuje, a najlepsie je na tom to, ze ked pracujes vo windowsoch, tak nepalis grafiku a zo znamena dlhsiu zivotnost :-D
nevim - s tou "delsi" zivotnosti, to do te doby koupim neco lepsiho. (snad) (no, spis za tech par let) (takze mas vlastne pravdu 8-) )
časy se mění a my s ním
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

No to je jasne ze nebudes pri jednej grafike nejakych 8 rokov
:oops: . Ale predsa, treba si ju setrit , nie? Ved naco potrebujes na surfovanie po nete nejake brutalne takty?? Kludne si to mozme aj podtaktovat....
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

Axis píše:No to je jasne ze nebudes pri jednej grafike nejakych 8 rokov
:oops: . Ale predsa, treba si ju setrit , nie? Ved naco potrebujes na surfovanie po nete nejake brutalne takty?? Kludne si to mozme aj podtaktovat....
tak to tak mam, zatim v poho 8)
časy se mění a my s ním
PepíkHřebík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PepíkHřebík »

Možná se pletu, ale nejsou náhodou takty zvlášť pro 2d a 3d? Takže při surfování na netu, jak řikáš, by tomu brutální takty 3d vadit neměli.
MB: MSI K8N neo2 -54g CPU: ATHLON 64 3000+@2250 Mhz - BOX VGA: MSI gf5900xt 128MB 390/700@450/850 RAM: 2x512 MB Kingmax HC 500MHz HDD: hitachi S-ATA 160 GB DVD-RW: LG-4160 CD-RW: Yamaha CRW-F1 zdroj: Forton 400W
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

PepíkHřebík píše:

Možná se pletu, ale nejsou náhodou takty zvlášť pro 2d a 3d? Takže při surfování na netu, jak řikáš, by tomu brutální takty 3d vadit neměli.
Ked to nemas takto, tak ano mas pre 2D aj pre 3D rovnake takty. O.K. nenici sa to tak, ale preco mat tam dane tie brutalne takty?? Urcite sa viac pritom zahrieva, a pod.
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

Mam takovy problem, blbnou mi textury, napr. ze vidim jakproblikava zed, nebo ze cerna atd.Jaka je pricina ? vyzkousel jsem vsechny mozny ovladace a porad nic. :(
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

TotalTrum píše:Mam takovy problem, blbnou mi textury, napr. ze vidim jakproblikava zed, nebo ze cerna atd.Jaka je pricina ? vyzkousel jsem vsechny mozny ovladace a porad nic. :(
A podle toho mame poznat o co jde???? :lol:

Co takhle co je to za grafiku, frekvence, vyrobce........
časy se mění a my s ním
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

TotalTrum píše:Mam takovy problem, blbnou mi textury, napr. ze vidim jakproblikava zed, nebo ze cerna atd.Jaka je pricina ? vyzkousel jsem vsechny mozny ovladace a porad nic. :(
to mas pech.. jestli mas nvidii zkus nejdriv podtaktovat (teda to i s ati) a pak tam zkus hodit forceware 61.77, ty me jedou.. novejsi ne :sad:
ASUS F3T
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Skus nam poslat snap ako to vyzera, a samozrejme typ grafiky,takty....
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

Mám grafickou kartu GeforceFX5500, budu mít znovu nejnovější ovladače nvidia(už jsem je měl. ale pořád nic), myslím že to neni špatný nápad.A až jebudu mít tak mi kdyžtak poraďte jak si mám nastavit ty profily atd.1 problem ze 2 se už vyřešil tim profilem, dělala to nějakaá vertikální synchronizace.Ale teď mám ten 2 problém a to jsou ty textury,(problikávají zdi, bíly tečky atd.)V jedný hře (konkrétně BloodRayne občas vypadávají barvy, tzn. že místo zdi vidim černotu).Poradtě pls :(
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

něco málo ukázek jak vlastně artefakty vypadají:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22346
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

wit píše:
Nebude, ja mam taky auto 2D/3D a poho:takt-viz podpis. jinak na moc nataktovane GPU: bile tecky v Doom3 moc nataktovane RAM: Mother Nature 3DMark03
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

jak jsem vlozim obrazky s tema chybyma? ty tecky atd
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

da se rict ze ve vetsine hrach vidim cary a tecky