Věř tomu že nebude...wit píše:A nebude te grafice vadit, ze jede 250/400 a najednou buuuum 410/500?prf.KuBA píše:Jo přesně tak to mám taky...to bych doporučil...
Artefakty aneb jak to vlastne vypada...
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Axis
- Začátečník

-
No tiez som nad tym rozmyslal, ale dufajme a ticho sa modlime aby jej to nevadilowit píše:A nebude te grafice vadit, ze jede 250/400 a najednou buuuum 410/500?prf.KuBA píše:Jo přesně tak to mám taky...to bych doporučil...
- wit
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nevim - s tou "delsi" zivotnosti, to do te doby koupim neco lepsiho. (snad) (no, spis za tech par let) (takze mas vlastne pravduAxis píše:No tiez som nad tym rozmyslal, ale dufajme a ticho sa modlime aby jej to nevadilowit píše: A nebude te grafice vadit, ze jede 250/400 a najednou buuuum 410/500?. Ja to mam tak dane ale mesiac a grafika sa nestazuje, a najlepsie je na tom to, ze ked pracujes vo windowsoch, tak nepalis grafiku a zo znamena dlhsiu zivotnost
časy se mění a my s ním
- Axis
- Začátečník

-
- wit
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- PepíkHřebík
- Začátečník

Axis píše:No to je jasne ze nebudes pri jednej grafike nejakych 8 rokov
. Ale predsa, treba si ju setrit , nie? Ved naco potrebujes na surfovanie po nete nejake brutalne takty?? Kludne si to mozme aj podtaktovat....
Možná se pletu, ale nejsou náhodou takty zvlášť pro 2d a 3d? Takže při surfování na netu, jak řikáš, by tomu brutální takty 3d vadit neměli.
MB: MSI K8N neo2 -54g CPU: ATHLON 64 3000+@2250 Mhz - BOX VGA: MSI gf5900xt 128MB 390/700@450/850 RAM: 2x512 MB Kingmax HC 500MHz HDD: hitachi S-ATA 160 GB DVD-RW: LG-4160 CD-RW: Yamaha CRW-F1 zdroj: Forton 400W
- Axis
- Začátečník

-
Ked to nemas takto, tak ano mas pre 2D aj pre 3D rovnake takty. O.K. nenici sa to tak, ale preco mat tam dane tie brutalne takty?? Urcite sa viac pritom zahrieva, a pod.PepíkHřebík píše:Axis píše:No to je jasne ze nebudes pri jednej grafike nejakych 8 rokov
. Ale predsa, treba si ju setrit , nie? Ved naco potrebujes na surfovanie po nete nejake brutalne takty?? Kludne si to mozme aj podtaktovat....
Možná se pletu, ale nejsou náhodou takty zvlášť pro 2d a 3d? Takže při surfování na netu, jak řikáš, by tomu brutální takty 3d vadit neměli.
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- wit
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
to mas pech.. jestli mas nvidii zkus nejdriv podtaktovat (teda to i s ati) a pak tam zkus hodit forceware 61.77, ty me jedou.. novejsi neTotalTrum píše:Mam takovy problem, blbnou mi textury, napr. ze vidim jakproblikava zed, nebo ze cerna atd.Jaka je pricina ? vyzkousel jsem vsechny mozny ovladace a porad nic.
ASUS F3T
- Axis
- Začátečník

-
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Mám grafickou kartu GeforceFX5500, budu mít znovu nejnovější ovladače nvidia(už jsem je měl. ale pořád nic), myslím že to neni špatný nápad.A až jebudu mít tak mi kdyžtak poraďte jak si mám nastavit ty profily atd.1 problem ze 2 se už vyřešil tim profilem, dělala to nějakaá vertikální synchronizace.Ale teď mám ten 2 problém a to jsou ty textury,(problikávají zdi, bíly tečky atd.)V jedný hře (konkrétně BloodRayne občas vypadávají barvy, tzn. že místo zdi vidim černotu).Poradtě pls 
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
něco málo ukázek jak vlastně artefakty vypadají:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22346
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22346
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele: