Mame u nas Wifi sit je to 50 PC pod jednou verejnou IP adresou viditelnou z venku
takze kazdej mame svoji vnitrni IP 192.168.6......atd
No a ja mam jeste za tou mou router na kterym mam naveseny 3 lidi a jelikoz dost hrajeme hry a ten router mi brani videt do nasi Wifi site a ta hra se neda pripojit a s routrem se neda nic delat jedine ho odelat tak bych potreboval jak mam udelat to aby ten router tam zustal ale ja jako PC byl videt i za tym routrem.
Muj navrch je :
vlozit do PC jeste jednu sitovku coz by s meho PC udelalo server kterej by musel porad jet coz neni problem
Podle me bych musel s prijimacu pichnout kabel misto do routru primo do PC a s PC s druhe sitovky spojit kabelem router
takze ostatni by na net pristupovali pres me a router by fungoval jako pred tim ze by nam vytvarel nasi vnitrni sit jelikoz tam nemuzu dat shwitch .
A kdyby sme chtel hrat s ostanima na Wifi tak by me videli normalne v Lan game coz mam odzkousene protoze sem zkousel odelat router a pichnout net primo do PC a bylo to OK ,,ale jelikoz potrebuju aby jel net i ostanim kdyz zrovna budem hrat a kdyz budou chtit tak se na hru s ostnanima jelikoz zalozim ja pripoji preze me ,,tak zkousim ruzne metod s kteryma potrebuju trochu od vas kdo se vyzna helfnout plsss..
takze nevim jestli tam budu muset jeste u me pouzit Winrouter nebo bude stacit jenom nastavit sdileni Internetu a co zadat do routru ,Win routru , a 4 PC
moje predstava asi
1 sitovka U me LAN venkovni IP 192.168.6..... maska 255.255.255.0, brana 192.168.6.254
2 sitovka U me LAN vnitrni: IP:10.0.0.1, M:255.0.0.0, Brana:10.0.0.1
U nich LAN vnitrni: IP:10.0.0.2-3, M:255.0.0.0, Brana:10.0.0.1
na routeru vypnout vnejsi rozhrani, nebo mu nastav IP nejakou uplne jinou. Treba 192.168.255.120
vypnout DHCP na routeru, at se nerve s mim PC
takze asi tak ,,dik za vase ohlasi
Thnx..