upgrade

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
ThomasTT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

upgrade

Příspěvek od ThomasTT »

Čaute všici, potřebuju radu. mám zákl. desku Abit AB-ZM6 s chipsetem 440 BX a procesorem Celeron 366 Mhz. Je to na slotu PPGA 370. Deska podporuje maximální násobič 8 a 1.3V - 2.3V napětí. Je tedy jasné že by tam šel strčit procák 800 Mhz (šel by i PentiumIII?). Jenže tidleti švábi jsou na slotu FC-PGA a já nevím jsou-li tyto dva sloty nějak kompatibilní. díky, by T.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

http://price.com.ua/osnc33m4965.html
tady pisou ze ma FCPGA...

ale na webu abit je jen podpora pro celeron (coz ukazuje na PPGA)... jinak FCPGA a PPGA compatibilni nejsou...
ThomasTT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ThomasTT »

tak to jsem z toho jelen úplně, podle toho co tam písou má ta deska FC-PGA ale ten celeron 366 co tam mám je 100% PPGA. ruštinu nedavam, ja chaču gavarit po angielski kapečke. a co to je slot 1/2. no jak říkám jelen daněk srnec. a existuje nějaká redukce mezi těmi sloty?
El Hielo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od El Hielo »

No já myslím, že jestli nějaká redukce je, tak už se asi neprodává a sehnat ji bude hardcore problém. Ono to totiž už není nejnovější. Další problém by byl asi sehnat samostatné P3. Není lepší si za 2500 koupit celý nový/starý komp?
CPU P4 540 3.2GHz, MB MSI 915G Neo2-Platinum, VGA GF 6600GT, RAM 533 512MB DDR2, HDD 2*Maxtor 160 SATA, DVD Asus 1604P
ThomasTT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ThomasTT »

tak jsem se díval přímo na tu patici a je tam napsáno PGA370. jse toho na mně trochu moc, help me somebody please. proč někde píšou že to je FC-PGA, jinde že je to PPGA a na desce je PGA370. dokáže to někdo vysvětlit? a jaký procák tam teda můzu dát.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

ThomasTT píše:tak jsem se díval přímo na tu patici a je tam napsáno PGA370. jse toho na mně trochu moc, help me somebody please. proč někde píšou že to je FC-PGA, jinde že je to PPGA a na desce je PGA370. dokáže to někdo vysvětlit? a jaký procák tam teda můzu dát.
PGA370 je akorát typ patice. PPGA a FC-PGA pouzdra používají stejnou patici, ale pinově (zapojení) se liší.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
FERRO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FERRO »

No já si mylim,že by tě tam mělo jed P3 který má 8*100 ja měl desku ze slotem 1 a dal jsem si tam redukci ve který mel kámoš ppga celera a já do ní dal Fcpga celera.Ale zarucit ti to nemuzu zkus někde sehnat FC-pga CPU a skus to bude to nejpleší :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“