Zdravím všechny, jsem tu nováček tak prosím omluvte mé nepřesnosti.
Mám drobný problém s kartou Ati Saphire 9800Pro 128MB. Nandal jsem si na ní chladič od Artic coolingu ver.1, ovladače catalyst 4.9. Po spuštění Atitoolu mi při hledání max. taktu jádra neprojde ani základní frekvence bez chyb a ustálí se asi o 30 Mhz níž!!! Pokud pustím 3DMark 2003 tak na základní frekvenci žádné viditelné chyby nepozoruji. Tak nevím kde je chyba.
Problém s ATITOOL
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Jirkos
- Nováček

-
- Boin
- Začátečník

-
Re: Problém s ATITOOL
Abychom si ujasnili základní takty rozumíme tím 380/340 respektive 378/337? Napadá mě jestli si mezi chladič a GPU a dával pastu...kartu si nijak před tím neflashoval? S původním chladičem ti to dělalo taky?Jirkos píše:Zdravím všechny, jsem tu nováček tak prosím omluvte mé nepřesnosti.
Mám drobný problém s kartou Ati Saphire 9800Pro 128MB. Nandal jsem si na ní chladič od Artic coolingu ver.1, ovladače catalyst 4.9. Po spuštění Atitoolu mi při hledání max. taktu jádra neprojde ani základní frekvence bez chyb a ustálí se asi o 30 Mhz níž!!! Pokud pustím 3DMark 2003 tak na základní frekvenci žádné viditelné chyby nepozoruji. Tak nevím kde je chyba.
- Jirkos
- Nováček

-
Takty jsou 378/337, pastu jsem tam šupnul a neflashoval. S původním chladičem jsem to nezkoušel, rovnou jsem tam dal ArticBoin píše:Abychom si ujasnili základní takty rozumíme tím 380/340 respektive 378/337? Napadá mě jestli si mezi chladič a GPU a dával pastu...kartu si nijak před tím neflashoval? S původním chladičem ti to dělalo taky?Jirkos píše:Zdravím všechny, jsem tu nováček tak prosím omluvte mé nepřesnosti.
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Axis
- Začátečník

-
- Sasha
- Nováček

necvrnknul jsi pri instalaci chladice do nejakz soucastkyJirkos píše:Zdravím všechny, jsem tu nováček tak prosím omluvte mé nepřesnosti.
a jak se hreji pameti?
athlon200*10#TTC-D5TB(TC)#SL-KT600-RL#512MB DDR400cl2#7K250160GB#sapphire-radeon9700pro-AIW#D-W516Eb#ADi F720#NZC130