Hyundai ImageQuest Q995 nebo Samsung SyncMaster 957p ?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Scout
Začátečník
Začátečník

Hyundai ImageQuest Q995 nebo Samsung SyncMaster 957p ?

Příspěvek od Scout »

Měl jsem čtyři roky 17" Belineu 107050 s Diamondtron obrazovkou a byl jsem spokojenej nez u ní odešlo vysokonapetové trafo.. :sad: Oprava by pry stala kolem 3tis.Tak nevim zda to nechat opravit či pořídit něco nového.. Když už, tak jsem ale chtel nejakou 19ku.Nejdříve jsem chtel pořídit AOC 19" 9K+ nebo Belinea 106055 19" ale odradily mne zatím názory, které jsem se docetl :( . Proto jsem si vybral další dvě alternativy. Co Vy na to, vyplatí se připlatit na jednoho z těhle kousků? Díky!
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Syncmaster 957p bych nebral... Vypouklá obrazovka uz dneska neni to pravy orechovy... Mel jsem ho par tydnu a obraz byl dobrej. Mirny moire - u samsungu celkem normalka, ale proste jinej nez flat monitor uz bych dneska nebral... Ale je mi jasny, ze to je vec nazoru.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

hlavne ne proboha hyunadai... zkus treba AOC 9A+ nebo LG F900P
Scout
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Scout »

Díky za názory.Je to o penězích...
ICE: Ten Hyundai je tak mizernej? Co by jste tedy radili do 8tis...?
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ja osobne bych radsi koupil nabusenou 17ku nez low-endovou 19ku... Tam bys mel v tyhle cene dost volny ruce a mohl si vybirat, pokud ale trvas na 19 tak je to jina otazka...
Zalezi taky na co to chces - hry?? prace ?? Pokud to chces na hry tak je to zas o vybaveni tvyho PC - hrat na 19ce v 1024x768 neni zadnej zazrak a na 1280x1024(960) nestaci kazdy železo.... Proste vsechno souvisi se vsim. :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Scout
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Scout »

Urcite mas s tou sedmnactkou pravdu.Chtel jsem ale vetsi plochu, protoze se chci venovat trochu muzice na PC a vetsi plocha prijde vhod.
Z her hraju letecke simulatory a tahove strategie,takze dalsi duvod pro 19ku... :wink: Ale nechci to zase za kazdou cenu :sad:
Scout
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Scout »

Nevyšel nekde test na 17 a 19" monitory :? ?
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

co takovy LG F900P? pry je cena asi 8500...
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“