Hyundai ImageQuest Q995 nebo Samsung SyncMaster 957p ?
Moderátor: maXXmilian
- Scout
- Začátečník

Hyundai ImageQuest Q995 nebo Samsung SyncMaster 957p ?
Měl jsem čtyři roky 17" Belineu 107050 s Diamondtron obrazovkou a byl jsem spokojenej nez u ní odešlo vysokonapetové trafo..
Oprava by pry stala kolem 3tis.Tak nevim zda to nechat opravit či pořídit něco nového.. Když už, tak jsem ale chtel nejakou 19ku.Nejdříve jsem chtel pořídit AOC 19" 9K+ nebo Belinea 106055 19" ale odradily mne zatím názory, které jsem se docetl
. Proto jsem si vybral další dvě alternativy. Co Vy na to, vyplatí se připlatit na jednoho z těhle kousků? Díky!
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Syncmaster 957p bych nebral... Vypouklá obrazovka uz dneska neni to pravy orechovy... Mel jsem ho par tydnu a obraz byl dobrej. Mirny moire - u samsungu celkem normalka, ale proste jinej nez flat monitor uz bych dneska nebral... Ale je mi jasny, ze to je vec nazoru.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Scout
- Začátečník

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ja osobne bych radsi koupil nabusenou 17ku nez low-endovou 19ku... Tam bys mel v tyhle cene dost volny ruce a mohl si vybirat, pokud ale trvas na 19 tak je to jina otazka...
Zalezi taky na co to chces - hry?? prace ?? Pokud to chces na hry tak je to zas o vybaveni tvyho PC - hrat na 19ce v 1024x768 neni zadnej zazrak a na 1280x1024(960) nestaci kazdy železo.... Proste vsechno souvisi se vsim.
Zalezi taky na co to chces - hry?? prace ?? Pokud to chces na hry tak je to zas o vybaveni tvyho PC - hrat na 19ce v 1024x768 neni zadnej zazrak a na 1280x1024(960) nestaci kazdy železo.... Proste vsechno souvisi se vsim.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Scout
- Začátečník

- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: