ještě řekni, kde ti je odzkoušívan Bellen píše:na tvojom mieste by som si dal v shope odskusat oba fany..
za tu cenu bych vzal oba a ten heorší pak schoval na jindy nebo nejhůř střelil
Moderátor: morke

ještě řekni, kde ti je odzkoušívan Bellen píše:na tvojom mieste by som si dal v shope odskusat oba fany..

van Bellen píše:vidsis problem v tom..pustit do nich 12V aby videl ako ktory svieti?
ak je predajca seriozny tak nie je problem.

no tak to je dobrej nesmysl, to prostě měří teplotu toho vzduchu a ta se průtokem větrákem neměníCaptain_Pepek píše:Já mám ve skříni dva Arctic cooling fan pro-tc.( Slyšíte to ticho ??? ) Mlčí jako hrob, ale já jsem přišel na to, proč.Jejich teplotní čidlo je totiž před lopatkami (Největší průval AC) a tímpádem se chladí vzduchem, co tam proudítakže se točí pomalu,

oba mam v caseStoobi píše:Přemýšlím o těhle dvou fanech:
ArcticCooling
a
CoolerMaster
Jde mi hlavně o průtok vzuchu, hlučnost (ticho) a hlavně o svit, tak bych se chtěl zeptat, jaký s níma máte zkušenosti jak kterej svítí a jak fouká...a hlavně taky jak je hlučnej...docela mě odrazuje těch 25dB u CM...
Díky

Mas tam AC 3 bez TC, ze? A co si mal predtym na prociku? Mohol by si pls napisat ake mas teploty?Dwarfus píše:a mimochodem zrovna jsem si dal to novy AC 3 na procik a je to parada

Windtunel asi nemas, ze?Dwarfus píše:no puvodne tam byl AC CS2 z ktereho jsem ponechal pasiv a napasoval na nej ten AC3 fan ........ je to verze bez TC. podle snimace otacek toci 2100 a ne vyrobcem udavanych 1900 ale i tak je o hodne tissi nez byl ten origos (byla to revize1) pri stejnych podminkach je teplota pri full loadu o 5°C nizsi a to 47°C pri pokojove teplote 23°C a teplote v case 30°C.... mam v case jednu 80 in ve predu pred diskama, 2x80 vzadu out a ve zdroji 120 TC taky out. doufam ze je tu vse dulezite kdyz tak se ptej