jsem v prde.i !

instaloval jsem Leadtek Winfast 2000XP DeLuxe přesně podle instrukcí.
pri instaklaci to zahlasilo, ze to potrebuje soubor:
tsbyuv.dll
iyuv_32.dll
napsalo to, ze to chce disketu od vyrobce karty, v mechanice byla, ale ani jeden ze souboru na tom zatracenym CD nebyl (ani jinde v komplu, pozadovana lokace byla v TEMPu, ktery vytvorikl instalator, ale ty soubory sakra nikde)
tak nic, storno, HW zustal nenainstalovan. prisel čas Google, ony soubory jsem na sel na nejakym DLL-DOWNLOAD webu, ok, stahnuto, dalsi pokus o instalaci, chyba behem instalace asi deset restartu a odebrani zarizeni.
Novy pokus o instalaci, soubory opět dodány dle přání instalátoru, vše se správně nainstalovalo. pustim TV tuner a fungoval.
Řikam ok, je čas na definitivni restart , aby se potvrdilo, ze fungovat bude pořád.....samozřejmě že po příštím restartu tuner zamrzl a mrzne doted
odebrani.....nova instalace....požadavek na vyše uvedene soubory uz neni....instalce probehne vzdy uspesne, ale tunery zkratka nepustim
soucasna situace:
* hardware nainstalovan a pracuje prej ok
* software nainstalovan, ovsem po spusteni zamrzne
* pocitac nabiha ok, zadny neznamy HW atd.
takze problemem je, ze tedka to proste uz nemuzu vratit zpet a nainstalovat jinak, kamos mi rikal, ze na tu vyzvu tam dal CD Win, jenomže proč, když to chtělo CD ke kartě ježiši
je z toho nějaká cesta ven, nebo reinstall, nebo přirozeně přechod na XP, do kteryho se mi sakryš nechce....
diky za napady
zoufaly slezman