Hola
jsem v prde.i !
instaloval jsem Leadtek Winfast 2000XP DeLuxe přesně podle instrukcí.
pri instaklaci to zahlasilo, ze to potrebuje soubor:
tsbyuv.dll
iyuv_32.dll
napsalo to, ze to chce disketu od vyrobce karty, v mechanice byla, ale ani jeden ze souboru na tom zatracenym CD nebyl (ani jinde v komplu, pozadovana lokace byla v TEMPu, ktery vytvorikl instalator, ale ty soubory sakra nikde)
tak nic, storno, HW zustal nenainstalovan. prisel čas Google, ony soubory jsem na sel na nejakym DLL-DOWNLOAD webu, ok, stahnuto, dalsi pokus o instalaci, chyba behem instalace asi deset restartu a odebrani zarizeni.
Novy pokus o instalaci, soubory opět dodány dle přání instalátoru, vše se správně nainstalovalo. pustim TV tuner a fungoval.
Řikam ok, je čas na definitivni restart , aby se potvrdilo, ze fungovat bude pořád.....samozřejmě že po příštím restartu tuner zamrzl a mrzne doted
odebrani.....nova instalace....požadavek na vyše uvedene soubory uz neni....instalce probehne vzdy uspesne, ale tunery zkratka nepustim
soucasna situace:
* hardware nainstalovan a pracuje prej ok
* software nainstalovan, ovsem po spusteni zamrzne
* pocitac nabiha ok, zadny neznamy HW atd.
takze problemem je, ze tedka to proste uz nemuzu vratit zpet a nainstalovat jinak, kamos mi rikal, ze na tu vyzvu tam dal CD Win, jenomže proč, když to chtělo CD ke kartě ježiši
je z toho nějaká cesta ven, nebo reinstall, nebo přirozeně přechod na XP, do kteryho se mi sakryš nechce....
diky za napady
zoufaly slezman
Zmršená instalace Winfast 2000XP DeLuxe pod WinME
- Slezman
- Středně pokročilý
Zmršená instalace Winfast 2000XP DeLuxe pod WinME
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Zkus nepoužívat soft k tuneru (nevim, jak u Leadteku, ale třeba u mého ATi TV Wonderu dost suxxx) a použij nějakej jinej prográmek, kterej má vlastní ovladače (tj. nepotřebuje systémový). Třeba ATV2000, nebo DScaler...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Slezman
- Středně pokročilý