CS: Source Engine

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

uz mám HL2 aj cs-source, len neviem ako ho spustit :oops:
nejaký príkaz do konzoly, odkaz, -game cstrike nefunguje

vdaka
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

eraser007 píše:uz mám HL2 aj cs-source, len neviem ako ho spustit :oops:
nejaký príkaz do konzoly, odkaz, -game cstrike nefunguje

vdaka
spust STEAM_play game_counter strike source final a kliknes pavym a das pridat na plochu nebo jednoduse vytvoris zastrupce steam a napises D:\Hry\Valve\Steam\Steam.exe -applaunch 240(240je css a 220je HL2) [zalezi kde to mas nainstalovany]
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

ok, dík
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Milos P.
Nováček
Nováček

Příspěvek od Milos P. »

Wiruz píše:zdar, nevite nekdo nahodou, jestli uz jsou nejaci boti do CS-S, potrebuji to trosku natrenovat nez se vydam napospas lidem co to uz nejaky ten den pari :-D

ved boti su tam uz dany len ich treba nastavit pred tym ako ich tam nahadzes :roll:
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Konzole

Příspěvek od frost.silenec »

do nekterych verzich se pise -game cstrike -steam -console
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Re: Konzole

Příspěvek od DIVAD »

frost.silenec píše:do nekterych verzich se pise -game cstrike -steam -console
nepis tu WAREZ !!!verze od EMPORiORA!!! a stejne jsi to napsal spatne
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Jo tak to sorry ale mne takhle proste jede CS po netu s mim legalnim STEAM akountem tak nevim proc mate keci. A mne to takhle jede po netu s temhle prikazama tak co tam mam spatne. (snad ne abych pripisoval kvuli FPS pomoci prikazu v prikaz. radku -clipz 0 atd.?)
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
sadek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

waypointy

Příspěvek od sadek »

Nevíte jestli jdou dělat waypointy do CS:S? Stáhl jsem si z netu mapy assault, ale ti boti tam stoji jak gumy. Nejde napsat něco do konzole? Potřebuju trénovat, protože mě mladší bratr drtí...
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Re: waypointy

sadek píše:Nevíte jestli jdou dělat waypointy do CS:S? Stáhl jsem si z netu mapy assault, ale ti boti tam stoji jak gumy. Nejde napsat něco do konzole? Potřebuju trénovat, protože mě mladší bratr drtí...
Mam stejnej problém jak rozjet ty BOOT na všechny mapy jedou my na některejch ale na jinech jako by byly "bot_zombie 1" ale nejsou jak je rozjet?
sadek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: waypointy

Příspěvek od sadek »

frost.silenec píše:
sadek píše:Nevíte jestli jdou dělat waypointy do CS:S? Stáhl jsem si z netu mapy assault, ale ti boti tam stoji jak gumy. Nejde napsat něco do konzole? Potřebuju trénovat, protože mě mladší bratr drtí...
Mam stejnej problém jak rozjet ty BOOT na všechny mapy jedou my na některejch ale na jinech jako by byly "bot_zombie 1" ale nejsou jak je rozjet?
Bohužel už si nevzpomínám, ale možná to bylo něco jako bot_debug. Zkoušel jsem snad všechny příkazy co začínají na bot_ protože jsem hledal waypointy a pak se ti boti rozběhali...
nostrom
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

BOTI

Příspěvek od nostrom »

Dostal sem HL2 k vanocum, zkousel sem CSS po netu ale strasne mi kopou tak bych chtel nejdriv trenit s BOTy. Zkousel sem do konzloly prikazy add_bot_t , add_bot_ct zkousel sem i bot_add_t a bot_add_ct a za boha je tam nemuzu dostat. Uz nevim jak na to, kdo mi poradi? Pekne prosim :) .
Intel i5 750@3,6Ghz, Gigabyte UD3, 4GB DDR3 Kingston, Gigabyte GTX 460 1GB, Corsair HX620W, 24" LCD Samsung P2450
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Re: BOTI

Příspěvek od mina »

nostrom píše:Dostal sem HL2 k vanocum, zkousel sem CSS po netu ale strasne mi kopou tak bych chtel nejdriv trenit s BOTy. Zkousel sem do konzloly prikazy add_bot_t , add_bot_ct zkousel sem i bot_add_t a bot_add_ct a za boha je tam nemuzu dostat. Uz nevim jak na to, kdo mi poradi? Pekne prosim :) .
Pokud mas tu moznost pevny lajny, tak par pres net, i kdyz to neumis... Ma to jednu velkou vyhodu - uvidis jak hrajou normalni hraci a muzes se ucit. Cumet na boty po tom co te oddelaj, jak spolu dohravaj round je ten nejvetsi vopruz, kterej existuje :wink:.
Jinak botiv CS:S jsou, ale nejsou aktivni - nemuzes je pustit. Pokud chces vice informaci a na ech botech trvas, postup na jejich zprovozneni je na Steam official foru.
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Re: BOTI

nostrom píše:Dostal sem HL2 k vanocum, zkousel sem CSS po netu ale strasne mi kopou tak bych chtel nejdriv trenit s BOTy. Zkousel sem do konzloly prikazy add_bot_t , add_bot_ct zkousel sem i bot_add_t a bot_add_ct a za boha je tam nemuzu dostat. Uz nevim jak na to, kdo mi poradi? Pekne prosim :) .
HUH. bot_add bot_add_t bot_add_ct ..................
8)
Infernal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Infernal »

z akej stranky sa daju stiahnut nove map,"""
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Infernal píše:z akej stranky sa daju stiahnut nove map,"""
Jaky, oficialni ci neoficialni? Nejjednodussi je podle me, dat vyhledat servery a zaparit tu mapu, ketrou namas - rovnou se stahne... Jinak, jako oficialni ted vysla de_prodigy, ale tu uz asi budes mit, protoze se pari uz celkem dost...
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

KOFis píše:
RYAN píše: len mala otazocka Tych 60-80 fps mas na tej zostave co mas v popise? :?
jo, proc?
Hele a nevsimli jste si ze to dela dest? Kdyz ho vypnete tak se vam zlepsi o 10fps. A pak este velikost. AZTEC je nejvetsi z map ktere jsou zakl.
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

mina píše:
Infernal píše:z akej stranky sa daju stiahnut nove map,"""
Jaky, oficialni ci neoficialni? Nejjednodussi je podle me, dat vyhledat servery a zaparit tu mapu, ketrou namas - rovnou se stahne... Jinak, jako oficialni ted vysla de_prodigy, ale tu uz asi budes mit, protoze se pari uz celkem dost...
No pokud hrajes jen LAN.... tak na LEVEL DVD 121 je MAP-pack.
R@mpage
Nováček
Nováček

Příspěvek od R@mpage »

Ti blby boti mi neako nejdu mam orginal cs source stiahnuty zo STEAMu a ked dam v konzole bot_add tak mi vybíse hlasku

Error: CreateBot() failed.
P4 2.0 GHz,Sapphire X800Pro,Intel D845 PESV,Leadtek winfast TV 2000 XP,768Mb RAM 266Mhz 2,5 3 3 6,LCD AOC 17",ENERMAX Noisetaker 420W
Zetes.xXx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zetes.xXx »

Hele umí tadyn někdo s HLAMPem do CSka 1.6 ? Chtěl bych poradit :)

//shadow: výborně ;-) , zde měl být dotaz položen :)
ObrázekOnly AMD, CS, MSI :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“