eraser007 píše:uz mám HL2 aj cs-source, len neviem ako ho spustit
nejaký príkaz do konzoly, odkaz, -game cstrike nefunguje
vdaka
spust STEAM_play game_counter strike source final a kliknes pavym a das pridat na plochu nebo jednoduse vytvoris zastrupce steam a napises D:\Hry\Valve\Steam\Steam.exe -applaunch 240(240je css a 220je HL2) [zalezi kde to mas nainstalovany]
Wiruz píše:zdar, nevite nekdo nahodou, jestli uz jsou nejaci boti do CS-S, potrebuji to trosku natrenovat nez se vydam napospas lidem co to uz nejaky ten den pari
ved boti su tam uz dany len ich treba nastavit pred tym ako ich tam nahadzes
Jo tak to sorry ale mne takhle proste jede CS po netu s mim legalnim STEAM akountem tak nevim proc mate keci. A mne to takhle jede po netu s temhle prikazama tak co tam mam spatne. (snad ne abych pripisoval kvuli FPS pomoci prikazu v prikaz. radku -clipz 0 atd.?)
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
Nevíte jestli jdou dělat waypointy do CS:S? Stáhl jsem si z netu mapy assault, ale ti boti tam stoji jak gumy. Nejde napsat něco do konzole? Potřebuju trénovat, protože mě mladší bratr drtí...
sadek píše:Nevíte jestli jdou dělat waypointy do CS:S? Stáhl jsem si z netu mapy assault, ale ti boti tam stoji jak gumy. Nejde napsat něco do konzole? Potřebuju trénovat, protože mě mladší bratr drtí...
Mam stejnej problém jak rozjet ty BOOT na všechny mapy jedou my na některejch ale na jinech jako by byly "bot_zombie 1" ale nejsou jak je rozjet?
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
sadek píše:Nevíte jestli jdou dělat waypointy do CS:S? Stáhl jsem si z netu mapy assault, ale ti boti tam stoji jak gumy. Nejde napsat něco do konzole? Potřebuju trénovat, protože mě mladší bratr drtí...
Mam stejnej problém jak rozjet ty BOOT na všechny mapy jedou my na některejch ale na jinech jako by byly "bot_zombie 1" ale nejsou jak je rozjet?
Bohužel už si nevzpomínám, ale možná to bylo něco jako bot_debug. Zkoušel jsem snad všechny příkazy co začínají na bot_ protože jsem hledal waypointy a pak se ti boti rozběhali...
Dostal sem HL2 k vanocum, zkousel sem CSS po netu ale strasne mi kopou tak bych chtel nejdriv trenit s BOTy. Zkousel sem do konzloly prikazy add_bot_t , add_bot_ct zkousel sem i bot_add_t a bot_add_ct a za boha je tam nemuzu dostat. Uz nevim jak na to, kdo mi poradi? Pekne prosim .
nostrom píše:Dostal sem HL2 k vanocum, zkousel sem CSS po netu ale strasne mi kopou tak bych chtel nejdriv trenit s BOTy. Zkousel sem do konzloly prikazy add_bot_t , add_bot_ct zkousel sem i bot_add_t a bot_add_ct a za boha je tam nemuzu dostat. Uz nevim jak na to, kdo mi poradi? Pekne prosim .
Pokud mas tu moznost pevny lajny, tak par pres net, i kdyz to neumis... Ma to jednu velkou vyhodu - uvidis jak hrajou normalni hraci a muzes se ucit. Cumet na boty po tom co te oddelaj, jak spolu dohravaj round je ten nejvetsi vopruz, kterej existuje .
Jinak botiv CS:S jsou, ale nejsou aktivni - nemuzes je pustit. Pokud chces vice informaci a na ech botech trvas, postup na jejich zprovozneni je na Steam official foru.
nostrom píše:Dostal sem HL2 k vanocum, zkousel sem CSS po netu ale strasne mi kopou tak bych chtel nejdriv trenit s BOTy. Zkousel sem do konzloly prikazy add_bot_t , add_bot_ct zkousel sem i bot_add_t a bot_add_ct a za boha je tam nemuzu dostat. Uz nevim jak na to, kdo mi poradi? Pekne prosim .
Infernal píše:z akej stranky sa daju stiahnut nove map,"""
Jaky, oficialni ci neoficialni? Nejjednodussi je podle me, dat vyhledat servery a zaparit tu mapu, ketrou namas - rovnou se stahne... Jinak, jako oficialni ted vysla de_prodigy, ale tu uz asi budes mit, protoze se pari uz celkem dost...
Infernal píše:z akej stranky sa daju stiahnut nove map,"""
Jaky, oficialni ci neoficialni? Nejjednodussi je podle me, dat vyhledat servery a zaparit tu mapu, ketrou namas - rovnou se stahne... Jinak, jako oficialni ted vysla de_prodigy, ale tu uz asi budes mit, protoze se pari uz celkem dost...
No pokud hrajes jen LAN.... tak na LEVEL DVD 121 je MAP-pack.