NFS Underground 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

bigbalu píše:lidi potřebuju help, ani jsem si to tu nepročítal, ale nejde mi ve hře zapnout AA.

Když ho zapnu, tak mi to celé zčerna a vidím jen světla a to se nedá pařit a když to zas vypnu, tak je to OK, ale ty kostičky nic moc. Máte někdo stejný problém?

Sestava viz podpis

díky :oops:
s AA neporadim, ale jak já dam detaily na předposlední taky mi zčerná obrazovka...
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

bigbalu píše:lidi potřebuju help, ani jsem si to tu nepročítal, ale nejde mi ve hře zapnout AA.

Když ho zapnu, tak mi to celé zčerna a vidím jen světla a to se nedá pařit a když to zas vypnu, tak je to OK, ale ty kostičky nic moc. Máte někdo stejný problém?

Sestava viz podpis

to isté aj u mna, len ked zapnm anizo
v nvidia panely da ovladane programom a zapni v hre aa :oops:
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

ManchesterUnited píše:

Sestava viz podpis

s AA neporadim, ale jak já dam detaily na předposlední taky mi zčerná obrazovka...
no právě, to už se zapne AA

jak se to dá odstanit, neví tady někdo?
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

to je ATi bug, s tim nic nenadelate.. mozna zkuste novy drivery, jinak bez AA..
ASUS F3T
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

Ja s AA nemam problem.Ati 9550 250@200 465@240 a pojde este viacc.Mam 10 hviezdickove auto - ale niekedy to z neho robi az hnus.
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

Rider008 píše:Ja s AA nemam problem.Ati 9550 250@200 465@240 a pojde este viacc.Mam 10 hviezdickove auto - ale niekedy to z neho robi az hnus.
hh, zkus si dat 460/230, mohlo by to bejt lepci :).. jaky mas drivery? (a mas na nfsu patch?)
ASUS F3T
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Tak přidám nějakej ten svůj komentář...

nutno rict, je to opravdu dobry, ma to
ten polish.. rozpocet EA se nezapre, jen se na to clovek musi pekelne
soustredit, aby na medium vyhral :D a ne easy to je zase az moc lehky=nuda... jinak ale asi nejlepší arkádový závody na PC vůbec..

co mě ale teď zrovna momentálně štve je ten debilní drag .. prostě ho nemůžu udělat a hra mě nepustí dál.. a to jsem dal obtížnost na easy, prostě pořád neřešitelný (jsem v druhé části career, 12% ).. zdá se mi to zbytečně těžký...

hra je to skvělá, ale já se radši vrátím ke svým RPG/Adventurám.. mám radši pomalejší tempo :) .
show must go on..
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Marian »

Sestava viz podpis

Mam podobnu zostavu na poslednych Omega driveroch....tie su nastavene na default......Hram to s AA uz od zaciatku a ziadny problem
Zapinal som to len v hre
A vyskusaj aj patch
Naposledy upravil(a) Marian dne sob 27. lis 2004, 21:03, celkem upraveno 1 x.
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

ok, tak já zkusím nové ovladače
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Marian »

bigbalu píše:ok, tak já zkusím nové ovladače
Daj tam posledne Omegy 2.5.9.0 tusim
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

nezabudni na patch :)
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

eraser007 píše:nezabudni na patch :)
ok, mrknu se na to

co vlastně ten path řeší?
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

riesi kockatost na niektorych kartach + bugy
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Tak jsem ten drag konečně udělal, jen jsem musel zaopatrit novou karu, mazda mx5 jaksi uz nestihala.. btw me se na ty hre libi strasne ty outruny, to dela hru krasne variabilni, perfektne designersky kousek.
show must go on..
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

akú káru si si to "zaopatril" ?
smile4me
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smile4me »

Dobrá hra, jen by mě zajímalo, podle čeho kupujete díly. Pač třeba nitra je tam fakt hafo. Prostě plno výrobců a já nevím, co je lepší. A to není jen nitro, ale třeba tlumiče, brzdy, .....

Vy se v tom tak vyznáte, nebo tam strkáte jen věci podle názvů? :?
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

shadow píše:Tak jsem ten drag konečně udělal, jen jsem musel zaopatrit novou karu, mazda mx5 jaksi uz nestihala.. btw me se na ty hre libi strasne ty outruny, to dela hru krasne variabilni, perfektne designersky kousek.
uz jsem se lekl, na easy to neni zadny zavod. na medium se da vyhrat skoro ve vsem napoprve. NEspechej s postupem a snaz se vyjezdit vsechny zavody na maximum. Budes mit penizky na tuning, pripadne za outrun unique veci a hlavne se to poradne naucis., ver mi, ze ridic udela minimalne 30-40% casu. No a pak je tam taky prece Dyno performance a i naladeni motoru a ostatnich prvku ti prida na vykonu ;-)
---
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

eraser007 píše:akú káru si si to "zaopatril" ?
Hyundai Tiburon GT V6

Jsem zatim na zacatku, moc na výběr nemám :roll:

Tak jsem mu dal aspoň maximální performance a visual tuning .. 8)

Včetně řady serepetiček z odhaleného Body Shopu.

Ta hra je fakt chytlavá ..
show must go on..
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

tiburon nix extra
ale zato je to trosku na nervy dyno pred kazdym zavodom
ja si nadynujem na circuit a to mi staci
btw, na dragu draftuj, to ti pomoze, velmi ti to pomoze
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

smile4me píše:Dobrá hra, jen by mě zajímalo, podle čeho kupujete díly. Pač třeba nitra je tam fakt hafo. Prostě plno výrobců a já nevím, co je lepší. A to není jen nitro, ale třeba tlumiče, brzdy, .....

Vy se v tom tak vyznáte, nebo tam strkáte jen věci podle názvů? :?
Ty znacky jsou tam jen pro pocit. Nejsou vykonejsi nez druhe, jediny rozdil je v levelu takze klidne tam davej co libo ;-).
---
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“