s AA neporadim, ale jak já dam detaily na předposlední taky mi zčerná obrazovka...bigbalu píše:lidi potřebuju help, ani jsem si to tu nepročítal, ale nejde mi ve hře zapnout AA.
Když ho zapnu, tak mi to celé zčerna a vidím jen světla a to se nedá pařit a když to zas vypnu, tak je to OK, ale ty kostičky nic moc. Máte někdo stejný problém?
Sestava viz podpis
díky
NFS Underground 2
Moderátor: Baneshee
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to isté aj u mna, len ked zapnm anizobigbalu píše:lidi potřebuju help, ani jsem si to tu nepročítal, ale nejde mi ve hře zapnout AA.
Když ho zapnu, tak mi to celé zčerna a vidím jen světla a to se nedá pařit a když to zas vypnu, tak je to OK, ale ty kostičky nic moc. Máte někdo stejný problém?
Sestava viz podpis
díky
v nvidia panely da ovladane programom a zapni v hre aa
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no právě, to už se zapne AAManchesterUnited píše:s AA neporadim, ale jak já dam detaily na předposlední taky mi zčerná obrazovka...bigbalu píše:lidi potřebuju help, ani jsem si to tu nepročítal, ale nejde mi ve hře zapnout AA.
Sestava viz podpis
díky
jak se to dá odstanit, neví tady někdo?
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- Rider008
- Začátečník

- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý

Tak přidám nějakej ten svůj komentář...
nutno rict, je to opravdu dobry, ma to
ten polish.. rozpocet EA se nezapre, jen se na to clovek musi pekelne
soustredit, aby na medium vyhral
a ne easy to je zase az moc lehky=nuda... jinak ale asi nejlepší arkádový závody na PC vůbec..
co mě ale teď zrovna momentálně štve je ten debilní drag .. prostě ho nemůžu udělat a hra mě nepustí dál.. a to jsem dal obtížnost na easy, prostě pořád neřešitelný (jsem v druhé části career, 12% ).. zdá se mi to zbytečně těžký...
hra je to skvělá, ale já se radši vrátím ke svým RPG/Adventurám.. mám radši pomalejší tempo
.
nutno rict, je to opravdu dobry, ma to
ten polish.. rozpocet EA se nezapre, jen se na to clovek musi pekelne
soustredit, aby na medium vyhral
co mě ale teď zrovna momentálně štve je ten debilní drag .. prostě ho nemůžu udělat a hra mě nepustí dál.. a to jsem dal obtížnost na easy, prostě pořád neřešitelný (jsem v druhé části career, 12% ).. zdá se mi to zbytečně těžký...
hra je to skvělá, ale já se radši vrátím ke svým RPG/Adventurám.. mám radši pomalejší tempo
show must go on..
- Marian
- Středně pokročilý

Mam podobnu zostavu na poslednych Omega driveroch....tie su nastavene na default......Hram to s AA uz od zaciatku a ziadny problembigbalu píše:lidi potřebuju help, ani jsem si to tu nepročítal, ale nejde mi ve hře zapnout AA.
Sestava viz podpis
díky
Zapinal som to len v hre
A vyskusaj aj patch
Naposledy upravil(a) Marian dne sob 27. lis 2004, 21:03, celkem upraveno 1 x.
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Casemod
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Marian
- Středně pokročilý

Daj tam posledne Omegy 2.5.9.0 tusimbigbalu píše:ok, tak já zkusím nové ovladače
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Casemod
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý

- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- smile4me
- Začátečník

-
Dobrá hra, jen by mě zajímalo, podle čeho kupujete díly. Pač třeba nitra je tam fakt hafo. Prostě plno výrobců a já nevím, co je lepší. A to není jen nitro, ale třeba tlumiče, brzdy, .....
Vy se v tom tak vyznáte, nebo tam strkáte jen věci podle názvů?
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
- J X P
- Středně pokročilý

uz jsem se lekl, na easy to neni zadny zavod. na medium se da vyhrat skoro ve vsem napoprve. NEspechej s postupem a snaz se vyjezdit vsechny zavody na maximum. Budes mit penizky na tuning, pripadne za outrun unique veci a hlavne se to poradne naucis., ver mi, ze ridic udela minimalne 30-40% casu. No a pak je tam taky prece Dyno performance a i naladeni motoru a ostatnich prvku ti prida na vykonushadow píše:Tak jsem ten drag konečně udělal, jen jsem musel zaopatrit novou karu, mazda mx5 jaksi uz nestihala.. btw me se na ty hre libi strasne ty outruny, to dela hru krasne variabilni, perfektne designersky kousek.
---
- shadow
- Středně pokročilý

- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- J X P
- Středně pokročilý

Ty znacky jsou tam jen pro pocit. Nejsou vykonejsi nez druhe, jediny rozdil je v levelu takze klidne tam davej co libosmile4me píše:Dobrá hra, jen by mě zajímalo, podle čeho kupujete díly. Pač třeba nitra je tam fakt hafo. Prostě plno výrobců a já nevím, co je lepší. A to není jen nitro, ale třeba tlumiče, brzdy, .....
---