NFS Underground 2
Moderátor: Baneshee
- eraser007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- krtekm
- Začátečník
- martin_CZ
- Začátečník
- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- DewiL
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Promazán OT...
V tomhle threadu se množí a množí OT prispevky, nikde neni psano, ze i takhle rozjety a čteny tema nemuzu locknout, takze pište jen to co souvisi se hrou nebo vubec NIC
OT prispevku budu mazat bez upozorneni, upozornovat kazdyho OTčkare a posthuntere by me zabilo...
Jeste upozornuju ze OT prispevky spadaj do porušení pravidel fora a notorickym OTčkarum z toho muzu vyvodit patricny dusledky.
V tomhle threadu se množí a množí OT prispevky, nikde neni psano, ze i takhle rozjety a čteny tema nemuzu locknout, takze pište jen to co souvisi se hrou nebo vubec NIC
OT prispevku budu mazat bez upozorneni, upozornovat kazdyho OTčkare a posthuntere by me zabilo...
Jeste upozornuju ze OT prispevky spadaj do porušení pravidel fora a notorickym OTčkarum z toho muzu vyvodit patricny dusledky.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Twister
- Začátečník
jinak ikdyz dojedete vsechny zavody v garazi tak budete met jen 80% zavodu... musite si jeste koupit off road a dojet zbyle......
Intel Pentium Dual-Core E2180 BOX@3000GHz ,chladic procesoru Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. B,DDR2 ram 2x 1024MB A-DATA + 2x 2048MB A-DATA, Gigabyte P35-DS3R (rev. 2.1),2x Western Digital Caviar SE16 3.5" 320GB WD3200AAKS, ATI HD 4850,
- frost.silenec
- Začátečník
NFSU2
Prej je v NFSU2 njakej zavod na vydrz proti sobe vyte o tom neco? (jsem teprf v 33%)
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: NFSU2
frost.silenec píše:Prej je v NFSU2 njakej zavod na vydrz proti sobe vyte o tom neco? (jsem teprf v 33%)
už jsi ve 33% a ještě si nenašel závod na 300m ??? no to potěš koště...tak já ti napovim ty auta co potkáváš ve městě těch stejnejch šílenců jako jsi ty tam nejsou na parádu....
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- frost.silenec
- Začátečník
Jo to jo ty vizivam skoro furt. Ale ja v njaky recenzi cetl ze je tam njakej divnej zavod proti sobe a ze mas co nejmin znicit auto (JA NEMYSLIM DRAG )Digitaldoom píše:frost.silenec píše:Prej je v NFSU2 njakej zavod na vydrz proti sobe vyte o tom neco? (jsem teprf v 33%)
už jsi ve 33% a ještě si nenašel závod na 300m ??? no to potěš koště...tak já ti napovim ty auta co potkáváš ve městě těch stejnejch šílenců jako jsi ty tam nejsou na parádu....
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- frost.silenec
- Začátečník
Jo kde jsou moje sejfy v NFSU2? V dokumentech jsem je nenasel a ve slozce se hrou asi taky nejsou. (nainstaloval jsem UG2 na PC1 aby byli v registrech pak jsem je tam z PC2 navrdo nahral a nejsou tam)
- frost.silenec
- Začátečník
Tak uz jsem to po hodine hledani nasel (SAVE) je to jednoduche:
C:\Documents and Settings\Frost\Local Settings\Data aplikací\NFS Underground 2
(A misto Frost tam dejte sebe)
C:\Documents and Settings\Frost\Local Settings\Data aplikací\NFS Underground 2
(A misto Frost tam dejte sebe)
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
frost.silenec píše: Jo to jo ty vizivam skoro furt. Ale ja v njaky recenzi cetl ze je tam njakej divnej zavod proti sobe a ze mas co nejmin znicit auto (JA NEMYSLIM DRAG )
ne nic takového v NFSU2 není.. bohužel.....
auto se dá jako znicit pouze v dragu .....teda jenom to napísou
- mhl
- Středně pokročilý
-
- JanHavlicek
- Středně pokročilý
Budeš muset udělat nějakej visual tuning, aby ti přibyly hvězdičky ranku. Pak se ti možná odemknou další závodymhl píše:malej problém dojezdil sem všechny závody na mapě a další nepřibívaj...dojezdil sem i ty SUV a vůbec nic tam neni sem v 41%
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- mhl
- Středně pokročilý
-
visual tuning? suxxxxxx ... moje 206tka je naprosta dokonalá...cokoli navíc by vypadalo už hnusně ... nejde to udělat nějak jinakJanHavlicek píše:Budeš muset udělat nějakej visual tuning, aby ti přibyly hvězdičky ranku. Pak se ti možná odemknou další závodymhl píše:malej problém dojezdil sem všechny závody na mapě a další nepřibívaj...dojezdil sem i ty SUV a vůbec nic tam neni sem v 41%
- frost.silenec
- Začátečník
Mama presne stejnej problem a na aute mam vse nej co jde. Furt ti vola manik ze mas jet na BEACON HILL a ze tam najdes zavod a ze by to melo byt snadne najit to. Pro mne je to nelidske jezdim 2h a nalezl jsem 1 zavod ale je tady este dalsich 10 co nejsou na mape. NEVITE JAK NA TO?mhl píše:malej problém dojezdil sem všechny závody na mapě a další nepřibívaj...dojezdil sem i ty SUV a vůbec nic tam neni sem v 41%
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jo vim jediná možnost je udělat auto o 10 hvězdičkách prostě visual tuning maximální... v 41% to musíš pořád teda plečku...frost.silenec píše:Mama presne stejnej problem a na aute mam vse nej co jde. Furt ti vola manik ze mas jet na BEACON HILL a ze tam najdes zavod a ze by to melo byt snadne najit to. Pro mne je to nelidske jezdim 2h a nalezl jsem 1 zavod ale je tady este dalsich 10 co nejsou na mape. NEVITE JAK NA TO?mhl píše:malej problém dojezdil sem všechny závody na mapě a další nepřibívaj...dojezdil sem i ty SUV a vůbec nic tam neni sem v 41%
- EfineSS
- Středně pokročilý
-
Tato hra se mi docela seka ale kamosovy na stejne sestave s grafikou GeForce 4MX to jede uplne bez problemu.. Porad nevim cim to muze byt, Cataysty mam 4.11. Kdyz dam ale Easy info, ktery je v adresaři hry, je u te graficke karty bublina a v ni je "i", a je u te karty napsany: neznama kompatibilita- nevim proc je to tam napsany, pritom hra by mela tuto kartu normalne podporovat, nevite prosim nekdo cim to je??
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC