NFS Underground 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

tak, mám 64percent za sebou, 100percent unlockov, a hra prejdena !
uz som aj toho týpka s GTO porazil, len ma trápi tých 64percent
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
krtekm
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od krtekm »

100 procent budeš mít až po zajetí všech závodů v garáži. Je to trochu nesmyslný ale je to tak.
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

ted si budete myslet ze sem kreten, ale kde zistim v jaky casti nfsu2 sem? (myslim v procentech) :)
ASUS F3T
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

muhehe má někdo lepší káru než je tahle? :)
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

martin_CZ píše:ted si budete myslet ze sem kreten, ale kde zistim v jaky casti nfsu2 sem? (myslim v procentech) :)
kdyz jezdis po meste tak zmackni t :)

BTW. Jak zjistim jestli mam v garazi nejaky zavody, ktery bych mohl odjet???
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Promazán OT...

V tomhle threadu se množí a množí OT prispevky, nikde neni psano, ze i takhle rozjety a čteny tema nemuzu locknout, takze pište jen to co souvisi se hrou nebo vubec NIC :evil:

OT prispevku budu mazat bez upozorneni, upozornovat kazdyho OTčkare a posthuntere by me zabilo...

Jeste upozornuju ze OT prispevky spadaj do porušení pravidel fora a notorickym OTčkarum z toho muzu vyvodit patricny dusledky.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Twister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Twister »

jinak ikdyz dojedete vsechny zavody v garazi tak budete met jen 80% zavodu... musite si jeste koupit off road a dojet zbyle......
Intel Pentium Dual-Core E2180 BOX@3000GHz ,chladic procesoru Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. B,DDR2 ram 2x 1024MB A-DATA + 2x 2048MB A-DATA, Gigabyte P35-DS3R (rev. 2.1),2x Western Digital Caviar SE16 3.5" 320GB WD3200AAKS, ATI HD 4850,
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

NFSU2

Příspěvek od frost.silenec »

Prej je v NFSU2 njakej zavod na vydrz proti sobe vyte o tom neco? (jsem teprf v 33%)
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: NFSU2

Příspěvek od Digitaldoom »

frost.silenec píše:Prej je v NFSU2 njakej zavod na vydrz proti sobe vyte o tom neco? (jsem teprf v 33%)
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
:stupid:

už jsi ve 33% a ještě si nenašel závod na 300m ??? :) no to potěš koště...tak já ti napovim ty auta co potkáváš ve městě těch stejnejch šílenců jako jsi ty tam nejsou na parádu.... :oops: :wink:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Twister píše:jinak ikdyz dojedete vsechny zavody v garazi tak budete met jen 80% zavodu... musite si jeste koupit off road a dojet zbyle......
fakt ???? já mám dojeto (děj) unlock 100% a mám 68% hry... kde ses flákal??? :lol:
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Digitaldoom píše:
frost.silenec píše:Prej je v NFSU2 njakej zavod na vydrz proti sobe vyte o tom neco? (jsem teprf v 33%)
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
:stupid:

už jsi ve 33% a ještě si nenašel závod na 300m ??? :) no to potěš koště...tak já ti napovim ty auta co potkáváš ve městě těch stejnejch šílenců jako jsi ty tam nejsou na parádu.... :oops: :wink:
Jo to jo ty vizivam skoro furt. Ale ja v njaky recenzi cetl ze je tam njakej divnej zavod proti sobe a ze mas co nejmin znicit auto (JA NEMYSLIM DRAG :evil: )
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Jo kde jsou moje sejfy v NFSU2? V dokumentech jsem je nenasel a ve slozce se hrou asi taky nejsou. (nainstaloval jsem UG2 na PC1 aby byli v registrech pak jsem je tam z PC2 navrdo nahral a nejsou tam)
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Tak uz jsem to po hodine hledani nasel (SAVE) je to jednoduche:

C:\Documents and Settings\Frost\Local Settings\Data aplikací\NFS Underground 2

(A misto Frost tam dejte sebe)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

frost.silenec píše: Jo to jo ty vizivam skoro furt. Ale ja v njaky recenzi cetl ze je tam njakej divnej zavod proti sobe a ze mas co nejmin znicit auto (JA NEMYSLIM DRAG :evil: )

ne nic takového v NFSU2 není.. :( bohužel.....
auto se dá jako znicit pouze v dragu .....teda jenom to napísou :lol:
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

malej problém dojezdil sem všechny závody na mapě a další nepřibívaj...dojezdil sem i ty SUV a vůbec nic tam neni :( sem v 41%
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

mhl píše:malej problém dojezdil sem všechny závody na mapě a další nepřibívaj...dojezdil sem i ty SUV a vůbec nic tam neni :( sem v 41%
Budeš muset udělat nějakej visual tuning, aby ti přibyly hvězdičky ranku. Pak se ti možná odemknou další závody 8)
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

JanHavlicek píše:
mhl píše:malej problém dojezdil sem všechny závody na mapě a další nepřibívaj...dojezdil sem i ty SUV a vůbec nic tam neni :( sem v 41%
Budeš muset udělat nějakej visual tuning, aby ti přibyly hvězdičky ranku. Pak se ti možná odemknou další závody 8)
visual tuning? suxxxxxx ... moje 206tka je naprosta dokonalá...cokoli navíc by vypadalo už hnusně ... :( nejde to udělat nějak jinak :? :(
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Mama presne stejnej problem a na aute mam vse nej co jde. Furt ti vola manik ze mas jet na BEACON HILL a ze tam najdes zavod a ze by to melo byt snadne najit to. Pro mne je to nelidske jezdim 2h a nalezl jsem 1 zavod ale je tady este dalsich 10 co nejsou na mape. NEVITE JAK NA TO?
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

frost.silenec píše:
Mama presne stejnej problem a na aute mam vse nej co jde. Furt ti vola manik ze mas jet na BEACON HILL a ze tam najdes zavod a ze by to melo byt snadne najit to. Pro mne je to nelidske jezdim 2h a nalezl jsem 1 zavod ale je tady este dalsich 10 co nejsou na mape. NEVITE JAK NA TO?
jo vim jediná možnost je udělat auto o 10 hvězdičkách :) prostě visual tuning maximální... :) v 41% to musíš pořád teda plečku... :lol:
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Tato hra se mi docela seka ale kamosovy na stejne sestave s grafikou GeForce 4MX to jede uplne bez problemu.. Porad nevim cim to muze byt, Cataysty mam 4.11. Kdyz dam ale Easy info, ktery je v adresaři hry, je u te graficke karty bublina a v ni je "i", a je u te karty napsany: neznama kompatibilita- nevim proc je to tam napsany, pritom hra by mela tuto kartu normalne podporovat, nevite prosim nekdo cim to je??
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“