Zasr*** kodeky
- El Hielo
- Začátečník

Zasr*** kodeky
Mam codecpack "Codecs6020_allin1" a "DivX Pro 5.2 Trial".
*.avi jde přehrávat v pohodě, *.mpeg a *.m2v (možná ještě něco) jede se zůženým obrazem. Je to asi XviD v tom kodekpaku, ale když ho nenainstaluju, tak to nepřehraju vůbec. Jestli někdo ví, jak vyřešit tento problém, please help! Tipuju že se to dá někde i nastavit, ale nic sem neoběvil. Taky sem zkoušel nějaké kombinace jiných kodeků a packů, ale přinejlepším to jelo stejně, někdy mi to ještě navíc rozjebalo některé další formáty.
Díky předem za rady.
*.avi jde přehrávat v pohodě, *.mpeg a *.m2v (možná ještě něco) jede se zůženým obrazem. Je to asi XviD v tom kodekpaku, ale když ho nenainstaluju, tak to nepřehraju vůbec. Jestli někdo ví, jak vyřešit tento problém, please help! Tipuju že se to dá někde i nastavit, ale nic sem neoběvil. Taky sem zkoušel nějaké kombinace jiných kodeků a packů, ale přinejlepším to jelo stejně, někdy mi to ještě navíc rozjebalo některé další formáty.
Díky předem za rady.
CPU P4 540 3.2GHz, MB MSI 915G Neo2-Platinum, VGA GF 6600GT, RAM 533 512MB DDR2, HDD 2*Maxtor 160 SATA, DVD Asus 1604P
- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Cítím s tebou, ale nepomůžu ti. Zkus postahovat jiný kodeky (jiný verze). Já mám ještě tu nevýhodu, že mám tuner a vyladit tunery tak, aby všechno ladilo, to je kumšt. Jednou ségra přitáhla stupidní film s kodekem, instla ho a vše šlo do loje. Den mi trvalo, než jsem to všechno zase vyladil tak, aby vše fungovalo.
Teď mi kleknul disk a čeká mě to všechno znova. Pěkně děkuji, tfuj!
Teď mi kleknul disk a čeká mě to všechno znova. Pěkně děkuji, tfuj!
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Karlos.s
- Mírně pokročilý

Mě nešly přehrát některý filmy v Xvid, přesto že jsem měl nejnovější originál kodeky. Napsalo mi to v podrobnostech o chybě něco o nějakym souboru. Podívval jsem se na netu, kde jsem zjistil, že ten soubor co dělal problémy patří k Intervideo WinDVD, dále doporučovali codecpack s FFDShow filtrama.
Odinstaloval jsem všechny kodeky i WinDVD a nainstaloval nejnovější Codecpack (myslim 6.0.22) s FFDshow filtrama a vše jede jak má.
Akorát teda nevim co pomohlo, jestli vymazani Windvd nebo ten codecpack, ale asi ten codecpack.
Takze se zbav vsech kodeků, nainstaluj ten codecpack s FFDShow a uvidíš.
Odinstaloval jsem všechny kodeky i WinDVD a nainstaloval nejnovější Codecpack (myslim 6.0.22) s FFDshow filtrama a vše jede jak má.
Akorát teda nevim co pomohlo, jestli vymazani Windvd nebo ten codecpack, ale asi ten codecpack.
Takze se zbav vsech kodeků, nainstaluj ten codecpack s FFDShow a uvidíš.
PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali
PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
- El Hielo
- Začátečník

Jo, ale když dám odinstalovat ten codecpack tak tam ty kodeky zůstaly
. Ví někdo jak to vymazat aniž bych musel zase přeinstalovat celý počítač? To by bylo za poslední dva týdny už potřetí...
CPU P4 540 3.2GHz, MB MSI 915G Neo2-Platinum, VGA GF 6600GT, RAM 533 512MB DDR2, HDD 2*Maxtor 160 SATA, DVD Asus 1604P
- Fil@ip
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vyzkoušejte tento balík ... funguje lépe než allin
http://www.k-litemegacodecpack.com/
http://www.k-litemegacodecpack.com/
P 133, 1MB integrovaná grafika, 1256MB HDD, 16 Ram, 32x cd rom - nevyjíždí, disketová mechanika
--- opěrka nohou
PC: Atlon 2200+, MSI GeForce 4200 Ti 64MB, RAM 512 333MHz, Benq awl 400, SB Extigy, Genius HT 5.1
--- opěrka nohou
PC: Atlon 2200+, MSI GeForce 4200 Ti 64MB, RAM 512 333MHz, Benq awl 400, SB Extigy, Genius HT 5.1
- Lopikus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Odinstaluj si všechny kodeky a hlavně ten divx.. pak se taky podívej, jestli tam náhodou nemám nainstalovaný dvě různý verze xvidu....ono se to spolu občas dost hádá. A zkus Ten tvůj allinone + Xvid 1.0.1, nic víc, tohle mám já a nemůžu si stěživat.....Jo a ještě se podívej do windows/system32/xvid.ax jestli s nim můžeš pracovat, bo občas to nějaký kodeky poškoděj a ten soubor nelze číst, takže nemůžeš přehrávat xvid
http://www.short-media.com/download.php?d=273 download xvid 1.0.1
je to freeware
http://www.short-media.com/download.php?d=273 download xvid 1.0.1
je to freeware