Zasr*** kodeky

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
El Hielo
Začátečník
Začátečník

Zasr*** kodeky

Příspěvek od El Hielo »

Mam codecpack "Codecs6020_allin1" a "DivX Pro 5.2 Trial".
*.avi jde přehrávat v pohodě, *.mpeg a *.m2v (možná ještě něco) jede se zůženým obrazem. Je to asi XviD v tom kodekpaku, ale když ho nenainstaluju, tak to nepřehraju vůbec. Jestli někdo ví, jak vyřešit tento problém, please help! Tipuju že se to dá někde i nastavit, ale nic sem neoběvil. Taky sem zkoušel nějaké kombinace jiných kodeků a packů, ale přinejlepším to jelo stejně, někdy mi to ještě navíc rozjebalo některé další formáty.

Díky předem za rady.
CPU P4 540 3.2GHz, MB MSI 915G Neo2-Platinum, VGA GF 6600GT, RAM 533 512MB DDR2, HDD 2*Maxtor 160 SATA, DVD Asus 1604P
CROSS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CROSS »

Cítím s tebou, ale nepomůžu ti. Zkus postahovat jiný kodeky (jiný verze). Já mám ještě tu nevýhodu, že mám tuner a vyladit tunery tak, aby všechno ladilo, to je kumšt. Jednou ségra přitáhla stupidní film s kodekem, instla ho a vše šlo do loje. Den mi trvalo, než jsem to všechno zase vyladil tak, aby vše fungovalo.

Teď mi kleknul disk a čeká mě to všechno znova. Pěkně děkuji, tfuj!
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

no ja osobne vselijake balicky kodeku oduzuju, jelikoz hodne encoduju video to to je jaksi problem... jinak na prehravani je dobre FFShow filter (nebo jak se tomu nadava).. prehraje uplne vsechno... akorat jsem mel obcas problemi s wmv... ale ty vyresily ovladace ke GK.
Karlos.s
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Karlos.s »

Mě nešly přehrát některý filmy v Xvid, přesto že jsem měl nejnovější originál kodeky. Napsalo mi to v podrobnostech o chybě něco o nějakym souboru. Podívval jsem se na netu, kde jsem zjistil, že ten soubor co dělal problémy patří k Intervideo WinDVD, dále doporučovali codecpack s FFDShow filtrama.
Odinstaloval jsem všechny kodeky i WinDVD a nainstaloval nejnovější Codecpack (myslim 6.0.22) s FFDshow filtrama a vše jede jak má.
Akorát teda nevim co pomohlo, jestli vymazani Windvd nebo ten codecpack, ale asi ten codecpack.
Takze se zbav vsech kodeků, nainstaluj ten codecpack s FFDShow a uvidíš.

PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali

PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
El Hielo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od El Hielo »

Jo, ale když dám odinstalovat ten codecpack tak tam ty kodeky zůstaly :evil: . Ví někdo jak to vymazat aniž bych musel zase přeinstalovat celý počítač? To by bylo za poslední dva týdny už potřetí...
CPU P4 540 3.2GHz, MB MSI 915G Neo2-Platinum, VGA GF 6600GT, RAM 533 512MB DDR2, HDD 2*Maxtor 160 SATA, DVD Asus 1604P
Fil@ip
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fil@ip »

vyzkoušejte tento balík ... funguje lépe než allin
http://www.k-litemegacodecpack.com/
P 133, 1MB integrovaná grafika, 1256MB HDD, 16 Ram, 32x cd rom - nevyjíždí, disketová mechanika
--- opěrka nohou :D

PC: Atlon 2200+, MSI GeForce 4200 Ti 64MB, RAM 512 333MHz, Benq awl 400, SB Extigy, Genius HT 5.1
Manji
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Manji »

To Filip ten giga-kodek-pack rozbije winy jak zrkadlo

Stiahni si toto

Používa sa to na enkodovanie videa a obsahuje všetky potrebné kodeky.
Lopikus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lopikus »

Odinstaluj si všechny kodeky a hlavně ten divx.. pak se taky podívej, jestli tam náhodou nemám nainstalovaný dvě různý verze xvidu....ono se to spolu občas dost hádá. A zkus Ten tvůj allinone + Xvid 1.0.1, nic víc, tohle mám já a nemůžu si stěživat.....Jo a ještě se podívej do windows/system32/xvid.ax jestli s nim můžeš pracovat, bo občas to nějaký kodeky poškoděj a ten soubor nelze číst, takže nemůžeš přehrávat xvid

http://www.short-media.com/download.php?d=273 download xvid 1.0.1
je to freeware
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“