http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2258
Priznam, se ze ten narust vykonu me celkem prekvapil, cekal jsem ze bude nizsi. Ale smysl ma SLI jen uz nejvykonejsich grafik a 28-30k do grafiky strcit nehodlamBanana píše:a sel bys do toho? jako koupit MB SLI + nejakou GT a casem koupit druhou...mina píše:Podle me se vysledky ala 2x6600=6800 dali cekat. Je taky hezky, ze je tu novy kral ultrahigh-endu, ale to je asi bohuzel vse...
asi tak, to si může dovolit buď jen magor nebo nějaký mazánek bohatých (hodně bohatých) rodicůJiri Drak píše:Priznam, se ze ten narust vykonu me celkem prekvapil, cekal jsem ze bude nizsi. Ale smysl ma SLI jen uz nejvykonejsich grafik a 28-30k do grafiky strcit nehodlamBanana píše: a sel bys do toho? jako koupit MB SLI + nejakou GT a casem koupit druhou...
Nemyslím si, že by se to muselo týkat jen těch high-endových grafik.Jiri Drak píše:
Priznam, se ze ten narust vykonu me celkem prekvapil, cekal jsem ze bude nizsi. Ale smysl ma SLI jen uz nejvykonejsich grafik a 28-30k do grafiky strcit nehodlam
Ostatně, než se mobo se SLI (nforce 4, VIA) objeví opravdu na trhu, tak už hi-endové grafiky nebudou tak úplně hi-endové, nebo aspon ceny klesnou.. Po novém roce to už vidím docela reálně.Anandtech píše:
although we hypothesize that nothing has been done to disable it on the lower-end GPUs other than a non-accommodating PCB layout. With a little bit of engineering effort we believe that the video card manufacturers could come up with a board design to enable SLI on both 6200 and 6600 non-GT cards. Although we've talked to manufacturers about doing this, we have to wait and see what the results are from their experiments
Myslim to tak, ze nema smysl kupovat 2x 6600GT do SLI, kdyz muzu koupit jednu 6800GTshadow píše:Nemyslím si, že by se to muselo týkat jen těch high-endových grafik.Jiri Drak píše:Priznam, se ze ten narust vykonu me celkem prekvapil, cekal jsem ze bude nizsi. Ale smysl ma SLI jen uz nejvykonejsich grafik a 28-30k do grafiky strcit nehodlam
no sak koupis jednu a az bude stat min muzes si koupit druhou...Jiri Drak píše:Myslim to tak, ze nema smysl kupovat 2x 6600GT do SLI, kdyz muzu koupit jednu 6800GTshadow píše: Nemyslím si, že by se to muselo týkat jen těch high-endových grafik.