Samsung SyncMaster 957MB
Samsung SyncMaster 997DF
Hyundai V995
ADI P955
Potřeboval bych hlavně zkušenosti uživatelů... Nejvíc se mi zamlouvaj ty Samsungy
Moderátor: maXXmilian

a proč takový značkový???? Co třebas AOC??? ty jsou taky dobrý...přece jenom na CRT monitoru už neni co vylepšovat takže všici nabízej vlastně to saméSleepy.664 píše:Potřebuju sehnat 19-ti palcovej monitor s cenou do 7000Kč. Zatím sem přemejšlel nad těmahle:
Samsung SyncMaster 957MB
Samsung SyncMaster 997DF
Hyundai V995
ADI P955
Potřeboval bych hlavně zkušenosti uživatelů... Nejvíc se mi zamlouvaj ty Samsungy

AOC? Chceš mě rozesmát, nebo nasratDigitaldoom píše:a proč takový značkový???? Co třebas AOC??? ty jsou taky dobrý...přece jenom na CRT monitoru už neni co vylepšovat takže všici nabízej vlastně to samé

no dovol....... AOC maj úplně stejně dobrý monitory CRT jako všici ostatní.....Sleepy.664 píše:AOC? Chceš mě rozesmát, nebo nasratDigitaldoom píše:a proč takový značkový???? Co třebas AOC??? ty jsou taky dobrý...přece jenom na CRT monitoru už neni co vylepšovat takže všici nabízej vlastně to samé
///EDITED: Jasně, CRT monitory už se moc vylepšit nedaj, ale to neznamená, že se nedaj zpráskat, jako to předváděj u AOC

Radši pomlč, AOC SUXXXDigitaldoom píše:no dovol....... AOC maj úplně stejně dobrý monitory CRT jako všici ostatní.....Sleepy.664 píše: AOC? Chceš mě rozesmát, nebo nasrat
///EDITED: Jasně, CRT monitory už se moc vylepšit nedaj, ale to neznamená, že se nedaj zpráskat, jako to předváděj u AOC

AOC SUXXX, právě do jednoho koukám, obraz po 6-ti letech totálně rozostřenej. Ve škole sem viděl asi 60 AOCček, každý mělo nějakou chybu (prohnutej obraz, rozjetý dynamický konvengence, barvy nahovno...)Digitaldoom píše:mno to nemá viditelně cenu dyž chce někdo připlácet za nic...prosim;)
AOC rulezzz![]()
![]()
![]()
Jinak: Ten Samsung 997DH má kámoš a je s ním v celku spokojenej .....

Jinak používám už 3 roky Samsunga 753DF, provoz skoro nonstop a je jako novej...takže mu věřím víc, než AOCDigitaldoom píše:6 let monitor CRT????? !!!!![]()
![]()
já nemam monitor déle než 3-4 roky.....
právě proto abych si nevodku...l oči
a pak takhle starej moňas se dá ještě v pohodě prodat
takže pořízení dalšího za 6000,- nic moc nebolí

jiank hlasuju pro adivacatko píše:k tomu stari tech monitoru jedu uz 7rok na adi G5T trinitron obrazovka BNC kabely a nemuzu so ho vynachvalit rozliseni supr 150hz v 1024x768 zadny vady v obraze vsechno nadherne ostry kamos co delal na servisu monitoru mi tam pustil nakej programek na sestolovani ale i po takovy dobe nebylo co serizovat vse naprosto v poradku za ty ksunty co ted prodavaj bych to nikdy nemenil max tak za tenhlehttp://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=41940