Výběr 19 CRT monitoru kolem 7kKč

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Výběr 19 CRT monitoru kolem 7kKč

Příspěvek od SleepY.664 »

Potřebuju sehnat 19-ti palcovej monitor s cenou do 7000Kč. Zatím sem přemejšlel nad těmahle:

Samsung SyncMaster 957MB
Samsung SyncMaster 997DF
Hyundai V995
ADI P955

Potřeboval bych hlavně zkušenosti uživatelů... Nejvíc se mi zamlouvaj ty Samsungy :roll:
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

bez do jednoho z tech samsungu
....ze by to byl MELOUN
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Výběr 19 CRT monitoru kolem 7kKč

Příspěvek od Digitaldoom »

Sleepy.664 píše:Potřebuju sehnat 19-ti palcovej monitor s cenou do 7000Kč. Zatím sem přemejšlel nad těmahle:

Samsung SyncMaster 957MB
Samsung SyncMaster 997DF
Hyundai V995
ADI P955

Potřeboval bych hlavně zkušenosti uživatelů... Nejvíc se mi zamlouvaj ty Samsungy :roll:
a proč takový značkový???? Co třebas AOC??? ty jsou taky dobrý...přece jenom na CRT monitoru už neni co vylepšovat takže všici nabízej vlastně to samé :)
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Digitaldoom píše:a proč takový značkový???? Co třebas AOC??? ty jsou taky dobrý...přece jenom na CRT monitoru už neni co vylepšovat takže všici nabízej vlastně to samé :)
AOC? Chceš mě rozesmát, nebo nasrat :?

///EDITED: Jasně, CRT monitory už se moc vylepšit nedaj, ale to neznamená, že se nedaj zpráskat, jako to předváděj u AOC :wink:
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

tak jsem se na to dival, a Samsung 957MB ten bych bral
....ze by to byl MELOUN
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Z těhle Samsungy nebo ADI.
Hyundai nebrat(třepající obrazy bez pořádného kontrastu apod...)

BTW některé kusy AOC K+ nejsou špatný, ale je to spíš o štěstí.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

no mam jenom zkusenost s 17", ale jedna se o bitvu dvou značek, tak se podělím
do prace jsem si objenal samsung 755DFX a zklamal me , dom jsem si koupil designem ne moc vzhlednou ADI P755, ale obrazem me potesila. Ted mam sice napravo na svislici mirnou vlnku (je videt pri rolovani), zato ten samsung v praci je mirne mazlej uprostred a na okrajich az prilis ostry. na oboje jsem si ale uz zvykl ( i kdyz u samsunga me casteji bolely oci), takze si myslim, ze rozhodne vyberem mezi sams. a ADI nic nezkaziš

ja osobne bych bral opet adinu, i kdyz musiám uznat, ze v 19" ten dyzajn bude vypadat jeste otresneji nez v te 17", ta elipsa suxx a cely to dela klam, ze je plocha mensi
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Takže... je to Samsung versus ADI...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

to Slezman(CZE)

Holt každé CRT je originál. :lol:
Není značka, kde by nebyly dobré a špatné kusy.
U lepších značek je jiný poměr a špatných kusů minimum.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

A co třeba ADI P920? Asi není lepší, než P955, co?
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Sleepy.664 píše:
Digitaldoom píše:a proč takový značkový???? Co třebas AOC??? ty jsou taky dobrý...přece jenom na CRT monitoru už neni co vylepšovat takže všici nabízej vlastně to samé :)
AOC? Chceš mě rozesmát, nebo nasrat :?

///EDITED: Jasně, CRT monitory už se moc vylepšit nedaj, ale to neznamená, že se nedaj zpráskat, jako to předváděj u AOC :wink:
no dovol....... AOC maj úplně stejně dobrý monitory CRT jako všici ostatní..... :)
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

no mame v praci 17-ku AOC a je to děs běs....šikmy, i po nastaveni se to zase vraci, nejsou videt nektery tray ikony....ale je to nejaky F, kamos si kupoval K a ten nemel zadny defekt, koupe CRT je loterie
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Digitaldoom píše:
Sleepy.664 píše: AOC? Chceš mě rozesmát, nebo nasrat :?

no dovol....... AOC maj úplně stejně dobrý monitory CRT jako všici ostatní..... :)
Radši pomlč, AOC SUXXX :evil:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

mno to nemá viditelně cenu dyž chce někdo připlácet za nic...prosim :);)
AOC rulezzz :P :oops: :lol:

Jinak: Ten Samsung 997DH má kámoš a je s ním v celku spokojenej ..... :)
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Digitaldoom píše:mno to nemá viditelně cenu dyž chce někdo připlácet za nic...prosim :);)
AOC rulezzz :P :oops: :lol:

Jinak: Ten Samsung 997DH má kámoš a je s ním v celku spokojenej ..... :)
AOC SUXXX, právě do jednoho koukám, obraz po 6-ti letech totálně rozostřenej. Ve škole sem viděl asi 60 AOCček, každý mělo nějakou chybu (prohnutej obraz, rozjetý dynamický konvengence, barvy nahovno...)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

6 let monitor CRT????? !!!! :lol: :lol: :lol: já nemam monitor déle než 3-4 roky..... :) právě proto abych si nevodku...l oči :) a pak takhle starej moňas se dá ještě v pohodě prodat :) takže pořízení dalšího za 6000,- nic moc nebolí :)
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Digitaldoom píše:6 let monitor CRT????? !!!! :lol: :lol: :lol: já nemam monitor déle než 3-4 roky..... :) právě proto abych si nevodku...l oči :) a pak takhle starej moňas se dá ještě v pohodě prodat :) takže pořízení dalšího za 6000,- nic moc nebolí :)
Jinak používám už 3 roky Samsunga 753DF, provoz skoro nonstop a je jako novej...takže mu věřím víc, než AOC :wink:

///EDITED: A už tu nebudem flambovat, vybírá se z toho, co sem určil, kurňa :twisted: :roll: :wink:
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

k tomu stari tech monitoru jedu uz 7rok na adi G5T trinitron obrazovka BNC kabely a nemuzu so ho vynachvalit rozliseni supr 150hz v 1024x768 zadny vady v obraze vsechno nadherne ostry kamos co delal na servisu monitoru mi tam pustil nakej programek na sestolovani ale i po takovy dobe nebylo co serizovat vse naprosto v poradku za ty ksunty co ted prodavaj bych to nikdy nemenil max tak za tenhle :D http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=41940
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

vacatko píše:k tomu stari tech monitoru jedu uz 7rok na adi G5T trinitron obrazovka BNC kabely a nemuzu so ho vynachvalit rozliseni supr 150hz v 1024x768 zadny vady v obraze vsechno nadherne ostry kamos co delal na servisu monitoru mi tam pustil nakej programek na sestolovani ale i po takovy dobe nebylo co serizovat vse naprosto v poradku za ty ksunty co ted prodavaj bych to nikdy nemenil max tak za tenhle :D http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=41940
jiank hlasuju pro adi :)

kua sem se nak preklep pardon :oops:
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

AOC :lol:
Do pranice bych ještě hodil dva hodne dobrý kousky

NEC FE990 - kterej ale bude asi přes 7k
IIYAMA 1451 LS902UT - dobrej montas za super cenu

Jinak se přidávám k ADI

EDIT: linky
NEC: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27277 7404Kč
IIYAMA: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25790 5986Kč
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“