Top Spin - nadherny tenis

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Top Spin - nadherny tenis

Příspěvek od Streethawk »

STAHUJTE TU::::::)))))))

http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=7825

Super tenis lepsi som nevidel ,na 100% nema konkurenciu!!! :o :o :o

Neviem ako vas ale mna to na 2 tyzdne odtrhlo od NHL 2005!!!!!!(zatial na 2) :-D

Piste ohlasy ,rady , skusenosti, proste vsetko co by mohlo druhym pomoct!!! :)

NADHERNA GRAFIKA :D
Naozaj vydarene od cias Virtua Tenis(cca.2-3roky) asi najlepsi!!!!!!!

//Thellwin - upraven název threadu
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Nikto ho este nevidel?!

Hmmmmm to je smutne.....
...alebo je taky zly?

Pre mna najlepsi tenis vsetkych cias na PC !!!!!!!

Jednoznacne a po kazdej stranke
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

a hral si uz Tennis Critters (CREATURES: :oops: :lol: )
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

eraser007 píše:a hral si uz Tennis Critters (CREATURES: :oops: :lol: )
Nie ale aj tak je najlepsi tento TOP SPIN :lol:

Ale teraz fakt,jetu niekto kto to uz hral ja som uneseny!!!!! :o
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

keď dojde niekedy do GS či Levelu tak skusim
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

hraju full a musim rict ze je to nejgeniaanejsi sportovni hra na pc:)
je to uplne promakane
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

vubec nenapada cim se to muze ovladat, asi bych musel mit gamepad, ze?
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

ja hraju bez gamepadu a uplne v pohode na klavesce
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Slezman(CZE) píše:vubec nenapada cim se to muze ovladat, asi bych musel mit gamepad, ze?

Dá sa to bez problemoc hrat aj na klavesnici!!!!!

Ja to hram z brachom na jednom kompe on klavesnica ja gamepad!!!

UPLNA pohoda nielen ze najlepsi TENIS na PC ale dovolim si tvrdit ze moze aspirovat na sportovnu hru roka :-D :-D :-D :o

2mr_sheen: Som rad ze niesom sam nadseny s tejto skvelej hry :oops:

Som tam uz svetova jednotka a mam nasledovny rating::::)))))

Serve:3hviezdicky
Forhand:4hviezdicky
Backhand:4hviezdicky
Voley:3hviezdicky
:o :D :-D :lol:

PERFEKT
TOP_SPIN Rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

muzu jen souhlasit,ovlada se to perfektne
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

je to vazne super Tenis. Nikdy jsem lepsi nevidel (Criters jsou spis legracka, proti Top Spinu :-)))). Jen mi prijde trochu nevyvazena hratelnost, v prvnim dnu hrani jsem bez problemu dosel az do finale grandslamu v Parizi a tam mne teda po tuhem boji Hewit vyklepnul. Ale to jsem to hral 1. den.

No a pak by mne zajimalo jestli se mi odemkne i trenink levelu 3, protoze mam natrenovano komplet 3x stribro 4 hvezdicky a 1 bronz 2 hvezdicky + 3 specialni schopnosti. (paradoxne, nejtezsi pre PArizi byl prave trenink :-)))).

Jinak opravdu mohu vsem doporucit, neni to jen o pinkani, ale nakupuji se hadry, boty, nausnice ... muzete si udelat i jak mate krivy nos (nevim proc mi obcas pri tvorbe profilu vypadavala textura a byla videt lebka bez kuze :-))). Domlouvate se se sponzory a urcite mnoho dalsiho. Proste, tohle jsem necekal ;-).
---
Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

J X P píše:je to vazne super Tenis. Nikdy jsem lepsi nevidel (Criters jsou spis legracka, proti Top Spinu :-)))). Jen mi prijde trochu nevyvazena hratelnost, v prvnim dnu hrani jsem bez problemu dosel az do finale grandslamu v Parizi a tam mne teda po tuhem boji Hewit vyklepnul. Ale to jsem to hral 1. den.

No a pak by mne zajimalo jestli se mi odemkne i trenink levelu 3, protoze mam natrenovano komplet 3x stribro 4 hvezdicky a 1 bronz 2 hvezdicky + 3 specialni schopnosti. (paradoxne, nejtezsi pre PArizi byl prave trenink :-)))).

Jinak opravdu mohu vsem doporucit, neni to jen o pinkani, ale nakupuji se hadry, boty, nausnice ... muzete si udelat i jak mate krivy nos (nevim proc mi obcas pri tvorbe profilu vypadavala textura a byla videt lebka bez kuze :-))). Domlouvate se se sponzory a urcite mnoho dalsiho. Proste, tohle jsem necekal ;-).
Som rad ze konecne niekto zareagoval!!! :-D

Je to super HRA!
Takyto tenis na PC este nebol,super grafika ,super hratelnost len ten sietovy kod je dost na figu(zatial)!!!
Patch este asi nevysiel?! :?

Ale aj tak to naj co som v poslednej dobe zo sportov hral!!! :)
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

patch uz vysel a resi prave synchronizaci multiplayeru http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=8298 ... a celkem bych chtel zkusit zapas online ... i kdyz nejsem zadny mistr ;-), proti PC to neni ono ... je to hnup :-)))
---
bali
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bali »

HURÁÁÁÁÁ, konečně jsem toho Kuertena porazil :D , trápil jsem se s nim asi 6 zápasů :oops: , to demíčko mi dalo zabrat. Sice ještě nestíhám přemejšlet jestli spinovat, liftovat nebo něco jinýho :P , ale je to bomba.

Už se moc těšim na plnou verzi.
bali
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bali »

Už to demíčko vyhrávám v pohodě, tak zkoušim různý fintičky :twisted: jenom jsem nepřišel na to jak se dávaj kraťasy za síť. Hraju to na klávesnici a myslim že by se měly dávat déčkem, ale buď je to děsně dlouhá rána nebo to jde do sítě :oops: . Takovej ten klasickej liftovanej kraťásek se ne a ne povést :x
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Výborná vec, imho nejlepší tenis na PC (ono neni moc z čeho vybírat :oops: ), je to jeste lepší a hratelnejsi jak postarší Virtua Tenis.

Hraju tu karieru s nejakou babou a radost pohledet, hodne dobrá grafika, postava je vymodelovaná jedna básen.

Trochu me mrzí, ze se občas neválí po zemi, kdyz uz na nejakej míč nedosáhne, ale nemůžeme chtít všechno. Jinak ve dvou je tohle ultimátní zábava.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Hodně vousatý thread,ale musel jsem ho oprášit,abych se zeptal:Nevíte prosím někdo,kde sehnat Top Spin?Jen tak jsem stáhnul demo a jsem nadšenej špičkovým tenisem,ta škála úderů,pohyby...je to prostě nádhera.A když už si člověk najde hru,která mu po dlouhý době sedne,tak jí nikde nemaj,ani v krámech ani v e-shopech.Poradí někdo?Kdyby se někdo Top Spinu chtěl zbavit jsem první zájemce.... :oops:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Uz je pokracovanie, dvojka a to sa myslim da normalne kupit ;)
.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Ale to je jen na XBox,jestli se nemýlím.....?
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Swat píše:Ale to je jen na XBox,jestli se nemýlím.....?
Jednička byla na PC a PS2, dvojka je na PC a na XBOX360... Musim ho vyzkoušet, debata vypadá jednoznačně :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“