je to vazne super Tenis. Nikdy jsem lepsi nevidel (Criters jsou spis legracka, proti Top Spinu ))). Jen mi prijde trochu nevyvazena hratelnost, v prvnim dnu hrani jsem bez problemu dosel az do finale grandslamu v Parizi a tam mne teda po tuhem boji Hewit vyklepnul. Ale to jsem to hral 1. den.
No a pak by mne zajimalo jestli se mi odemkne i trenink levelu 3, protoze mam natrenovano komplet 3x stribro 4 hvezdicky a 1 bronz 2 hvezdicky + 3 specialni schopnosti. (paradoxne, nejtezsi pre PArizi byl prave trenink ))).
Jinak opravdu mohu vsem doporucit, neni to jen o pinkani, ale nakupuji se hadry, boty, nausnice ... muzete si udelat i jak mate krivy nos (nevim proc mi obcas pri tvorbe profilu vypadavala textura a byla videt lebka bez kuze )). Domlouvate se se sponzory a urcite mnoho dalsiho. Proste, tohle jsem necekal .
J X P píše:je to vazne super Tenis. Nikdy jsem lepsi nevidel (Criters jsou spis legracka, proti Top Spinu ))). Jen mi prijde trochu nevyvazena hratelnost, v prvnim dnu hrani jsem bez problemu dosel az do finale grandslamu v Parizi a tam mne teda po tuhem boji Hewit vyklepnul. Ale to jsem to hral 1. den.
No a pak by mne zajimalo jestli se mi odemkne i trenink levelu 3, protoze mam natrenovano komplet 3x stribro 4 hvezdicky a 1 bronz 2 hvezdicky + 3 specialni schopnosti. (paradoxne, nejtezsi pre PArizi byl prave trenink ))).
Jinak opravdu mohu vsem doporucit, neni to jen o pinkani, ale nakupuji se hadry, boty, nausnice ... muzete si udelat i jak mate krivy nos (nevim proc mi obcas pri tvorbe profilu vypadavala textura a byla videt lebka bez kuze )). Domlouvate se se sponzory a urcite mnoho dalsiho. Proste, tohle jsem necekal .
Som rad ze konecne niekto zareagoval!!!
Je to super HRA!
Takyto tenis na PC este nebol,super grafika ,super hratelnost len ten sietovy kod je dost na figu(zatial)!!!
Patch este asi nevysiel?!
Ale aj tak to naj co som v poslednej dobe zo sportov hral!!!
patch uz vysel a resi prave synchronizaci multiplayeru http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=8298 ... a celkem bych chtel zkusit zapas online ... i kdyz nejsem zadny mistr , proti PC to neni ono ... je to hnup ))
HURÁÁÁÁÁ, konečně jsem toho Kuertena porazil , trápil jsem se s nim asi 6 zápasů , to demíčko mi dalo zabrat. Sice ještě nestíhám přemejšlet jestli spinovat, liftovat nebo něco jinýho , ale je to bomba.
Už to demíčko vyhrávám v pohodě, tak zkoušim různý fintičky jenom jsem nepřišel na to jak se dávaj kraťasy za síť. Hraju to na klávesnici a myslim že by se měly dávat déčkem, ale buď je to děsně dlouhá rána nebo to jde do sítě . Takovej ten klasickej liftovanej kraťásek se ne a ne povést
Hodně vousatý thread,ale musel jsem ho oprášit,abych se zeptal:Nevíte prosím někdo,kde sehnat Top Spin?Jen tak jsem stáhnul demo a jsem nadšenej špičkovým tenisem,ta škála úderů,pohyby...je to prostě nádhera.A když už si člověk najde hru,která mu po dlouhý době sedne,tak jí nikde nemaj,ani v krámech ani v e-shopech.Poradí někdo?Kdyby se někdo Top Spinu chtěl zbavit jsem první zájemce....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN