Half Life 2 - zkušenosti, rady, názory
Moderátor: Baneshee
- Slezman
- Středně pokročilý

- jaryn
- Nováček

-
hmmm, ja si postavil PRACNĚ pyramidu ze sudů kousek na začátku, jak se kohoutem napouští místnost vodou. Přelez jsem po nich do tý druhý místnosti (jak se musí rozstřílet pod vodou prkna, aby vyplavaly nahoru ňáký sudy nebo palety) a už jsem se odsud nedostal. Takže fyzika dobrá, ale občas může způsobit neřešitelnou situaci.
P4 Prescott 2,4@2,9GHz, MB MSI 848P, 1024MB VData DDR400, Leadtek A350 128MB (5900XT) 390/700 @ 460/850, HDD 80GB, CD-RW Samsung, DVD LG, Monitor LG Flatron ez T710PH
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak to mne ani nenapadlojaryn píše:hmmm, ja si postavil PRACNĚ pyramidu ze sudů kousek na začátku, jak se kohoutem napouští místnost vodou. Přelez jsem po nich do tý druhý místnosti (jak se musí rozstřílet pod vodou prkna, aby vyplavaly nahoru ňáký sudy nebo palety) a už jsem se odsud nedostal. Takže fyzika dobrá, ale občas může způsobit neřešitelnou situaci.
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
- frost.silenec
- Začátečník

MHH. ja ho vydel jen 2xcool.user píše:no s gmanem to myslim trochu prepiskli, vzdych jsem ho videl vickrat nez combine soldiera pomaluJiri Drak píše: Tusim, ze sem to nikde nepotkal
Zato G-manu tam bylo dost
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Doporucuju nastudovat pravidla fora.EfineSS píše:Od kamosa jsem si zkopiroval uz nainstalovanyho HL 2 a kdyz to chci spustit tak mi to pise: Failed to load the launcher DLL. Druhymu kamosovi to po zkopirovani jede v pohode.. Nevite nekdo cim by to mohlo byt??
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Lze ho videt v kazde misi, i kdyz v nekterych jen v TV nebo ne reklamnich boardech.frost.silenec píše:MHH. ja ho vydel jen 2xcool.user píše: no s gmanem to myslim trochu prepiskli, vzdych jsem ho videl vickrat nez combine soldiera pomalu. Kde presne fsude byl?
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- frost.silenec
- Začátečník

Dozvedel jsem se ze muj problem s CROSSHAIREM viz. stranka zpet. je ve fontech tzn. windows/fronts/ tady fsechny fonty co souviseji njak s HL mate smazat a pak vam to ma prej jet norm. ale nefacha to. POMOZTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no v casti se skutrem byl videt skoro poradJiri Drak píše: Lze ho videt v kazde misi, i kdyz v nekterych jen v TV nebo ne reklamnich boardech.
//edit: skutr = to vodni vznasedlo nebo jak se tomu rika
//edit2: 2 tomv:hydroglizer??jezis, to je silenej nazev
Naposledy upravil(a) Coololooser dne pát 10. pro 2004, 22:57, celkem upraveno 1 x.
0118 999 881 999 119 7253
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Správně se tomu říká hydroglizér.cool.user píše://edit: skutr = to vodni vznasedlo nebo jak se tomu rika
//Edit : Definice hydroglizéru : plovoucí dopravní prostředek hnaný vrtulí. Obvykle se používá na řekách v pralesech, v bažinách, apod., kde je ve vodě bordel a loď tam nemůže, protože by jí to zasíralo šroub.
Od vznášedla se liší tím, že se nevznáší, ale plove
Naposledy upravil(a) TomV dne pát 10. pro 2004, 23:14, celkem upraveno 1 x.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Můžete mi někdo vysvětlit, co se vlastně stalo za tu dobu od incidentu v Black Mesa, jak je to dlouho, kde se odehrává dvojka, atd. ? Prostředí města mi nápadně připomíná film Equilibrium...
Chtěl bych vědět
1) Kdo je ten fousatej strejda co tam do lidí furt hučí z holografických blilboardů ?
2) Proč je ve městě policejní teror ?
3) Co je ten zatraceně divnej vysokobarák uprostřed města (citadela) ?
a to je tak asi vše. Ač mě to překvapuje, nikde ve hře jsem zatím odpověď na tyto otázky nenašel (jsem v kapitole Anticitizen)...
P.S.: Linky na češtinu do hry nechci, mluvím plynně anglicky...
Chtěl bych vědět
1) Kdo je ten fousatej strejda co tam do lidí furt hučí z holografických blilboardů ?
a to je tak asi vše. Ač mě to překvapuje, nikde ve hře jsem zatím odpověď na tyto otázky nenašel (jsem v kapitole Anticitizen)...

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
v black mesa se stal prusvih (jako vzdyTomV píše:Můžete mi někdo vysvětlit, co se vlastně stalo za tu dobu od incidentu v Black Mesa, jak je to dlouho, kde se odehrává dvojka, atd. ? Prostředí města mi nápadně připomíná film Equilibrium...
Chtěl bych vědět
ty jses ted v city 17. ten fousatej dedek kterej natebe mluvi, to je zvoleny "spravce" city 17. ten policejni terror neni policejni ale combine terror
nekde jsem videl link na kompletni popis vse ale ted ho nemuzu najit takze snad ti toto postaci
//edit: olalala, tak po usilovnem hledani jsem nasel http://half-life-story.aktualne.cz/
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nad tím jsme s bráchou přemýšleli už když jsme pařili jedničku...cool.user píše:nz, jen jedna otazka stale nebyla zodpovezena , kdo je sakra gman?

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no a na co jste prisli?TomV píše:Nad tím jsme s bráchou přemýšleli už když jsme pařili jedničku...Takže to už mě zas až tak nebere. Hlavně jsem si potřeboval doplnit události mezi incidentem v BlackMesa a City 17... To bude mít brácha radost, děsně ho s*alo, že nevěděl, co se děje (a já vlastně taky ne)...
ja porad nejak nemam paru co si o nem mam myslet, je to sice trochu zvlastni ale uz 6 let mi to vrta hlavou
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- MarekR
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: