Half Life 2 - zkušenosti, rady, názory

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

co na to rict...fyzika rulezzz :)
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
jaryn
Nováček
Nováček

Příspěvek od jaryn »

hmmm, ja si postavil PRACNĚ pyramidu ze sudů kousek na začátku, jak se kohoutem napouští místnost vodou. Přelez jsem po nich do tý druhý místnosti (jak se musí rozstřílet pod vodou prkna, aby vyplavaly nahoru ňáký sudy nebo palety) a už jsem se odsud nedostal. Takže fyzika dobrá, ale občas může způsobit neřešitelnou situaci.
P4 Prescott 2,4@2,9GHz, MB MSI 848P, 1024MB VData DDR400, Leadtek A350 128MB (5900XT) 390/700 @ 460/850, HDD 80GB, CD-RW Samsung, DVD LG, Monitor LG Flatron ez T710PH
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

jaryn píše:hmmm, ja si postavil PRACNĚ pyramidu ze sudů kousek na začátku, jak se kohoutem napouští místnost vodou. Přelez jsem po nich do tý druhý místnosti (jak se musí rozstřílet pod vodou prkna, aby vyplavaly nahoru ňáký sudy nebo palety) a už jsem se odsud nedostal. Takže fyzika dobrá, ale občas může způsobit neřešitelnou situaci.
tak to mne ani nenapadlo :? , ale dlouho sem nevedel co u tech trubek delat (asi pul hodiny)
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Od kamosa jsem si zkopiroval uz nainstalovanyho HL 2 a kdyz to chci spustit tak mi to pise: Failed to load the launcher DLL. Druhymu kamosovi to po zkopirovani jede v pohode.. Nevite nekdo cim by to mohlo byt??
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

cool.user píše:
Jiri Drak píše: Tusim, ze sem to nikde nepotkal :(
Zato G-manu tam bylo dost :)
no s gmanem to myslim trochu prepiskli, vzdych jsem ho videl vickrat nez combine soldiera pomalu :(
MHH. ja ho vydel jen 2x :D. Kde presne fsude byl?
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

EfineSS píše:Od kamosa jsem si zkopiroval uz nainstalovanyho HL 2 a kdyz to chci spustit tak mi to pise: Failed to load the launcher DLL. Druhymu kamosovi to po zkopirovani jede v pohode.. Nevite nekdo cim by to mohlo byt??
Doporucuju nastudovat pravidla fora.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

frost.silenec píše:
cool.user píše: no s gmanem to myslim trochu prepiskli, vzdych jsem ho videl vickrat nez combine soldiera pomalu :(
MHH. ja ho vydel jen 2x :D. Kde presne fsude byl?
Lze ho videt v kazde misi, i kdyz v nekterych jen v TV nebo ne reklamnich boardech.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

Dozvedel jsem se ze muj problem s CROSSHAIREM viz. stranka zpet. je ve fontech tzn. windows/fronts/ tady fsechny fonty co souviseji njak s HL mate smazat a pak vam to ma prej jet norm. ale nefacha to. POMOZTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Jiri Drak píše: Lze ho videt v kazde misi, i kdyz v nekterych jen v TV nebo ne reklamnich boardech.
no v casti se skutrem byl videt skoro porad :evil: rek bych ze tak minimalne 5krat urcite , mozna i vic krat :evil:

//edit: skutr = to vodni vznasedlo nebo jak se tomu rika
//edit2: 2 tomv:hydroglizer??jezis, to je silenej nazev :lol:
Naposledy upravil(a) Coololooser dne pát 10. pro 2004, 22:57, celkem upraveno 1 x.
0118 999 881 999 119 7253
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

no opravdu to prehnali, az ma clovek pocit, jako by ho porad nekdo vodil za rucicku... :sad:
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

cool.user píše://edit: skutr = to vodni vznasedlo nebo jak se tomu rika
Správně se tomu říká hydroglizér. :)

//Edit : Definice hydroglizéru : plovoucí dopravní prostředek hnaný vrtulí. Obvykle se používá na řekách v pralesech, v bažinách, apod., kde je ve vodě bordel a loď tam nemůže, protože by jí to zasíralo šroub.

Od vznášedla se liší tím, že se nevznáší, ale plove :-), od lodi se liší pohonem.
Naposledy upravil(a) TomV dne pát 10. pro 2004, 23:14, celkem upraveno 1 x.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Můžete mi někdo vysvětlit, co se vlastně stalo za tu dobu od incidentu v Black Mesa, jak je to dlouho, kde se odehrává dvojka, atd. ? Prostředí města mi nápadně připomíná film Equilibrium...
Chtěl bych vědět
1) Kdo je ten fousatej strejda co tam do lidí furt hučí z holografických blilboardů ?
2) Proč je ve městě policejní teror ?
3) Co je ten zatraceně divnej vysokobarák uprostřed města (citadela) ?

a to je tak asi vše. Ač mě to překvapuje, nikde ve hře jsem zatím odpověď na tyto otázky nenašel (jsem v kapitole Anticitizen)... :?

P.S.: Linky na češtinu do hry nechci, mluvím plynně anglicky... :wink:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

TomV píše:Můžete mi někdo vysvětlit, co se vlastně stalo za tu dobu od incidentu v Black Mesa, jak je to dlouho, kde se odehrává dvojka, atd. ? Prostředí města mi nápadně připomíná film Equilibrium...
Chtěl bych vědět
1) Kdo je ten fousatej strejda co tam do lidí furt hučí z holografických blilboardů ?
2) Proč je ve městě policejní teror ?
3) Co je ten zatraceně divnej vysokobarák uprostřed města (citadela) ?

a to je tak asi vše. Ač mě to překvapuje, nikde ve hře jsem zatím odpověď na tyto otázky nenašel (jsem v kapitole Anticitizen)... :?

P.S.: Linky na češtinu do hry nechci, mluvím plynně anglicky... :wink:
v black mesa se stal prusvih (jako vzdy :-D ) pri testovani nejakeho energetickeho zdroje se omylem otevrela trans dimenzionalni brana na xen. panove z xenu nas navstivili ( ti slizaci atd) prusvih byl v tom ze zrovna na xen utocili i combini a ti prave pres tuto otevrenou branu obevili zem. combajni je vseobecne takovej zvlastni druh , vyuzivaji dna svych nepratel aby si z ni vzali to nejlepsi a pak vytvorili takovej mix. no pak pry probehla nejaka portova boure (nevim o co go presne) no a pak na zem zautocili combajni. pry se jednalo bud o 7deni nebo 7 hodinovou valku. no kazdopadne zem ovladli a ze zbytku mest stvorili mesta (city) s oznacenim 1 ,2,3...17,....
ty jses ted v city 17. ten fousatej dedek kterej natebe mluvi, to je zvoleny "spravce" city 17. ten policejni terror neni policejni ale combine terror :D . ten barak orpostred je citadela , neco jako radnice combinu, odtamtud vladne aj ten hnusak . jinak citadely myslim aj tezi suroviny ze zemne.

nekde jsem videl link na kompletni popis vse ale ted ho nemuzu najit takze snad ti toto postaci

//edit: olalala, tak po usilovnem hledani jsem nasel http://half-life-story.aktualne.cz/ :-D
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

cool.user píše:...
Buď požehnán, uživateli tvého PC... To nemá chybu. :) :)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

TomV píše:Buď požehnán, uživateli tvého PC... To nemá chybu. :) :)
nz, jen jedna otazka stale nebyla zodpovezena , kdo je sakra gman? :?
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

cool.user píše:nz, jen jedna otazka stale nebyla zodpovezena , kdo je sakra gman? :?
Nad tím jsme s bráchou přemýšleli už když jsme pařili jedničku... :-) Takže to už mě zas až tak nebere. Hlavně jsem si potřeboval doplnit události mezi incidentem v BlackMesa a City 17... To bude mít brácha radost, děsně ho s*alo, že nevěděl, co se děje (a já vlastně taky ne)... ;-)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

TomV píše:Nad tím jsme s bráchou přemýšleli už když jsme pařili jedničku... :-) Takže to už mě zas až tak nebere. Hlavně jsem si potřeboval doplnit události mezi incidentem v BlackMesa a City 17... To bude mít brácha radost, děsně ho s*alo, že nevěděl, co se děje (a já vlastně taky ne)... ;-)
no a na co jste prisli? :roll:
ja porad nejak nemam paru co si o nem mam myslet, je to sice trochu zvlastni ale uz 6 let mi to vrta hlavou :(
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

cool.user píše:no a na co jste prisli? :roll:
Právě že na nic... :roll:
MarekR
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarekR »

v tom Pruvodce pribehem HL2 pisu ze je to nejaky "agent mezihvězdného rebelského spojenectví (za předpokladu že je humanoid), hledající a zkoušející prolomit bezohledné manýry království Combine."

edit: hovorim o g-Manovi of course
:)
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

vzdy kdyz prisel Gman, myslel jsem ze je to David Bowie

jinak diky kůl jůzr za čtivo :)
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“