Half Life 2 - zkušenosti, rady, názory
Moderátor: Baneshee
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- frost.silenec
- Začátečník

G-man
Dokazal by jste nekdo vypsat kde presne vsude G-man byl. Hlavne by mne zajimalo kde v mapach kdyz mate auticko.
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: G-man
http://www.steampowered.com/forums/show ... did=182302frost.silenec píše:Dokazal by jste nekdo vypsat kde presne vsude G-man byl. Hlavne by mne zajimalo kde v mapach kdyz mate auticko.
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- frost.silenec
- Začátečník

G-man
He he ted jsem to nasel. HL2 RULEZ!!!
//Edit Sent - tvuj nasledujici post smazan, priste misto obrazku pouzij odkaz
//Edit Sent - tvuj nasledujici post smazan, priste misto obrazku pouzij odkaz
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ufff, tak jsem to dohral znova na mediumko a ted jdu na hard
jinak mediumko oproti easy neni skoro zadnej rozdil , osobne jsem myslel ze se zapotim vic
btw:froste, prosimte, apeluju na tvuj rozum (pokud teda nejaky mas) NAUC SE SAKRA UZ DAVAT TY ZAS**** OBRAZKY JAKO ODKAZ!!!!!!
//edit: jinak ten obrazek mi moc vtipnej teda neprijde
jinak mediumko oproti easy neni skoro zadnej rozdil , osobne jsem myslel ze se zapotim vic
btw:froste, prosimte, apeluju na tvuj rozum (pokud teda nejaky mas) NAUC SE SAKRA UZ DAVAT TY ZAS**** OBRAZKY JAKO ODKAZ!!!!!!
//edit: jinak ten obrazek mi moc vtipnej teda neprijde
0118 999 881 999 119 7253
- Satiriasis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nazdar lidi, tak od vcerejska parim HL2 a fak parada.Zadny problemy ani s AI jsem zatim nemel, ale ted bych potreboval radu.Zasekl jsem se v Sandtraps (jak se daj ovladat ty pavouci) a nevim jak se dostat nahoru.Prosel jsem to az na konec a tam je jen zebrik zhuba do poloviny skalisek u potrubi,ale az nahoru se nijak nedostanu.Skousel jsem jit skoro az na zacatek a fakt nevim kudy dal. Dik moc za rady
- shadow
- Středně pokročilý

Tak jsem HL2 konečně taky finishnul...
prozatím určitě nejlepší akční hra roku...
Ten průlet nebo teda projížka Citadelou k závěru hry byl famózní a určitě na to budu ještě dlouho vzpomínat, i když opravdu vlastní konec hry jsem si představoval trochu honosněji.
Vlastní příběh hry je pro mě taky poněkud zklamáním. Trochu sházela nějaká detailnější dějová linie, hra se odehrávala jen v takovém obecném rámci boje proti Combine. Mít hra lepší příběh a konec, stala by se nezapomenutelnou klasikou. Takhle je jen úžasně hratelnou a inteligenní akční hrou s dokonalou fyzikou, level designem a smyslem pro detail.
I za to ale Valve dík...
prozatím určitě nejlepší akční hra roku...
Ten průlet nebo teda projížka Citadelou k závěru hry byl famózní a určitě na to budu ještě dlouho vzpomínat, i když opravdu vlastní konec hry jsem si představoval trochu honosněji.
Vlastní příběh hry je pro mě taky poněkud zklamáním. Trochu sházela nějaká detailnější dějová linie, hra se odehrávala jen v takovém obecném rámci boje proti Combine. Mít hra lepší příběh a konec, stala by se nezapomenutelnou klasikou. Takhle je jen úžasně hratelnou a inteligenní akční hrou s dokonalou fyzikou, level designem a smyslem pro detail.
I za to ale Valve dík...
show must go on..
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jestli je to tam kde myslim (u takovyho ohníčkuSatiriasis píše:Nazdar lidi, tak od vcerejska parim HL2 a fak parada.Zadny problemy ani s AI jsem zatim nemel, ale ted bych potreboval radu.Zasekl jsem se v Sandtraps (jak se daj ovladat ty pavouci) a nevim jak se dostat nahoru.Prosel jsem to az na konec a tam je jen zebrik zhuba do poloviny skalisek u potrubi,ale az nahoru se nijak nedostanu.Skousel jsem jit skoro az na zacatek a fakt nevim kudy dal. Dik moc za rady
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Sandtraps jsem prošel celkem bez problémů... Můžeš sem hodit screenshot problémového místa ?Satiriasis píše:Nazdar lidi, tak od vcerejska parim HL2 a fak parada.Zadny problemy ani s AI jsem zatim nemel, ale ted bych potreboval radu.Zasekl jsem se v Sandtraps (jak se daj ovladat ty pavouci) a nevim jak se dostat nahoru.Prosel jsem to az na konec a tam je jen zebrik zhuba do poloviny skalisek u potrubi,ale az nahoru se nijak nedostanu.Skousel jsem jit skoro az na zacatek a fakt nevim kudy dal. Dik moc za rady
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- Slezman
- Středně pokročilý

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo tam jak je přivázaná ta lodička ? Tak to jó... Stačí vzít něco do Gravity Gunu a plesknout s tím o nohu té plošinky...Slezman(CZE) píše:je tam u toho ohně par sudu a na vyvysene misto na tramech, po vybuchu se to sklopi dolu a vyjdeš po tom nahoru, přesně jak psal Sent
The problem has been eaten.

- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mhl
- Středně pokročilý

-
- Pierre
- Nováček

-
Můžu se zeptat:
Jak na to, když mám retail HL2 a už jsem to zaregistroval v práci a upgradoval, abych si to mohl zahrát doma? Jde to nějak šikovně vypálit na DVD, abych se už doma nemusel připojovat k netu? protože net doma nemám.
Prostě bych rád, když přeinstaluju XP, abych nějak nainstaloval HL2 bez nutnosti opět se připojovat ke Steamu. Je to nemožné?
Třeba nějak i zálohovat registry, nevím, poraďte prosím.
Jak na to, když mám retail HL2 a už jsem to zaregistroval v práci a upgradoval, abych si to mohl zahrát doma? Jde to nějak šikovně vypálit na DVD, abych se už doma nemusel připojovat k netu? protože net doma nemám.
Prostě bych rád, když přeinstaluju XP, abych nějak nainstaloval HL2 bez nutnosti opět se připojovat ke Steamu. Je to nemožné?
Třeba nějak i zálohovat registry, nevím, poraďte prosím.
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- FasterFucker
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
mam problem
kdyz spustim hl2 tak se mi misto zbrani v nabidce, nebo misto crosshairu zobrazujou pismena .. napr. misto crossu mam Q
vubec nevim co s tim .. budu vdecnej za kazdou radu 
Athlon XP 2000+@12.5x166 idle 39º/burn 46º,CHladic AC COpper Silent + 1x AC low noise ve zdroji v case pred disky AC low noise a 2x obyc. vetracky do serie, Epox 8RDA3+, 256 MBDDR 333, ATI Radeon Club3D 9100 128MB 250/250, HDD Seagate 7200ot/min. 20GB 36º + 120GB 8MB 37º, TV tuner WinFast 2000 Deluxe,AOC 7A+,Xpeckova Wokna PRO SP1
- Polonium
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
co takhle nekdy si precist par stranek z5? zjistil bys ze staci pouzit turbo (shift)Polonium píše:Chtel bych poradit. V Highway 7 nevim jak preskocit jeden most konkretne ten druhej(prileti k nemu gunship). u toho prvniho mostu sem mel stejny problemy ale dal se objet a tenhle ne.
0118 999 881 999 119 7253
- Slezman
- Středně pokročilý

- Polonium
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: