Half Life 2 - zkušenosti, rady, názory

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

tedka mi vlastne doslo. ze bowiemu moc podobny neni :? :lol:
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

G-man

Příspěvek od frost.silenec »

Dokazal by jste nekdo vypsat kde presne vsude G-man byl. Hlavne by mne zajimalo kde v mapach kdyz mate auticko.
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: G-man

Příspěvek od €agle »

frost.silenec píše:Dokazal by jste nekdo vypsat kde presne vsude G-man byl. Hlavne by mne zajimalo kde v mapach kdyz mate auticko.
http://www.steampowered.com/forums/show ... did=182302 :roll:
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

G-man

Příspěvek od frost.silenec »

He he ted jsem to nasel. HL2 RULEZ!!!

//Edit Sent - tvuj nasledujici post smazan, priste misto obrazku pouzij odkaz :wink:
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

ufff, tak jsem to dohral znova na mediumko a ted jdu na hard :twisted:
jinak mediumko oproti easy neni skoro zadnej rozdil , osobne jsem myslel ze se zapotim vic :(

btw:froste, prosimte, apeluju na tvuj rozum (pokud teda nejaky mas) NAUC SE SAKRA UZ DAVAT TY ZAS**** OBRAZKY JAKO ODKAZ!!!!!! :evil:
//edit: jinak ten obrazek mi moc vtipnej teda neprijde
0118 999 881 999 119 7253
Satiriasis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Satiriasis »

Nazdar lidi, tak od vcerejska parim HL2 a fak parada.Zadny problemy ani s AI jsem zatim nemel, ale ted bych potreboval radu.Zasekl jsem se v Sandtraps (jak se daj ovladat ty pavouci) a nevim jak se dostat nahoru.Prosel jsem to az na konec a tam je jen zebrik zhuba do poloviny skalisek u potrubi,ale az nahoru se nijak nedostanu.Skousel jsem jit skoro az na zacatek a fakt nevim kudy dal. Dik moc za rady
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Tak jsem HL2 konečně taky finishnul...

prozatím určitě nejlepší akční hra roku...

Ten průlet nebo teda projížka Citadelou k závěru hry byl famózní a určitě na to budu ještě dlouho vzpomínat, i když opravdu vlastní konec hry jsem si představoval trochu honosněji.
Vlastní příběh hry je pro mě taky poněkud zklamáním. Trochu sházela nějaká detailnější dějová linie, hra se odehrávala jen v takovém obecném rámci boje proti Combine. Mít hra lepší příběh a konec, stala by se nezapomenutelnou klasikou. Takhle je jen úžasně hratelnou a inteligenní akční hrou s dokonalou fyzikou, level designem a smyslem pro detail.

I za to ale Valve dík...
show must go on..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Satiriasis píše:Nazdar lidi, tak od vcerejska parim HL2 a fak parada.Zadny problemy ani s AI jsem zatim nemel, ale ted bych potreboval radu.Zasekl jsem se v Sandtraps (jak se daj ovladat ty pavouci) a nevim jak se dostat nahoru.Prosel jsem to az na konec a tam je jen zebrik zhuba do poloviny skalisek u potrubi,ale az nahoru se nijak nedostanu.Skousel jsem jit skoro az na zacatek a fakt nevim kudy dal. Dik moc za rady
Jestli je to tam kde myslim (u takovyho ohníčku :) Tak tušim, ze jsem tam neco rozmlatil, zeshora to spadlo a vylezl jsem dál :-)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Satiriasis píše:Nazdar lidi, tak od vcerejska parim HL2 a fak parada.Zadny problemy ani s AI jsem zatim nemel, ale ted bych potreboval radu.Zasekl jsem se v Sandtraps (jak se daj ovladat ty pavouci) a nevim jak se dostat nahoru.Prosel jsem to az na konec a tam je jen zebrik zhuba do poloviny skalisek u potrubi,ale az nahoru se nijak nedostanu.Skousel jsem jit skoro az na zacatek a fakt nevim kudy dal. Dik moc za rady
Sandtraps jsem prošel celkem bez problémů... Můžeš sem hodit screenshot problémového místa ?
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

je tam u toho ohně par sudu a na vyvysene misto na tramech, po vybuchu se to sklopi dolu a vyjdeš po tom nahoru, přesně jak psal Sent
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Slezman(CZE) píše:je tam u toho ohně par sudu a na vyvysene misto na tramech, po vybuchu se to sklopi dolu a vyjdeš po tom nahoru, přesně jak psal Sent
Jo tam jak je přivázaná ta lodička ? Tak to jó... Stačí vzít něco do Gravity Gunu a plesknout s tím o nohu té plošinky...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

prave sem nekde videl oficialni demo :-D
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

no tak sem to (skoro) dohrál ...při závěrečné řeči, potom co sem zničil core naskočil BSOD :lol: po restartu v tom místě to samý...hlásilo to že je chyba v nv_*.dll takže asi ovladače na grafuli ....suxxx uplně zkaženej zážitek z vyvrcholení hry SUXXXXXXX :devil: a nebo že by to k tomu pařitlo? :lol:
Pierre
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pierre »

Můžu se zeptat:
Jak na to, když mám retail HL2 a už jsem to zaregistroval v práci a upgradoval, abych si to mohl zahrát doma? Jde to nějak šikovně vypálit na DVD, abych se už doma nemusel připojovat k netu? protože net doma nemám.
Prostě bych rád, když přeinstaluju XP, abych nějak nainstaloval HL2 bez nutnosti opět se připojovat ke Steamu. Je to nemožné?
Třeba nějak i zálohovat registry, nevím, poraďte prosím.
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

nejde... jenom pres cra*k , ale v tomto pripade by to melo byt legalni (alespon z casti)
FasterFucker
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FasterFucker »

mam problem :-( kdyz spustim hl2 tak se mi misto zbrani v nabidce, nebo misto crosshairu zobrazujou pismena .. napr. misto crossu mam Q :-( vubec nevim co s tim .. budu vdecnej za kazdou radu ;-)
Athlon XP 2000+@12.5x166 idle 39º/burn 46º,CHladic AC COpper Silent + 1x AC low noise ve zdroji v case pred disky AC low noise a 2x obyc. vetracky do serie, Epox 8RDA3+, 256 MBDDR 333, ATI Radeon Club3D 9100 128MB 250/250, HDD Seagate 7200ot/min. 20GB 36º + 120GB 8MB 37º, TV tuner WinFast 2000 Deluxe,AOC 7A+,Xpeckova Wokna PRO SP1
Polonium
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polonium »

Chtel bych poradit. V Highway 7 nevim jak preskocit jeden most konkretne ten druhej(prileti k nemu gunship). u toho prvniho mostu sem mel stejny problemy ale dal se objet a tenhle ne.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Polonium píše:Chtel bych poradit. V Highway 7 nevim jak preskocit jeden most konkretne ten druhej(prileti k nemu gunship). u toho prvniho mostu sem mel stejny problemy ale dal se objet a tenhle ne.
co takhle nekdy si precist par stranek z5? zjistil bys ze staci pouzit turbo (shift)
0118 999 881 999 119 7253
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

no než jsem pochopil, že Shiftem se zrychluje, tak mi to dalo taky takovejch 15 minut a asi 20 pokusu :oops:
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Polonium
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polonium »

ten shift ma kazdej nastavenej jinak tak mi pls reknete co se tim shiftem dela kdyz nesedim v buggyne ??
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“