Pro Evolution Soccer 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Krzi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Krzi »

Lidi potreboval bych poradit, jestli nekdo nevite o nejaky utilitce, ktera by mi dovolila minimalizovat PES4 pres alt+tab. Celkem me to stve, protoze kdyz hraju a nekdo mi pisne na ICQ tak to musim cele vypnout a nemuzu se jen prepnout..
Moc diky jestli nekdo poradi a pomuze :)
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

jj,aj mna to stve :x
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Joži píše:jj,aj mna to stve :x
nejste sami .) ... mě to štve taky, ale většinou když hraju, tak stejně ignoruju jestli mi někdo píše a vyberu si to až dohraju... :roll:
Krzi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Krzi »

Zbyna píše:
Joži píše:jj,aj mna to stve :x
nejste sami .) ... mě to štve taky, ale většinou když hraju, tak stejně ignoruju jestli mi někdo píše a vyberu si to až dohraju... :roll:
No to prave me moc nejde, kdyz mi prijde zprava na ICQ tak kdyz mackam klavesi na klavesnici kdyz hraju, tak mi to porad pipa, protoze to ICQ jede.. :sad:
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Krzi píše: No to prave me moc nejde, kdyz mi prijde zprava na ICQ tak kdyz mackam klavesi na klavesnici kdyz hraju, tak mi to porad pipa, protoze to ICQ jede.. :sad:
MIRANDA Rullezzzzz ;)
Zarathustra
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zarathustra »

Zbyna píše: chci si nechat od jesusa nadělit tohle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29354 :roll:
Vypadá fakt dobře :wink: taky bych si dal líbit.
CPU:Intel E8400(Q747A4o6) 9*455 4095MHz-core 1,375V,Chladič:Scythe Mine cooler(po úpravě přichycení k socketu LGA775),MB:Asus P5E, RAM: 2*1024MB 800+ a 1066+ 2*1024MB DDR2 A-Data, HDD:36.7GB+320GB,VGA: Radeon Powercolor 3850 256MB+Accelero S1,DVD:Samsung SH-S183A,Pioneer DVR 212,Zdroj:LC Power Titan 560W,LCD: 22" Benq T221WA,Bedna:Eurocase Server 207S,OS:Win Vista,3D Mark 06-10494-grafika oc 745/939
M@rio
Nováček
Nováček

Příspěvek od M@rio »

Miranda rulz :-D ... o žádný utilitce jsem neslyšel, ale dobrý je si to hodit do wokna přes ALT + ENTER ...
CPU => C2D E7200 | MB => Gigabyte P35-DS3 | RAM => 2x Hyper-X 2048MB 800MHz DDR2 | VGA => GeForce 8600GT Silent | HDD => Seagate 500GB/8MB/7200, Seagate 1TB/8MB/7200
Zarathustra
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zarathustra »

A čeština už je?(a bude-li nějaká?)Nevíte někdo?
CPU:Intel E8400(Q747A4o6) 9*455 4095MHz-core 1,375V,Chladič:Scythe Mine cooler(po úpravě přichycení k socketu LGA775),MB:Asus P5E, RAM: 2*1024MB 800+ a 1066+ 2*1024MB DDR2 A-Data, HDD:36.7GB+320GB,VGA: Radeon Powercolor 3850 256MB+Accelero S1,DVD:Samsung SH-S183A,Pioneer DVR 212,Zdroj:LC Power Titan 560W,LCD: 22" Benq T221WA,Bedna:Eurocase Server 207S,OS:Win Vista,3D Mark 06-10494-grafika oc 745/939
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Zarathustra píše:A čeština už je?(a bude-li nějaká?)Nevíte někdo?
Cestina nejspis nebude....nebyla ani na trojku :evil: Ale snad ji nekdo udela...

Jinak ta hra je proste bomba...ale to se dalo cekat :oops:
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Nidzo píše:
Zarathustra píše:A čeština už je?(a bude-li nějaká?)Nevíte někdo?
Cestina nejspis nebude....nebyla ani na trojku :evil: Ale snad ji nekdo udela...

Jinak ta hra je proste bomba...ale to se dalo cekat :oops:
na fifacz.com jsem četl, že nějaký člověk tu češtinu dělá, na trojku a jak se mu dostane do rukou 4-ka, tak začne i na ni...ale nejde prý přeložit vše...
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

Adamsquare píše:Ukamenujte mě :) Du tu trochu udělat rozruch... Všude sem to čet jaká je to paráda, a jaká je Fifa shit, tak sem natěšeně si stáhnul demáč PES4 a zahrál...
No nevim, řekl bych nic moc. Grafika nijak úžadná teda neni, něco je pjekný, něco hnusný a komický. Pohyby taky dost divný, sice hezky padaj ale běhaj jak buzny, nebo to spíš vypadá jak závod v rychlochůzi. Ovládání mi nevyhovuje ale de jenom o zvyk bych řekl. Brankář je trochu lama, a hlavně nechodí ani neběhá, ale spíš jezdí :-D Celkově musim uznat, že je tam dost nápadů a vychytávek, co ve fifě nehrozí, ale jinak, i když je to možná uplne stejný pořád, je pro mě Fifa hezčí a 2005ka zatim best of. Myslim že kdyby se spojili tak by to byla pecka :)
naprostej souhlas, mam obe dema a Fifa me vzala mnohem vic, jak atmosfera, tak pohyby hracu a nahravky, take pohyb hracu s micem se velmi zlepsil oproti 2004, da se v pohode udelat 2, 3 obrance jeden na jednoho
pes4 mi prijde takovej nemastnej neslanej, sice je tam hafo taktizovani a vychytavek, ale atmosfera a grafika Fify mi tu chybi
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

kuavik píše:naprostej souhlas, mam obe dema a Fifa me vzala mnohem vic, jak atmosfera, tak pohyby hracu a nahravky, take pohyb hracu s micem se velmi zlepsil oproti 2004, da se v pohode udelat 2, 3 obrance jeden na jednoho
pes4 mi prijde takovej nemastnej neslanej, sice je tam hafo taktizovani a vychytavek, ale atmosfera a grafika Fify mi tu chybi
No nevim, zrovna pohyby a animace hracu FIFA podle me absolutne nezvlada. Fyzikalni model je podle me u PESa mnohem vymakanejsi.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

PES4 je daleko navysi co se tyka pohybu hracu,kde se fifa hrabe
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

Jiri Drak píše:
kuavik píše:naprostej souhlas, mam obe dema a Fifa me vzala mnohem vic, jak atmosfera, tak pohyby hracu a nahravky, take pohyb hracu s micem se velmi zlepsil oproti 2004, da se v pohode udelat 2, 3 obrance jeden na jednoho
No nevim, zrovna pohyby a animace hracu FIFA podle me absolutne nezvlada. Fyzikalni model je podle me u PESa mnohem vymakanejsi.
me prave prislo, ze v PES4 hraci podivne cupitaji, ale nerikam ze je to spatnej fotbal a podle vetsiny lidi je lepsi nez fifa, me ale proste k srdci neprirostl a zustanu verny serii fifa :)
Toshiba P100-10P

Leonidas
Nováček
Nováček

problem se sprintem

Příspěvek od Leonidas »

Zdravim,
Sehnal jsem si taky pesa 4, ale nemuzu prijit na kloub jedne veci. Pokud sprintuju s balonem, tak je to OK, kdyz vsak chci sprintovat a nemam balon, tak hrac proste nereaguje. Dokonce se mi zda, ze dela jen ukroky. Snad ani nemusim rikat, ze takto branit je docela problem :-(. Zkousel jsem dat sprint na 3 ruzne klavesy, ale nepomohlo. Setkal se stim nekdo ? Muzete poradit ?
Leonidas
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: problem se sprintem

Příspěvek od kuavik »

Leonidas píše:Zdravim,
Sehnal jsem si taky pesa 4, ale nemuzu prijit na kloub jedne veci. Pokud sprintuju s balonem, tak je to OK, kdyz vsak chci sprintovat a nemam balon, tak hrac proste nereaguje. Dokonce se mi zda, ze dela jen ukroky. Snad ani nemusim rikat, ze takto branit je docela problem :-(. Zkousel jsem dat sprint na 3 ruzne klavesy, ale nepomohlo. Setkal se stim nekdo ? Muzete poradit ?
Leonidas
presne to same resim ve fifa2005 :) , aspon v necem jsou tyto fotbaly stejne :lol:
Toshiba P100-10P

Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Leonidas
V PES jsou dva druhy sprintu, rychly (R1 - funguje i bez balonu) a pomalejsi (R2), ktery funguje jen z balonem.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Leonidas
Nováček
Nováček

Příspěvek od Leonidas »

Jiri Drak píše:
Leonidas
V PES jsou dva druhy sprintu, rychly (R1 - funguje i bez balonu) a pomalejsi (R2), ktery funguje jen z balonem.
Diky, to je presne ono :-)
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

malej dotaz,čím se tam robí kličky?je na to nějaké spešl tlačítko nebo to jenom ovládam směry?zaboha na to nemůžů příjít
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

tim samym tlacitkem cim mas nasvateni prepinani hrace,kdys sprintujes s balonem a mackas prepinani na jineho hrace tak by ty mel delat ruzne machrovinky s balonem,doufam:)
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“