Moc diky jestli nekdo poradi a pomuze
Pro Evolution Soccer 4
Moderátor: Baneshee
- Krzi
- Nováček

-
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Krzi
- Nováček

-
No to prave me moc nejde, kdyz mi prijde zprava na ICQ tak kdyz mackam klavesi na klavesnici kdyz hraju, tak mi to porad pipa, protoze to ICQ jede..Zbyna píše:nejste sami .) ... mě to štve taky, ale většinou když hraju, tak stejně ignoruju jestli mi někdo píše a vyberu si to až dohraju...Joži píše:jj,aj mna to stve
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Zarathustra
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vypadá fakt dobřeZbyna píše: chci si nechat od jesusa nadělit tohle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29354
CPU:Intel E8400(Q747A4o6) 9*455 4095MHz-core 1,375V,Chladič:Scythe Mine cooler(po úpravě přichycení k socketu LGA775),MB:Asus P5E, RAM: 2*1024MB 800+ a 1066+ 2*1024MB DDR2 A-Data, HDD:36.7GB+320GB,VGA: Radeon Powercolor 3850 256MB+Accelero S1,DVD:Samsung SH-S183A,Pioneer DVR 212,Zdroj:LC Power Titan 560W,LCD: 22" Benq T221WA,Bedna:Eurocase Server 207S,OS:Win Vista,3D Mark 06-10494-grafika oc 745/939
- M@rio
- Nováček

-
- Zarathustra
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A čeština už je?(a bude-li nějaká?)Nevíte někdo?
CPU:Intel E8400(Q747A4o6) 9*455 4095MHz-core 1,375V,Chladič:Scythe Mine cooler(po úpravě přichycení k socketu LGA775),MB:Asus P5E, RAM: 2*1024MB 800+ a 1066+ 2*1024MB DDR2 A-Data, HDD:36.7GB+320GB,VGA: Radeon Powercolor 3850 256MB+Accelero S1,DVD:Samsung SH-S183A,Pioneer DVR 212,Zdroj:LC Power Titan 560W,LCD: 22" Benq T221WA,Bedna:Eurocase Server 207S,OS:Win Vista,3D Mark 06-10494-grafika oc 745/939
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Cestina nejspis nebude....nebyla ani na trojkuZarathustra píše:A čeština už je?(a bude-li nějaká?)Nevíte někdo?
Jinak ta hra je proste bomba...ale to se dalo cekat
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
na fifacz.com jsem četl, že nějaký člověk tu češtinu dělá, na trojku a jak se mu dostane do rukou 4-ka, tak začne i na ni...ale nejde prý přeložit vše...Nidzo píše:Cestina nejspis nebude....nebyla ani na trojkuZarathustra píše:A čeština už je?(a bude-li nějaká?)Nevíte někdo?Ale snad ji nekdo udela...
Jinak ta hra je proste bomba...ale to se dalo cekat
- kuavik
- Mírně pokročilý

naprostej souhlas, mam obe dema a Fifa me vzala mnohem vic, jak atmosfera, tak pohyby hracu a nahravky, take pohyb hracu s micem se velmi zlepsil oproti 2004, da se v pohode udelat 2, 3 obrance jeden na jednohoAdamsquare píše:Ukamenujte měDu tu trochu udělat rozruch... Všude sem to čet jaká je to paráda, a jaká je Fifa shit, tak sem natěšeně si stáhnul demáč PES4 a zahrál...
No nevim, řekl bych nic moc. Grafika nijak úžadná teda neni, něco je pjekný, něco hnusný a komický. Pohyby taky dost divný, sice hezky padaj ale běhaj jak buzny, nebo to spíš vypadá jak závod v rychlochůzi. Ovládání mi nevyhovuje ale de jenom o zvyk bych řekl. Brankář je trochu lama, a hlavně nechodí ani neběhá, ale spíš jezdíCelkově musim uznat, že je tam dost nápadů a vychytávek, co ve fifě nehrozí, ale jinak, i když je to možná uplne stejný pořád, je pro mě Fifa hezčí a 2005ka zatim best of. Myslim že kdyby se spojili tak by to byla pecka
pes4 mi prijde takovej nemastnej neslanej, sice je tam hafo taktizovani a vychytavek, ale atmosfera a grafika Fify mi tu chybi
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
No nevim, zrovna pohyby a animace hracu FIFA podle me absolutne nezvlada. Fyzikalni model je podle me u PESa mnohem vymakanejsi.kuavik píše:naprostej souhlas, mam obe dema a Fifa me vzala mnohem vic, jak atmosfera, tak pohyby hracu a nahravky, take pohyb hracu s micem se velmi zlepsil oproti 2004, da se v pohode udelat 2, 3 obrance jeden na jednoho
pes4 mi prijde takovej nemastnej neslanej, sice je tam hafo taktizovani a vychytavek, ale atmosfera a grafika Fify mi tu chybi
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
PES4 je daleko navysi co se tyka pohybu hracu,kde se fifa hrabe
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- kuavik
- Mírně pokročilý

me prave prislo, ze v PES4 hraci podivne cupitaji, ale nerikam ze je to spatnej fotbal a podle vetsiny lidi je lepsi nez fifa, me ale proste k srdci neprirostl a zustanu verny serii fifaJiri Drak píše:No nevim, zrovna pohyby a animace hracu FIFA podle me absolutne nezvlada. Fyzikalni model je podle me u PESa mnohem vymakanejsi.kuavik píše:naprostej souhlas, mam obe dema a Fifa me vzala mnohem vic, jak atmosfera, tak pohyby hracu a nahravky, take pohyb hracu s micem se velmi zlepsil oproti 2004, da se v pohode udelat 2, 3 obrance jeden na jednoho
- Leonidas
- Nováček

-
problem se sprintem
Zdravim,
Sehnal jsem si taky pesa 4, ale nemuzu prijit na kloub jedne veci. Pokud sprintuju s balonem, tak je to OK, kdyz vsak chci sprintovat a nemam balon, tak hrac proste nereaguje. Dokonce se mi zda, ze dela jen ukroky. Snad ani nemusim rikat, ze takto branit je docela problem
. Zkousel jsem dat sprint na 3 ruzne klavesy, ale nepomohlo. Setkal se stim nekdo ? Muzete poradit ?
Leonidas
Sehnal jsem si taky pesa 4, ale nemuzu prijit na kloub jedne veci. Pokud sprintuju s balonem, tak je to OK, kdyz vsak chci sprintovat a nemam balon, tak hrac proste nereaguje. Dokonce se mi zda, ze dela jen ukroky. Snad ani nemusim rikat, ze takto branit je docela problem
Leonidas
- kuavik
- Mírně pokročilý

Re: problem se sprintem
presne to same resim ve fifa2005Leonidas píše:Zdravim,
Sehnal jsem si taky pesa 4, ale nemuzu prijit na kloub jedne veci. Pokud sprintuju s balonem, tak je to OK, kdyz vsak chci sprintovat a nemam balon, tak hrac proste nereaguje. Dokonce se mi zda, ze dela jen ukroky. Snad ani nemusim rikat, ze takto branit je docela problem. Zkousel jsem dat sprint na 3 ruzne klavesy, ale nepomohlo. Setkal se stim nekdo ? Muzete poradit ?
Leonidas
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
V PES jsou dva druhy sprintu, rychly (R1 - funguje i bez balonu) a pomalejsi (R2), ktery funguje jen z balonem.Leonidas píše:Zdravim,
Sehnal jsem si taky pesa 4, ale nemuzu prijit na kloub jedne veci. Pokud sprintuju s balonem, tak je to OK, kdyz vsak chci sprintovat a nemam balon, tak hrac proste nereaguje. Dokonce se mi zda, ze dela jen ukroky. Snad ani nemusim rikat, ze takto branit je docela problem. Zkousel jsem dat sprint na 3 ruzne klavesy, ale nepomohlo. Setkal se stim nekdo ? Muzete poradit ?
Leonidas
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- Leonidas
- Nováček

-
Diky, to je presne onoJiri Drak píše:V PES jsou dva druhy sprintu, rychly (R1 - funguje i bez balonu) a pomalejsi (R2), ktery funguje jen z balonem.Leonidas píše:Zdravim,
Leonidas
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
malej dotaz,čím se tam robí kličky?je na to nějaké spešl tlačítko nebo to jenom ovládam směry?zaboha na to nemůžů příjít
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tim samym tlacitkem cim mas nasvateni prepinani hrace,kdys sprintujes s balonem a mackas prepinani na jineho hrace tak by ty mel delat ruzne machrovinky s balonem,doufam:)
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact