Potřebuji doporučit nějaký software který to zkomprimuje pokud možno s co nejmenší ztrátou na kvalitě.
Díky moc za rady....

Každej co má podporu DivX tak na tom to půjde.Viktor@Cistic píše:Potřebuje to přehrávat ve stolním DVD přehrávači. Na typu nezáleží koupí si takovou značku ve které to půjde přehrát. DivX, XviD atd.
Jde tady právě o tu kvalitu filmu.

Skus pouzit tento program Ulead DVD MovieFactory 3 Disc Creator Trial a urcite si ho oblubis..... daju sa tam nastavovat rozne kvality od low az po high ale aj custom...... pracuje s DVD takze to co vytvoris pojde prehrat na hocijakom DVD playery....... inak ak sa ti to moc nepaci tak pouzi virtualDub s DivX alebo Xvid ale experimentovat s nastavenim musis uz ty.........Viktor@Cistic píše:Já vím ale to není pro mě. Zjišťuji to známému a ten prostě chce nacpat 3 hodiny záznamu na 1 DVD:(( Také jsem mu to rozmlouval ale nedá si říct.
Je asi línej měnit média když dokouká jeden záznam. Ale když se nahraje záznam z jedné DV kazety beze ztrát na HDD tak to zabírá 14GB a to je dost
i na jedno DVD tak musíme dostat alespoň to jedno na DVD a potom uvidí sám jestli se mu to bude líbit:))

Osobne pouzivam Adobe Premiere Pro v kombinaciach s ostatnymi strihacskymi programami DVD studio, strihaniu videa sa venujem dlho a spolu s kamaratom zlozitejsie strihy robime na MAC G5Vodnik píše:2Square: pokud používáš Movie Factory pro kompresi MPEGu tak jsi docela zoufalec, neznám snad žádnej program, kterej by produkoval horší kvalitu