Co si myslíte o Case BRIZA E6097 ????
Moderátor: L4mka
- spirit64
- Mírně pokročilý

Co si myslíte o Case BRIZA E6097 ????
Co si myslíte o téhle case ? TeĎ jsem ji zahlídl, stojí 1550,- a vypadá to že má integrovaný bočnicový windtunnel a větroně i zdroj.
Himbyjs, fotka nechce fungovat.Je na www.tsbohemia.cz/kategorie/skříně/ stránka 4/ je v černé a stříbrné........
Himbyjs, fotka nechce fungovat.Je na www.tsbohemia.cz/kategorie/skříně/ stránka 4/ je v černé a stříbrné........
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Kašpy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kuavik
- Mírně pokročilý

- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- KOFis
- Mírně pokročilý

celkem zajimava kopie kvalitnich skrini Mercury Aero One. teda jestli to neni jeden vyrobce pod jinym menem, jak se to dnes casto dela, ale tomu moc neverim.

http://www.caseking.de/shop/catalog/ima ... 001_3g.jpg

http://www.caseking.de/shop/catalog/ima ... 001_3g.jpg
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- KOFis
- Mírně pokročilý

- spirit64
- Mírně pokročilý

Zas tak moc bych Eurocase nepomlouval, sice to jsou prostě mega-low endy ale za prvé ji mám a moddinguji, za druhé je to jediná levná volba a za třetí je to prostě nnormální neporuchová funkční case.
Co za ty prachy chceš, já zase bliju z Chieftecu, jak si to může někdo za 3 litry koupit.Kráva jako prase, nicmoc čelo, za tu cenu bych si vzal transparent nebo třeba i tuhle a pořádně ji ochladil.
Ale každý má svůj názor
Co za ty prachy chceš, já zase bliju z Chieftecu, jak si to může někdo za 3 litry koupit.Kráva jako prase, nicmoc čelo, za tu cenu bych si vzal transparent nebo třeba i tuhle a pořádně ji ochladil.
Ale každý má svůj názor
- MAN
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- KOFis
- Mírně pokročilý

ty wole a to sem si ho vcera koupilCaptain_Pepek píše:Zas tak moc bych Eurocase nepomlouval, sice to jsou prostě mega-low endy ale za prvé ji mám a moddinguji, za druhé je to jediná levná volba a za třetí je to prostě nnormální neporuchová funkční case.
Ale každý má svůj názor
- Fx
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- KOFis
- Mírně pokročilý

- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Proč? Vždyť se na tom dá dost dobře vydělat...když tomu nikdo moc nerozumí a jen tu case někde viděl, tak když vidí, že jí prodá EC, tak si myslej, že to je ona a koupěj jí...a většinou jsou pak zklamaný....jsem zvědavej, kdy začne EC kopírovat Chiefa, etc.KOFis píše:to bych si radci koupil originál, není jim to vůbec blbé EC takhle viditelně to kopirovat??? prostě EC lowend...Fx píše:Mne se na tom libi to, ze to stoji na tech drzakach a ne primo na zemi - nebude to tak sat prach... Mit ted na to love, asi bych si to koupil
- Rhino.M
- Začátečník

no myslim, že takový to kopírování je právě učel. Líbí se ti case od např. Chiefa a nemáš na něj, pak narazíš na tu stejnou bednu jínýho výrobce a za menší peníze, který máš. Co uděláš? Koupíš tu levnější. Samozřejmě to zaleží na každém jinak. Ale řekl bych, že takhle uvažijí právě v EC...
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
- Fx
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Na modding mi staci EC, docela se zlepsili a neni to uz uplny blato jako fordi brzdovy kotouce
Ted treba resim nedostatek prostoru, takze jsem koupil kejs za par kacek a uz sbiram napady na upravy, protoze u serie zustat nehodlam. Hlavne se ale chci pustit cestou ztiseni, coz bude mozna docela orisek u my konfigurace (vsude plno kabelu, karet a disku)
- Fifi
- Středně pokročilý

No trošku jsem se unáhlil, a tak přepisuji svůj příspěvek. No objektivně: Nenalézám zde žádný důvod proč tento case koupit, snad jen cenu. Hodí se do řadových sestav. A má celkem kvalitní zdoj (za ty peníze //1701 CZK). Provedení obalu je celokovové a velmi nepořádně provedené. Měl jsem jich v rukou několik a žádný nebyl úplně stejný. Hlavně přední dvířka, byla u dvou modelů naprosto nefunkční. Cladiče jsou tiché a jejich provoz nebude ve většíně sestav rušit. Zato nemají dostatečný chladící výkon. Mnohem lepší je např. 3R sytems Esprit (za stejnou cenu s přídavnými ventilátorky). Osobně ho nedoporučuji. Eurocase opět neuspěl a do mých sestav se zase jentak nedostane. 
Naposledy upravil(a) Fifi dne čtv 26. kvě 2005, 23:21, celkem upraveno 1 x.