Co si myslíte o Case BRIZA E6097 ????

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Co si myslíte o Case BRIZA E6097 ????

Příspěvek od spirit64 »

Co si myslíte o téhle case ? TeĎ jsem ji zahlídl, stojí 1550,- a vypadá to že má integrovaný bočnicový windtunnel a větroně i zdroj.

Himbyjs, fotka nechce fungovat.Je na www.tsbohemia.cz/kategorie/skříně/ stránka 4/ je v černé a stříbrné........
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

napis presne ten typ...
Kašpy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kašpy »

http://www.tsbohemia.cz/asp/detailinfo. ... dukt=41021

mě se ta case vůbec nelíbí ...mam jiný vkus
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

no vypada jako nejaky vedecky pristroj, i kdyz v tom stribrnym provedeni docela ujde
jenom ty drzaky jsou hrozny, mohli je resit mnohem lepe
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

no hnus fialovej...kdybych se nekoukal na normální sériovou skříň považoval bych jí za dost nepovedenej a nevkusnej homadetuning :);)
303
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Case

Příspěvek od 303 »

Kamos ji delel znamymu, myslim ze za tu cenu vpoho, vrtane otvory pokryty filtrem, zdroj s 12 vetrakem, 2 modre svitici vetraky. Jako za tu cenu se asi u nas vybavenejsi nenajde
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Moje řeč........ :)
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Vypadá dobře :shock: , až na ty držáky...
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

celkem zajimava kopie kvalitnich skrini Mercury Aero One. teda jestli to neni jeden vyrobce pod jinym menem, jak se to dnes casto dela, ale tomu moc neverim.

Obrázek

http://www.caseking.de/shop/catalog/ima ... 001_3g.jpg
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tu Brizu dělá pokud vím EuroCase a je to kopie té case, kterou uvedl KOFis, jak už jsme ostatně u EC zvyklí...:)
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Stoobi píše:Tu Brizu dělá pokud vím EuroCase a je to kopie té case, kterou uvedl KOFis, jak už jsme ostatně u EC zvyklí...:)
eurocase? fuj, pracky pryc :)
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Zas tak moc bych Eurocase nepomlouval, sice to jsou prostě mega-low endy ale za prvé ji mám a moddinguji, za druhé je to jediná levná volba a za třetí je to prostě nnormální neporuchová funkční case.
Co za ty prachy chceš, já zase bliju z Chieftecu, jak si to může někdo za 3 litry koupit.Kráva jako prase, nicmoc čelo, za tu cenu bych si vzal transparent nebo třeba i tuhle a pořádně ji ochladil.

Ale každý má svůj názor
MAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAN »

Me se taky vubec nelibi, je takova stroha, a ty drzaky to dokonaly uplne, ale zas kazdy ma jiny vkus a pokud se nekomu libi tak urcite berte, za tu cenu...
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Captain_Pepek píše:Zas tak moc bych Eurocase nepomlouval, sice to jsou prostě mega-low endy ale za prvé ji mám a moddinguji, za druhé je to jediná levná volba a za třetí je to prostě nnormální neporuchová funkční case.
Co za ty prachy chceš, já zase bliju z Chieftecu, jak si to může někdo za 3 litry koupit.Kráva jako prase, nicmoc čelo, za tu cenu bych si vzal transparent nebo třeba i tuhle a pořádně ji ochladil.

Ale každý má svůj názor
ty wole a to sem si ho vcera koupil :lol: :lol: :lol:
Fx
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fx »

Mne se na tom libi to, ze to stoji na tech drzakach a ne primo na zemi - nebude to tak sat prach... Mit ted na to love, asi bych si to koupil
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Fx píše:Mne se na tom libi to, ze to stoji na tech drzakach a ne primo na zemi - nebude to tak sat prach... Mit ted na to love, asi bych si to koupil
to bych si radci koupil originál, není jim to vůbec blbé EC takhle viditelně to kopirovat??? prostě EC lowend...
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

KOFis píše:
Fx píše:Mne se na tom libi to, ze to stoji na tech drzakach a ne primo na zemi - nebude to tak sat prach... Mit ted na to love, asi bych si to koupil
to bych si radci koupil originál, není jim to vůbec blbé EC takhle viditelně to kopirovat??? prostě EC lowend...
Proč? Vždyť se na tom dá dost dobře vydělat...když tomu nikdo moc nerozumí a jen tu case někde viděl, tak když vidí, že jí prodá EC, tak si myslej, že to je ona a koupěj jí...a většinou jsou pak zklamaný....jsem zvědavej, kdy začne EC kopírovat Chiefa, etc.
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

no myslim, že takový to kopírování je právě učel. Líbí se ti case od např. Chiefa a nemáš na něj, pak narazíš na tu stejnou bednu jínýho výrobce a za menší peníze, který máš. Co uděláš? Koupíš tu levnější. Samozřejmě to zaleží na každém jinak. Ale řekl bych, že takhle uvažijí právě v EC...
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
Fx
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fx »

Na modding mi staci EC, docela se zlepsili a neni to uz uplny blato jako fordi brzdovy kotouce :lol: Ted treba resim nedostatek prostoru, takze jsem koupil kejs za par kacek a uz sbiram napady na upravy, protoze u serie zustat nehodlam. Hlavne se ale chci pustit cestou ztiseni, coz bude mozna docela orisek u my konfigurace (vsude plno kabelu, karet a disku)
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

No trošku jsem se unáhlil, a tak přepisuji svůj příspěvek. No objektivně: Nenalézám zde žádný důvod proč tento case koupit, snad jen cenu. Hodí se do řadových sestav. A má celkem kvalitní zdoj (za ty peníze //1701 CZK). Provedení obalu je celokovové a velmi nepořádně provedené. Měl jsem jich v rukou několik a žádný nebyl úplně stejný. Hlavně přední dvířka, byla u dvou modelů naprosto nefunkční. Cladiče jsou tiché a jejich provoz nebude ve většíně sestav rušit. Zato nemají dostatečný chladící výkon. Mnohem lepší je např. 3R sytems Esprit (za stejnou cenu s přídavnými ventilátorky). Osobně ho nedoporučuji. Eurocase opět neuspěl a do mých sestav se zase jentak nedostane. :cry:
Naposledy upravil(a) Fifi dne čtv 26. kvě 2005, 23:21, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“