Taky se rozmýšlím o LCD na games a to mezi Benq 783 a Samsungem 710T. Podle recenzí by samsung 710T měl být OK jenom při sníženém jasu se zhoršuje kontrast,ale když jsem ho viděl na krámě tak se mě v pohybu nezdá?Adamsquare píše:No tak to píšeš uplně vo jinym panelu ne? jakej plisek?Geeker píše:Nevim moc jsem z toho BENQ nebyl nadseny kdyz jsem ho mel doma. Kvalita zpracovani nic moc hlavne kolem repro to bylo hodne nepresne. Navic nevim jak u ostatnich LCD ale kdyz jsem videl uchyceni tak jsem snim radej vubec nechybal. 2mm tlusty plisek o rozmeru max š 1cm delka 10cm. A tomelo udrzet cely panelPodle mýho je zpracování bezchybný... ještě aby ne
![]()
2gerimo: jak psal TomV, ale musim přiznat, že rozmazání "nicméně velmi malé" potvrdit nemůžu, 1154 je v pohodě, 1024 už nic moc, 800 horší, 640 podobný jak v 1024. Hlavně trošku proužkuje tzn. rozkouskuje obraz na relativně ostrý a poměrně rozmazaný pruhy. Prostě extrapoluje, ale třeba můj BenQ FP783 je špičkovej ve všech rozlišeních, ani nerozmazuje ani neproužkuje, prostě bájo
Zajímalo by mě tedy jak píšeš ,že na Benqu je to v interpolovaným rozlišení máznutý,jestli myslíš jenom v textu ,nebo i v game. V textu by mě to nevadilo.