ATi Radeon 7500_Seka se Undergound

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Bauer Jack
Červená karta
Červená karta

ATi Radeon 7500_Seka se Undergound

Příspěvek od Bauer Jack »

Nazdar mám tu problém mám Intel Celeron 500MHz , 256MB PC133 ,Deska PC Chips M726 , HDD W.D. 10GB , DVD-Artcec 16x/40x , ATi Radeon 7500 64MB AGP4x,TV-OUT,DVI
Nevíte proč mi seká docela dost NFS Underground ??A kámoš má to samé jen Celeron 633MHz! Díky!!
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: ATi Radeon 7500_Seka se Undergound

Příspěvek od K!ll3r »

Bauer Jack píše:Nazdar mám tu problém mám Intel Celeron 500MHz , 256MB PC133 ,Deska PC Chips M726 , HDD W.D. 10GB , DVD-Artcec 16x/40x , ATi Radeon 7500 64MB AGP4x,TV-OUT,DVI
Nevíte proč mi seká docela dost NFS Underground ??A kámoš má to samé jen Celeron 633MHz! Díky!!
ty si opravdu myslis ze to pujde ciste? si si jistej ze tvuj kamos ma rozdil v PC akorat v CPU?hm to hraje na 320x200 ne?
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

na tomhle hrajes underground???? to je trosku slaby ne??? preinstaluj si nejake noevsji ovladace ke grafice pokud si to jeste neudelal, ovladace na desku, pokud je na ten srot najdes... a vsechno sniz na low a vypni efekty...
Bauer Jack
Červená karta
Červená karta

ANO jsem si jistej! Vím že to nepude krásné jen by mi stačilo abych si to mohl zahrát! :x Windows mám přeinstalovaný a ocladače nové a vše mám LOW! :sad:
Naposledy upravil(a) Bauer Jack dne stř 22. pro 2004, 00:45, celkem upraveno 1 x.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

procak moc nepotaktujes... blba deska, blby procak...
Bauer Jack
Červená karta
Červená karta

A co kdybych tam dal GeForce 6800LE ??:)
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Bauer Jack píše:A co kdybych tam dal GeForce 6800LE ??:)
myslim, ze bych zacal tema ovladacema...

tomuhle PC uz toho moc nepomuze
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

Bauer Jack píše:A co kdybych tam dal GeForce 6800LE ??:)
LOOL
popravde vem kameru jdi k tomu kamosovi a natoc mi jak to jede ciste :wink: si to vysmahnu na divko a poslu do ginesovky
Bauer Jack
Červená karta
Červená karta

Zas tak čistě ti nejede mám tu hlavní PC ,ale něco je ko a moc se mi do toho nechcte je to Athlon 64,1024 MB 400 , Geforce 6800LE ,200GB Maxtor atd. Je to na dlouho ! Spíše co bych mohl narvat do tohoto shita avych to rozjel ? :sad:
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

do toho tvyho uff to je tezky , procak a desku protoze tam nic lepsiho nenarves a pak grafiku a ramky , to mas cely PC :roll: , co mas s tim OLD? neco KO , co to dela :?:
Bauer Jack
Červená karta
Červená karta

Ten Athlon 64 má tuším něco s Biosem nepovedl se Flash je to MSI K8N Neo platinum :sad: Možná že je to celé KO Kamoš si skoušel zdroj a ono to udělalo BUM!
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Bauer Jack píše:Ten Athlon 64 má tuším něco s Biosem nepovedl se Flash je to MSI K8N Neo platinum :sad: Možná že je to celé KO Kamoš si skoušel zdroj a ono to udělalo BUM!
To je tak, když někdo dělá něco, co neumí... :roll: Na tom by ti šel NFSU v pohodě. Na tom Celeru zapomeň na to, že se ti to povede nějak rozumně rozchodit. Všeho, co ta hra potřebuje, máš málo... :roll:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Bauer Jack
Červená karta
Červená karta

Tuším že mám záručék na ten Athlon 64 skusím to reklamovat jinak nemuže to být zdrojem je tamForton 450W neni to málo ??
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Bauer Jack píše:Tuším že mám záručék na ten Athlon 64 skusím to reklamovat jinak nemuže to být zdrojem je tamForton 450W neni to málo ??
Ne, Fortron 450W není málo. To jste spíš něco zk***ili vy (když jste to zkoušeli flashovat, nebo co jste s tím dělali)...
Bauer Jack
Červená karta
Červená karta

Asi takhle byl jsem ve škole a zavolal mi bratranec jeslti nechci flashnout bios říkám proč ne! Jenže on ho tám nahrál nějak blbě !
Ale to PC tak napošesté naběhlo ,ale jak skusil svuj zdroj nejaky noname navím co to udělalo prej bum nevím přesně nebyl jsem u toho ! Mám nějaké možnosti třeba že to bude deskou nebo tou geForce 6800 taky se na ni snažil flashnout bios!
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Bauer Jack píše:Asi takhle byl jsem ve škole a zavolal mi bratranec jeslti nechci flashnout bios říkám proč ne! Jenže on ho tám nahrál nějak blbě !
Ale to PC tak napošesté naběhlo ,ale jak skusil svuj zdroj nejaky noname navím tak to udělalo prej bum nevím přesně nebyl jsem u toho ! Mám nějaké možnosti třeba že to bude deskou nebu tou geForce 6800 taky se na ni snažil flashnout bios!
Tak dej bratrancovi přes hubu, že hrabe na něco, čemu rozumí jak koza petrželi a příště si dej kolem kompu elektrickej ohradník. Ale NFSU si zahraješ, až budeš mít PC v provozu, na tý starý plečce určitě ne.
Bauer Jack
Červená karta
Červená karta

No jo až bude v provozu a to je doví kdy už do toho nevrazím ani 10kč No ted jsem skoušel tu MSI GeForce 6800LE a na to shitovy to pořád pípa co stím ??? :sad:
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Bauer Jack píše:No jo až bude v provozu a to je doví kdy už do toho nevrazím ani 10kč No ted jsem skoušel tu MSI GeForce 6800LE a na to shitovy to pořád pípa co stím ??? :sad:
Možná to, žes jí odpálil slotem AGP 2x s napájením 3.3V... Doufej, že se pletu...
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

proboha ty si narval 6800le do ty desky? :o to snad neni mozny , si myslis ze ti to pomuze? LOOL ten procak je takovej shit ze nevyuzije naplno ani GF2 , proste to nema smysl a vubec vic proc ti to pipa?protoze tam nejde ta grafule
Bauer Jack
Červená karta
Červená karta

Huf! A co když to bylo tím jeslti tam flashl bios protože ta karta nejede ani na jiných pc !Pokud by jste mi pomohli jak dostat pc zase k životu budu vám nadosmrti vděčný!!! :)
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“