ATi Radeon 7500_Seka se Undergound
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Bauer Jack
- Červená karta

-
ATi Radeon 7500_Seka se Undergound
Nazdar mám tu problém mám Intel Celeron 500MHz , 256MB PC133 ,Deska PC Chips M726 , HDD W.D. 10GB , DVD-Artcec 16x/40x , ATi Radeon 7500 64MB AGP4x,TV-OUT,DVI
Nevíte proč mi seká docela dost NFS Underground ??A kámoš má to samé jen Celeron 633MHz! Díky!!
Nevíte proč mi seká docela dost NFS Underground ??A kámoš má to samé jen Celeron 633MHz! Díky!!
- K!ll3r
- Středně pokročilý

Re: ATi Radeon 7500_Seka se Undergound
ty si opravdu myslis ze to pujde ciste? si si jistej ze tvuj kamos ma rozdil v PC akorat v CPU?hm to hraje na 320x200 ne?Bauer Jack píše:Nazdar mám tu problém mám Intel Celeron 500MHz , 256MB PC133 ,Deska PC Chips M726 , HDD W.D. 10GB , DVD-Artcec 16x/40x , ATi Radeon 7500 64MB AGP4x,TV-OUT,DVI
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Bauer Jack
- Červená karta

-
ANO jsem si jistej! Vím že to nepude krásné jen by mi stačilo abych si to mohl zahrát!
Windows mám přeinstalovaný a ocladače nové a vše mám LOW! 
Naposledy upravil(a) Bauer Jack dne stř 22. pro 2004, 00:45, celkem upraveno 1 x.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Bauer Jack
- Červená karta

-
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- K!ll3r
- Středně pokročilý

- Bauer Jack
- Červená karta

-
- K!ll3r
- Středně pokročilý

- Bauer Jack
- Červená karta

-
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je tak, když někdo dělá něco, co neumí...Bauer Jack píše:Ten Athlon 64 má tuším něco s Biosem nepovedl se Flash je to MSI K8N Neo platinumMožná že je to celé KO Kamoš si skoušel zdroj a ono to udělalo BUM!
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- Bauer Jack
- Červená karta

-
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ne, Fortron 450W není málo. To jste spíš něco zk***ili vy (když jste to zkoušeli flashovat, nebo co jste s tím dělali)...Bauer Jack píše:Tuším že mám záručék na ten Athlon 64 skusím to reklamovat jinak nemuže to být zdrojem je tamForton 450W neni to málo ??

- Bauer Jack
- Červená karta

-
Asi takhle byl jsem ve škole a zavolal mi bratranec jeslti nechci flashnout bios říkám proč ne! Jenže on ho tám nahrál nějak blbě !
Ale to PC tak napošesté naběhlo ,ale jak skusil svuj zdroj nejaky noname navím co to udělalo prej bum nevím přesně nebyl jsem u toho ! Mám nějaké možnosti třeba že to bude deskou nebo tou geForce 6800 taky se na ni snažil flashnout bios!
Ale to PC tak napošesté naběhlo ,ale jak skusil svuj zdroj nejaky noname navím co to udělalo prej bum nevím přesně nebyl jsem u toho ! Mám nějaké možnosti třeba že to bude deskou nebo tou geForce 6800 taky se na ni snažil flashnout bios!
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak dej bratrancovi přes hubu, že hrabe na něco, čemu rozumí jak koza petrželi a příště si dej kolem kompu elektrickej ohradník. Ale NFSU si zahraješ, až budeš mít PC v provozu, na tý starý plečce určitě ne.Bauer Jack píše:Asi takhle byl jsem ve škole a zavolal mi bratranec jeslti nechci flashnout bios říkám proč ne! Jenže on ho tám nahrál nějak blbě !
Ale to PC tak napošesté naběhlo ,ale jak skusil svuj zdroj nejaky noname navím tak to udělalo prej bum nevím přesně nebyl jsem u toho ! Mám nějaké možnosti třeba že to bude deskou nebu tou geForce 6800 taky se na ni snažil flashnout bios!

- Bauer Jack
- Červená karta

-
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Možná to, žes jí odpálil slotem AGP 2x s napájením 3.3V... Doufej, že se pletu...Bauer Jack píše:No jo až bude v provozu a to je doví kdy už do toho nevrazím ani 10kč No ted jsem skoušel tu MSI GeForce 6800LE a na to shitovy to pořád pípa co stím ???

- K!ll3r
- Středně pokročilý

- Bauer Jack
- Červená karta

-