LOTR: Battle for Middle Earth

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

palda píše:a jak je to s narocnosti na HW?
me to jede na mým PC (viz. podpis) naprosto plynule na plný detaily v 1024x768.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Me to jede taky vyborne a hraju vlastne v tom nejvyssim co tam je - je videt ze v tom Generals enginu udelali dost zmen, pac ten takhle dobre nešel :-) Tomuhle snad vubec nevadí mnozství jednotek na scene, jde to furt stejne :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

hmmm, jelikoz jsem si generals uzival na plne detaily a absolutni spokojenost (snad 3 a vice atomovych bomb najednou uz byl problem), tak tohle mi snad pude taky
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Tak konecne sem si to nainstaloval a zatim dojmy nic moc. Pripada mi to nejaky divny...vubec me to zatim nechytlo...ale uvidi se, treba se to zlepsi (zatim sem to hral cca 2h)
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Sentenced píše:Me to jede taky vyborne a hraju vlastne v tom nejvyssim co tam je - je videt ze v tom Generals enginu udelali dost zmen, pac ten takhle dobre nešel :-) Tomuhle snad vubec nevadí mnozství jednotek na scene, jde to furt stejne :)
jestli to nebude tim že máš od doby generals krapet výkonnější sestavu :oops:
ignorelist: kremrole a dezoláti
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Nidzo píše:Tak konecne sem si to nainstaloval a zatim dojmy nic moc. Pripada mi to nejaky divny...vubec me to zatim nechytlo...ale uvidi se, treba se to zlepsi (zatim sem to hral cca 2h)
myslim, ze te to chytne pri 1. velke bitve o Helmuv zleb. rozjezdy jsou vzdy spise seznamovaci a muzu ti rict, ze kdyz jsem mel nechat umrit nejakou namakanou, ale preci jen nevhodne kombinovanou jednotku, ze mi to bylo lito a ze jsem se odhodlaval nekolik misi. ;-)
Naposledy upravil(a) J X P dne stř 22. pro 2004, 22:41, celkem upraveno 1 x.
---
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

Tak mě to chytlo hnedka :) , ale musel jsem si dát na rozjezd skirmisch, abych se do toho dostal :-D
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

tak sem si precetl recenzi a videl obrazky.... PANEBOZE JAK TO MUZE VYPADAT TAK UZASNE????????? :cry:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

zombux píše:
Sentenced píše:Me to jede taky vyborne a hraju vlastne v tom nejvyssim co tam je - je videt ze v tom Generals enginu udelali dost zmen, pac ten takhle dobre nešel :-) Tomuhle snad vubec nevadí mnozství jednotek na scene, jde to furt stejne :)
jestli to nebude tim že máš od doby generals krapet výkonnější sestavu :oops:
Kdepak .. ty generals maj i na tyhle sestave občas problem, to bude nejaka zrada v enginu, ale je to jen vyjimecne ....

Jinak LOTR pro me vicemene zkončil bitvou o Helmův žleb. Tešil jsem se ze to bude mit aspon trošku filmovou atmosferu ale tohle byl výsmech. Cekal jsem ze do zacatku dostanu poradnou varku lucistniku, ale chyba - takova smutná partička 8 (!!!) lidí, zbytek človek musí "vyrobit" ... hnus. (zaplat buh, ze aspon nejaky ty Elfové dorazili)

Parta ze Společenstva uz se tady chovala opravdu jako parta polobohu, jeden hrdina bez škrabnutí zrube pul armady, dost jsem se u ty mise zapotil a to jsem jeste nevedel, ze az dorazí Gandalf a jeho parta, tak ze budu muset "vyčistit" zbytek mapy ... to uz me na*ralo opravdu dost :)

Veřim, ze tahle hra bude spoustu lidí bavit, ale pro me to neni :( Hodne jsem se tešil, ale proste me to nebaví, je to první rozjižděcí RTS, proste v misich za "koňáky" nepratele akorat rozjezdit a znova a znova .... :evil:

Ale zase je to ten typ hry, kdy si rikam tahle mise a dost, no a pak zkoušim další a další :lol: Je to proste zvlaštní hra.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

to Sent: Vydrz do Minas Tirith, tam uz budes mit lucisniku vic.

Jinak Gandalfova "obrazovku cistici" specialka na desate urovni dost rulez :)
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Nevideli ste nekde pridavny mapy????
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Hrali uz ste to nekdo po multaku (po siti)??? Jaky to je? Singl me vubec nebavi - a ty hrdinove jsou hrozne silny, strasny rubaci, vzdyt jim skoro nikdo neublizi :)
Phil
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phil »

je to best hra vsem doporucuji :razz:
hrdinove u helmova zlebu zrovna moc silny nebyli chcipl mi aragorn =bude to mit naky dusledek ve hre nebo ho budu mit porad dal
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Nidzo píše:Hrali uz ste to nekdo po multaku (po siti)??? Jaky to je? Singl me vubec nebavi - a ty hrdinove jsou hrozne silny, strasny rubaci, vzdyt jim skoro nikdo neublizi :)
Jo pařim to v malťasu co to vyšlo je to podle mě dost vyrovnaný
kámoš,kterýho v generals dostanu hned se dovede bránit hodinu!!!
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Kua chlapy co ty mapy.....
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

Bitva u Minas Tirith se mi zdála v celku jednoduchá , čekal jsem těžší. :(

Příští týden to dáme s kámošem po LAN, tak se už těším :)
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Red Devil píše:
Nidzo píše:Hrali uz ste to nekdo po multaku (po siti)??? Jaky to je? Singl me vubec nebavi - a ty hrdinove jsou hrozne silny, strasny rubaci, vzdyt jim skoro nikdo neublizi :)
Jo pařim to v malťasu co to vyšlo je to podle mě dost vyrovnaný
kámoš,kterýho v generals dostanu hned se dovede bránit hodinu!!!
Takze ma ta hra po multaku pomalejsi spad? :roll:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak jsem to konečne taky dojel (včera jsem hral 8 hodin v kuse :roll: )
Zhruba od poloviny se ta hra dost zmení a začalo me to vic bavit, dostal jsem konečne trebuchety a trochu vymakal hridny, to je pak jiny kafe. Gandalf na 10ce a jeho mega blast to je bomba :lol:

Poslední mise u Black Gate pak uz byla celkem lehká, pac jsem mel nabušeny bonusy a vymakly ty hrdiny, pak je to lehčí, zaplat bůh :)

Jinak obrana Minas Tirith byla asi nejlepsi RTS mise jakou jsem kdy hrál, poprvy jsem ji prohral jen proto, ze jsem proste čumel na grafiku a nechpal jak mi tam lezou ze vsech stran a jak to vsechno vypada a hejbe se to - i na obrazku by o vypadalo drsne, natož pak normalne v pohybu :) Bomba

Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Taky jsem to dneska dojel, dam si ted par dnu oddych a pak si sjedu evil kampan. Tesim se na vycvicene lukostrelce na mamutech, to bude rulez jednotka :)
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Havoc
Začátečník
Začátečník

Po síti ?

Příspěvek od Havoc »

Lidi prosím poraďte zkoušeli jsme to s kámošem po lokální síti ale po chvíli se mi na obrazovce objevilo VICTORY a kolegovi spadla hlavní budova. Vůbec nevím co to je udělá to vždycky po chvíli hraní :( Pomožte prosím. Předem díky
Intel Core 2 Duo(3Ghz@3.6Ghz), 6GB DDR2 800Mhz,Gigabyte EP45-UD3P, Gigabyte Geforce GTX260 896MB, Seagate Barracuda 7200.11 640GB,Maxtor DiamondMax 21 250GB, case Chieftec + 500W Fortron BlueStorm II
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“