me to jede na mým PC (viz. podpis) naprosto plynule na plný detaily v 1024x768.palda píše:a jak je to s narocnosti na HW?
LOTR: Battle for Middle Earth
Moderátor: Baneshee
- Dr.Evil
- Začátečník

CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Me to jede taky vyborne a hraju vlastne v tom nejvyssim co tam je - je videt ze v tom Generals enginu udelali dost zmen, pac ten takhle dobre nešel
Tomuhle snad vubec nevadí mnozství jednotek na scene, jde to furt stejne 
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak konecne sem si to nainstaloval a zatim dojmy nic moc. Pripada mi to nejaky divny...vubec me to zatim nechytlo...ale uvidi se, treba se to zlepsi (zatim sem to hral cca 2h)
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- zombux
- Odborník PCT

jestli to nebude tim že máš od doby generals krapet výkonnější sestavuSentenced píše:Me to jede taky vyborne a hraju vlastne v tom nejvyssim co tam je - je videt ze v tom Generals enginu udelali dost zmen, pac ten takhle dobre nešelTomuhle snad vubec nevadí mnozství jednotek na scene, jde to furt stejne
ignorelist: kremrole a dezoláti
- J X P
- Středně pokročilý

myslim, ze te to chytne pri 1. velke bitve o Helmuv zleb. rozjezdy jsou vzdy spise seznamovaci a muzu ti rict, ze kdyz jsem mel nechat umrit nejakou namakanou, ale preci jen nevhodne kombinovanou jednotku, ze mi to bylo lito a ze jsem se odhodlaval nekolik misi.Nidzo píše:Tak konecne sem si to nainstaloval a zatim dojmy nic moc. Pripada mi to nejaky divny...vubec me to zatim nechytlo...ale uvidi se, treba se to zlepsi (zatim sem to hral cca 2h)
Naposledy upravil(a) J X P dne stř 22. pro 2004, 22:41, celkem upraveno 1 x.
---
- Dark100
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Kdepak .. ty generals maj i na tyhle sestave občas problem, to bude nejaka zrada v enginu, ale je to jen vyjimecne ....zombux píše:jestli to nebude tim že máš od doby generals krapet výkonnější sestavuSentenced píše:Me to jede taky vyborne a hraju vlastne v tom nejvyssim co tam je - je videt ze v tom Generals enginu udelali dost zmen, pac ten takhle dobre nešelTomuhle snad vubec nevadí mnozství jednotek na scene, jde to furt stejne
Jinak LOTR pro me vicemene zkončil bitvou o Helmův žleb. Tešil jsem se ze to bude mit aspon trošku filmovou atmosferu ale tohle byl výsmech. Cekal jsem ze do zacatku dostanu poradnou varku lucistniku, ale chyba - takova smutná partička 8 (!!!) lidí, zbytek človek musí "vyrobit" ... hnus. (zaplat buh, ze aspon nejaky ty Elfové dorazili)
Parta ze Společenstva uz se tady chovala opravdu jako parta polobohu, jeden hrdina bez škrabnutí zrube pul armady, dost jsem se u ty mise zapotil a to jsem jeste nevedel, ze az dorazí Gandalf a jeho parta, tak ze budu muset "vyčistit" zbytek mapy ... to uz me na*ralo opravdu dost
Veřim, ze tahle hra bude spoustu lidí bavit, ale pro me to neni
Ale zase je to ten typ hry, kdy si rikam tahle mise a dost, no a pak zkoušim další a další
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hrali uz ste to nekdo po multaku (po siti)??? Jaky to je? Singl me vubec nebavi - a ty hrdinove jsou hrozne silny, strasny rubaci, vzdyt jim skoro nikdo neublizi 
- Phil
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo pařim to v malťasu co to vyšlo je to podle mě dost vyrovnanýNidzo píše:Hrali uz ste to nekdo po multaku (po siti)??? Jaky to je? Singl me vubec nebavi - a ty hrdinove jsou hrozne silny, strasny rubaci, vzdyt jim skoro nikdo neublizi
kámoš,kterýho v generals dostanu hned se dovede bránit hodinu!!!
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dark100
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Takze ma ta hra po multaku pomalejsi spad?Red Devil píše:Jo pařim to v malťasu co to vyšlo je to podle mě dost vyrovnanýNidzo píše:Hrali uz ste to nekdo po multaku (po siti)??? Jaky to je? Singl me vubec nebavi - a ty hrdinove jsou hrozne silny, strasny rubaci, vzdyt jim skoro nikdo neublizi
kámoš,kterýho v generals dostanu hned se dovede bránit hodinu!!!
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to konečne taky dojel (včera jsem hral 8 hodin v kuse
)
Zhruba od poloviny se ta hra dost zmení a začalo me to vic bavit, dostal jsem konečne trebuchety a trochu vymakal hridny, to je pak jiny kafe. Gandalf na 10ce a jeho mega blast to je bomba
Poslední mise u Black Gate pak uz byla celkem lehká, pac jsem mel nabušeny bonusy a vymakly ty hrdiny, pak je to lehčí, zaplat bůh
Jinak obrana Minas Tirith byla asi nejlepsi RTS mise jakou jsem kdy hrál, poprvy jsem ji prohral jen proto, ze jsem proste čumel na grafiku a nechpal jak mi tam lezou ze vsech stran a jak to vsechno vypada a hejbe se to - i na obrazku by o vypadalo drsne, natož pak normalne v pohybu
Bomba
Zhruba od poloviny se ta hra dost zmení a začalo me to vic bavit, dostal jsem konečne trebuchety a trochu vymakal hridny, to je pak jiny kafe. Gandalf na 10ce a jeho mega blast to je bomba
Poslední mise u Black Gate pak uz byla celkem lehká, pac jsem mel nabušeny bonusy a vymakly ty hrdiny, pak je to lehčí, zaplat bůh
Jinak obrana Minas Tirith byla asi nejlepsi RTS mise jakou jsem kdy hrál, poprvy jsem ji prohral jen proto, ze jsem proste čumel na grafiku a nechpal jak mi tam lezou ze vsech stran a jak to vsechno vypada a hejbe se to - i na obrazku by o vypadalo drsne, natož pak normalne v pohybu
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- Havoc
- Začátečník

-
Po síti ?
Lidi prosím poraďte zkoušeli jsme to s kámošem po lokální síti ale po chvíli se mi na obrazovce objevilo VICTORY a kolegovi spadla hlavní budova. Vůbec nevím co to je udělá to vždycky po chvíli hraní
Pomožte prosím. Předem díky
Intel Core 2 Duo(3Ghz@3.6Ghz), 6GB DDR2 800Mhz,Gigabyte EP45-UD3P, Gigabyte Geforce GTX260 896MB, Seagate Barracuda 7200.11 640GB,Maxtor DiamondMax 21 250GB, case Chieftec + 500W Fortron BlueStorm II