Deus EX 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

izuel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od izuel »

to"Lucifer"Cestinu dela "pc translator" Mrazik & company, takze to bude zase pekna jetel... Myslim ze by mela byt pomaly i hotova ale venku to jeste neni...?

Hoj,nevite nahodou jak to dopadne s tou mrazikovo cestinou,uz na ni pul roku cekam :sad: nebo sem mozna hodne slepej a nikde ji nenachazim :?
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Uz sem to tady v jednom threadu psal, ze sem 2x psal Mrazikovi, jak ze to s tou cestinou vypada a zadna odpoved... Fakt nevim, podle me na ni uz nikdo nepracuje a ani pracovat nebude :x
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Jo tak pozor, nekde na netu sem vyhrabal, ze Mrazik dal oficialni prohlaseni o cestine k DXII a Thief3 a to, ze preklady sou snad uz uplne hotovy, akorat je celkem prekerka ty cestiny implentovat do hry a zatim se to prej jevi jako celkem neresitelnej problem... Takze pokud je nekdo z vas schopnej programator necht se ozve Mrazikovi a pichne mu s tim 8-)

EDIT/- pro neverici Tomase jsem sem hodil tu zpravu a link.

"Thief 3: Deadly Shadows a Deus Ex: Invisible War - Opět podobné případy. Dosti komplikovaný případ, kdy se texty podařilo vytáhnout, ale ani za nic je dostat zpět tak, aby hra fungovala. I Mrazíka prý toto mrzí, první pokusy vypadaly více než nadějně, možná že díky tomu programátorovi se ale na problém příjde a překlad bude dokončen. Je to stejné, ani v tomto případě se zatím nikdo jiný, kdo by překlad především technicky zvládl, nenašel."

vice http://deusex.bonusweb.cz/zpravy/preklad.html
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
Semo
Nováček
Nováček

Cestina do Deus Ex 2

Příspěvek od Semo »

Uz jsem v to ani nedoufal, ale prece. :P

Kód: Vybrat vše

http://www.abecedaher.cz/index.php?page=cestiny&page2=zobrazit&id_hry=0000005607
CPU: i7 3770K@4.5Ghz/1.26V + Noctua NH-D14, MB: ASUS P8P67 DELUXE (B3), RAM: 16GB 2200MHz , VGA: GTX980 4GB, SSD:240GB , HDD: Seagate 320GB, 500 GB, 1TB, 3TB , DVD-RW: ASUS , Zdroj: CM RS-700 Silent PRO 700W, Zvukova karta: Creative SB X-Fi mX Xtreme Gamer, Case: Fractal Design Define R3, Monitor: LCD Monitor 23" LG IPS, Repro: Logitech X-540 5.1
Jan Sevcik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

DEUS EX 2

Příspěvek od Jan Sevcik »

Jedina vec, ktera me vskutku mrzela a zaroven potesila byla nutnost koupe nove graficke karty.
Jinak vzhledem k tomu, ze jsem nikdy nedaval velky duraz na grafiku a efekty, ale hratelnost, znovuhratelnost, pribeh, napady, nelinearni dej, byl pro mne trosku Deus Ex zklamanim ve srovnani s prvnim dilem, ale byl jsem nadseny perfektnim provazanim prave s prvnim dilem, behem hrani jsem se skvele vracel za J.C.Dentonem, hlavne ke konci hry, v lokacich byvale organizace UNATCO. myslim, ze pro kazdeho kdo hral jednicku musela hra byt o dvacet procent lepsi. A grafika nebyla zase tak hrozna (viz. svetelna Socha Svobody a jine 8-) ).
DOOM 3 ma buhvijak vychvalovanou grafiku a pritom jsou textury na lidech silene, jak z pryze.

MTB: ASRock4COREDUAL775-880pro;CPU: Intel E2160 1,8GHz;RAM: PC2 6400 DDR2 APACER 1024Mb;GPU: SAPPHIRERADEONX1650PRO256GDDR3;HDD: SATASEAGATE160GBM8MBCache

"Kdyz musim tak musim, a kdyz nemusim tak to zkusim"
Semo
Nováček
Nováček

Re: Deus EX 2

Příspěvek od Semo »

Tak jsme se preci jen dockali. Zbyva uz prelozit "jen par vet" a je hotovo.

Čeština na Invisible War.
http://jdomansky.wz.cz/Cestina_na_Invisible_War.html

Uz jen vyresit, jak to rozjet pod Win7 :( . Pri loadingu mi spadne, i preto ze mam tu potrebnou verzi hry....
CPU: i7 3770K@4.5Ghz/1.26V + Noctua NH-D14, MB: ASUS P8P67 DELUXE (B3), RAM: 16GB 2200MHz , VGA: GTX980 4GB, SSD:240GB , HDD: Seagate 320GB, 500 GB, 1TB, 3TB , DVD-RW: ASUS , Zdroj: CM RS-700 Silent PRO 700W, Zvukova karta: Creative SB X-Fi mX Xtreme Gamer, Case: Fractal Design Define R3, Monitor: LCD Monitor 23" LG IPS, Repro: Logitech X-540 5.1
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“