AIDA32 a teploty disků
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Intelman
- Začátečník

AIDA32 a teploty disků
Nakolik se dá věřit teplotám disků, který ukazuje AIDA32.
- johny128
- Začátečník

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Intelman
- Začátečník

Mám dvě Barracudy 40 a 80 GB. Na 40 GB mi ukazuje 25 a na 80 GB 27 stupňů a to se mi zdá docela málo, zvlášť když ten 40 GB má elektroniku zakrytou plechem a ještě molitanem, který tam je od výroby a je hned pod disketou. Ten 80 GB je tak centimetr pod ním. Žádnej chladič na nich není.
Poslední dobou se mi dostává do ruky stále víc nefunkčních disků. Možná je to náhoda, ale ještě žádný Seagate. Tím nechci Seagate nijak upřednostňovat a změnit téma na to, která značka je lepší. Pokud někomu exnul Seagate a dá vědět, budu jedině rád.
Každýmu s novým diskem pak většinou instaluju i chladič, ale kovářova kobyla chodí pořád bosa, tak se ptám na Váš názor, jestli jsou ty teploty v přádku nebo jestli mám ty disky začít chladit. 40 GB mám asi čtyři a 80 GB dva roky.
Poslední dobou se mi dostává do ruky stále víc nefunkčních disků. Možná je to náhoda, ale ještě žádný Seagate. Tím nechci Seagate nijak upřednostňovat a změnit téma na to, která značka je lepší. Pokud někomu exnul Seagate a dá vědět, budu jedině rád.
Každýmu s novým diskem pak většinou instaluju i chladič, ale kovářova kobyla chodí pořád bosa, tak se ptám na Váš názor, jestli jsou ty teploty v přádku nebo jestli mám ty disky začít chladit. 40 GB mám asi čtyři a 80 GB dva roky.
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Na jakou teplotu bys prosimte chtel ty disky chladit? Tahle je naprosto OK, teda pokud je spravne... Co takhle pouzit ten merak kterejch ti na kazdy ruce narostlo 5? - moc presnej teda nejni, ale da se podle nej poznat, jestli cidlo lze nebo ne.Intelman píše:se ptám na Váš názor, jestli jsou ty teploty v přádku nebo jestli mám ty disky začít chladit
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate