AIDA32 a teploty disků

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Intelman
Začátečník
Začátečník

AIDA32 a teploty disků

Příspěvek od Intelman »

Nakolik se dá věřit teplotám disků, který ukazuje AIDA32.
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

myslim ze ukazuje v pohode, pre istotu mrkni este speedfan, v ten mam najvacsiu istotu :)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Mě měří stejně jak AIDA tak MBM :)
Takže se jí věřit dá.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Intelman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Intelman »

Mám dvě Barracudy 40 a 80 GB. Na 40 GB mi ukazuje 25 a na 80 GB 27 stupňů a to se mi zdá docela málo, zvlášť když ten 40 GB má elektroniku zakrytou plechem a ještě molitanem, který tam je od výroby a je hned pod disketou. Ten 80 GB je tak centimetr pod ním. Žádnej chladič na nich není.

Poslední dobou se mi dostává do ruky stále víc nefunkčních disků. Možná je to náhoda, ale ještě žádný Seagate. Tím nechci Seagate nijak upřednostňovat a změnit téma na to, která značka je lepší. Pokud někomu exnul Seagate a dá vědět, budu jedině rád.

Každýmu s novým diskem pak většinou instaluju i chladič, ale kovářova kobyla chodí pořád bosa, tak se ptám na Váš názor, jestli jsou ty teploty v přádku nebo jestli mám ty disky začít chladit. 40 GB mám asi čtyři a 80 GB dva roky.
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Intelman píše:se ptám na Váš názor, jestli jsou ty teploty v přádku nebo jestli mám ty disky začít chladit
Na jakou teplotu bys prosimte chtel ty disky chladit? Tahle je naprosto OK, teda pokud je spravne... Co takhle pouzit ten merak kterejch ti na kazdy ruce narostlo 5? - moc presnej teda nejni, ale da se podle nej poznat, jestli cidlo lze nebo ne.
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“