DTS

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
tomahluchonemec
Nováček
Nováček

DTS

Příspěvek od tomahluchonemec »

Ahoj všem, mám zvukovku Audigy2 a repro creative5100.
Film Gladiator, ktery je v DTS jede beze zvuku. Takže jaký repro, který
má dekodér na DTS? Nebo jak to zprovoznit?? díky
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Tak si to pusť v DD 5.1... Softwarový DTS dekodér jsem ještě neviděl a 5.1 repro k PC, které by ho mělo, taky ne. DTS je doménou vyšší třídy AV receiverů...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
martinkp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinkp »

Podle mě spíše potřebuješ zvukovku, která to zvládne přehrát.
Podle specifikací zvládne Audigy 2:
Dolby Digital® (5.1)
Dolby Digital® EX (6.1)

Já třeba mám Audigy 2 ZS a ta podporuje:
Dolby Digital® & Dolby Digital® EX
DTS Digital Surround® & DTS-ES Extended Surround™

Takže máš asi s DTS smůlu.
tomahluchonemec
Nováček
Nováček

dts

Příspěvek od tomahluchonemec »

Tak jsem našel od Creative repro 5.700 digitalDTS umí (kupovat si je kvůli tomu nebudu :lol: ). Zajímalo by mě jestli bych to přes to rozchodil. Nebo musím mít tu zvukovku?

Film je pouze DTS s cz titulkama, což nechápu proč je tam jen tento zvukovej formát. Takže DD 5.1 mám taky smůlu :oops:
VLKOUN
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VLKOUN »

TomV píše:Tak si to pusť v DD 5.1... Softwarový DTS dekodér jsem ještě neviděl a 5.1 repro k PC, které by ho mělo, taky ne. DTS je doménou vyšší třídy AV receiverů...
Ale Tome. To je hloupost :( Kazdy (nebo alespon velka vetsina) 5.1 repro systemu k pocitaci, ktere maji Dolby Digital, potazmo AC3 hardwarovy dekoder, ma i dekoder na DTS normu. Obecne vzato kazda 5.1 sestva za 10 a vice tisic.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

VLKOUN píše:
TomV píše:Tak si to pusť v DD 5.1... Softwarový DTS dekodér jsem ještě neviděl a 5.1 repro k PC, které by ho mělo, taky ne. DTS je doménou vyšší třídy AV receiverů...
Ale Tome. To je hloupost :( Kazdy (nebo alespon velka vetsina) 5.1 repro systemu k pocitaci, ktere maji Dolby Digital, potazmo AC3 hardwarovy dekoder, ma i dekoder na DTS normu. Obecne vzato kazda 5.1 sestva za 10 a vice tisic.
:oops: To, že jsem takové repráky ještě neviděl neznemená, že neexistují... :-) Obecně s 5.1 reprama ke kompu nemám moc zkušeností, jedu přes receiver... Aspoň jsem zase o něco chytřejší... :roll:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Soundczeck
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Soundczeck »

Osobně si myslim Že dotyčnej to pouští s počítače čili jeho dvd SW přehrávač neumí proste jen DTS, PowerDVD5 ho umí, 6tá verze ale pozor DTS neumí což nechápu a je to škoda :/
ASUS M2N-E, AMD Athlon 64 3200+ Orleans, Transcend 1024MB DualChannel kit, ATI Radeon X1600PRO 256MB, 2x WD250GB SATA2
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

moje maji DD a DTS dekoder :razz:
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: dts

Příspěvek od mr_sheen »

tomahluchonemec píše:Tak jsem našel od Creative repro 5.700 digitalDTS umí (kupovat si je kvůli tomu nebudu :lol: ). Zajímalo by mě jestli bych to přes to rozchodil. Nebo musím mít tu zvukovku?

Film je pouze DTS s cz titulkama, což nechápu proč je tam jen tento zvukovej formát. Takže DD 5.1 mám taky smůlu :oops:
no stim nepocitej ze takove repro budou mit primo HW dekoder DTS,na ceskem trhu sem zatim videl jen logitech z-680+ nevim jak je natom Creative gigaworks,myslim tim jako repraky k PC:)
jo a na originalce Gladiatora je DD a DTS,takze z toho vyplyva ze mas vypalek:)
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“