DTS
Moderátor: CageJ
- tomahluchonemec
- Nováček

-
DTS
Ahoj všem, mám zvukovku Audigy2 a repro creative5100.
Film Gladiator, ktery je v DTS jede beze zvuku. Takže jaký repro, který
má dekodér na DTS? Nebo jak to zprovoznit?? díky
Film Gladiator, ktery je v DTS jede beze zvuku. Takže jaký repro, který
má dekodér na DTS? Nebo jak to zprovoznit?? díky
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- martinkp
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- tomahluchonemec
- Nováček

-
dts
Tak jsem našel od Creative repro 5.700 digitalDTS umí (kupovat si je kvůli tomu nebudu
). Zajímalo by mě jestli bych to přes to rozchodil. Nebo musím mít tu zvukovku?
Film je pouze DTS s cz titulkama, což nechápu proč je tam jen tento zvukovej formát. Takže DD 5.1 mám taky smůlu
Film je pouze DTS s cz titulkama, což nechápu proč je tam jen tento zvukovej formát. Takže DD 5.1 mám taky smůlu
- VLKOUN
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ale Tome. To je hloupostTomV píše:Tak si to pusť v DD 5.1... Softwarový DTS dekodér jsem ještě neviděl a 5.1 repro k PC, které by ho mělo, taky ne. DTS je doménou vyšší třídy AV receiverů...
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
VLKOUN píše:Ale Tome. To je hloupostTomV píše:Tak si to pusť v DD 5.1... Softwarový DTS dekodér jsem ještě neviděl a 5.1 repro k PC, které by ho mělo, taky ne. DTS je doménou vyšší třídy AV receiverů...Kazdy (nebo alespon velka vetsina) 5.1 repro systemu k pocitaci, ktere maji Dolby Digital, potazmo AC3 hardwarovy dekoder, ma i dekoder na DTS normu. Obecne vzato kazda 5.1 sestva za 10 a vice tisic.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Soundczeck
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
moje maji DD a DTS dekoderTomV píše:Tak si to pusť v DD 5.1... Softwarový DTS dekodér jsem ještě neviděl a 5.1 repro k PC, které by ho mělo, taky ne. DTS je doménou vyšší třídy AV receiverů...
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: dts
no stim nepocitej ze takove repro budou mit primo HW dekoder DTS,na ceskem trhu sem zatim videl jen logitech z-680+ nevim jak je natom Creative gigaworks,myslim tim jako repraky k PC:)tomahluchonemec píše:Tak jsem našel od Creative repro 5.700 digitalDTS umí (kupovat si je kvůli tomu nebudu). Zajímalo by mě jestli bych to přes to rozchodil. Nebo musím mít tu zvukovku?
jo a na originalce Gladiatora je DD a DTS,takze z toho vyplyva ze mas vypalek:)
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact