Problém se S.M.A.R.T. u Maxtoru
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Haans
- Nováček

-
Problém se S.M.A.R.T. u Maxtoru
Dobrý den potřebuji poradit-mám problém se 120gb diskem Maxtor(8Mb cache)-při spuštění počítače před nabootováním do operačního sytému se ukáže hláška S.M.A.R.T. status bad ,backup and replace a musím
pokračovat klávesou F1. Když vypnu v biosu smart u disku,hláška zmizne. Mám desku MSI KT-880. Je chyba v disku nebo
v desce,popř co mám dělat? Jinak v systému Xp disk funguje bez nejmenších problémů..díky za radu
pokračovat klávesou F1. Když vypnu v biosu smart u disku,hláška zmizne. Mám desku MSI KT-880. Je chyba v disku nebo
v desce,popř co mám dělat? Jinak v systému Xp disk funguje bez nejmenších problémů..díky za radu
- JirkaH
- Mírně pokročilý

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- JirkaH
- Mírně pokročilý

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Já mám SMART vždy zaplej, ale na starým Samsungu u kterýho byl vyplej SMART v BIOSu tak se mi ve starý AIDE prostě neobjevilo nicJiri Drak píše:Jasne ze jo, ten SMART v biosu ho jen sam upozorni, kdyz neco odchazi, jinak si toho ani nemusis vsimnout.Dzin píše:Pokud vypne S.M.A.R.T. v BIOSu tak mu toho asi žádnej program moc nevypíše.![]()
Nebo jo?
Jinak doporučuju Active SMART.
- Greifi Peto
- Nováček

-
- Maxtor
- Začátečník

-
To samy.. SMART mi na mem Maxtoru vypisuje taky kraviny..
Mam 300GB Diamondmaxe 10ku a pri startu i pri kazdym spusteni mi Active SMART hlasi ze disk je spatnej a ze mozna prijdu o data.. teplota je kolem 32.. takze v tom problem nevidim.. jinak u vsech hodnot je status OK.. ale ve statusu disku je napsaano BAD.. nechapu..
Everest.. vsechny hodnoty OK..
Mam 300GB Diamondmaxe 10ku a pri startu i pri kazdym spusteni mi Active SMART hlasi ze disk je spatnej a ze mozna prijdu o data.. teplota je kolem 32.. takze v tom problem nevidim.. jinak u vsech hodnot je status OK.. ale ve statusu disku je napsaano BAD.. nechapu..
Everest.. vsechny hodnoty OK..
- Kino
- Začátečník

- Maxtor
- Začátečník

-