Problémy ve hrách...
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- wolf00
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- wolf00
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- kralis
- Nováček
-
- kralis
- Nováček
-
- wolf00
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
http://www.jsc-computers.cz/product_inf ... cts_id=568Digitaldoom píše:fakt a kde??? já našel jenom tohle: UltraPower SD-T550 PP 550W za 2150,-wolf00 píše:pujdu do lc 550w stoji asi 1300-1700kc
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
hmm to je zajímací!!!! ale kvalita bude něco jako EC za tu cenu... ale to mi nevadí přece jenom 550W tak tenhle siasi na zkoušku jeden obědnámwolf00 píše:http://www.jsc-computers.cz/product_inf ... cts_id=568Digitaldoom píše: fakt a kde??? já našel jenom tohle: UltraPower SD-T550 PP 550W za 2150,-
- K!ll3r
- Středně pokročilý
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ou!!! no nazdar to se pronesu.... já to často stěhuju ale zase 550W elektrána bude mít radost no a pak zlatej wow... zkusim ho...K!ll3r píše:jako EC?EC je shit proti tomu , sme jich prodali XX a jsou o dost kvalitnejsi , ne ty mrchy jako LC , vsak vazej 2x tolik
ale v čem je sakra háček že stojí tak málo????
- Derec
- Začátečník
Pravděpodobně, ale myslím že když si seženeš výkonější zdroj tak určitě nebude zbytečný krok.kralis píše:A ste si jistý že to je tim zdrojem? Abych ho neobjednával zbytečně.
GigaByte Z97X-Gaming Core i5-4570 2×4GB DDR3 Corsair Asus GeForce GTX 760 (2GB) Zdroj Fortron AURUM 80+Gold 600W Transcend SSD 370 128GB, HDD Seagate 2GB + WD 1GB Windows 8.1
- Arnie
- Začátečník
Kamarade problem nemas ve zdroji ale ve vga ...kdybys trosku hledal tak zjisti v diskuzi o Gaindwardu 6800 LE ze tenhle problem tu se zamrzavani ve hrach ma 90% lidi kteri tuto kartu vlastni zkus podtaktovat pameti vga a uvidis ze problem ti zmizne a nekupuj zbitecne novy zdroj mas to vyhozene problemy....mimochodem ja tu kartu taky mam ale mi to na default frekvenci a s 16 pipeline problem nedela jenom HL 2 se mi v misi se vznasedlem nejak zadrhava a to ai na 2-5 s a pak jse to rozjede.Ale jinak problem s black screenem jsem zacal mit azpo OC ram na vga
- Meridius
- Středně pokročilý
-
Přesně tak. Neřekl bych, že to je zdrojem. Já mám 300 W EC a drží naprosto v pohodě i při přetaktu bárta i grafiky. Neříkám, že bych nechtěl vyměnit, ale tímhle to nebude.
Btw: sám sis odpověděl. Když sis vyměnil grafiku,tak to všechno šlo.
Btw: sám sis odpověděl. Když sis vyměnil grafiku,tak to všechno šlo.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- TotalTrum
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- Jindra
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
podobnej problém
Já mam taky podobnej problém.Mam skoro stejnou sestavu jako ty akorát mam jiný paměti a grafiku mam od Leadteaku, ale mam zdroj dodávanej s EC Q3 350W a u Far Cry se mi taky stává, že se mi to sekne.
Kdybych si mohl koupit case znova tak bych si nekupoval EC Q3(ne proto, že se mi nelíbí),protože tam musí mít ten zdroj konektor na napájení LCD displeje a tenhle spec. konektror u vetšiny zdrojů chybí.--->Tak s tou výměnou bude problém.
Kdybych si mohl koupit case znova tak bych si nekupoval EC Q3(ne proto, že se mi nelíbí),protože tam musí mít ten zdroj konektor na napájení LCD displeje a tenhle spec. konektror u vetšiny zdrojů chybí.--->Tak s tou výměnou bude problém.