Tisk (skoro) zadarmo
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tisk (skoro) zadarmo
Skoušeli jste nekdo naplnit cartridge do tiskarny primo tuší nebo razitkovací barvou? Vim že to jde na Canonech (z vlastní skušenosti na BJC2000).
Ja sem to vyskoušel a tiskne to skoro lepe než original. Mate někdo nejake dobre skušenosti s určitym typem inkoustu? Mi zatím nejvíce vyhovuje Razítková bezolejová barva Trodat, stoji myslim do 50Kč (cenu nevim, protoze ji mam z jinych zdroju). Staci nakapat tak 30 kapek a tiskne tak 20 str textu. Znate lepši tuš?
Ja sem to vyskoušel a tiskne to skoro lepe než original. Mate někdo nejake dobre skušenosti s určitym typem inkoustu? Mi zatím nejvíce vyhovuje Razítková bezolejová barva Trodat, stoji myslim do 50Kč (cenu nevim, protoze ji mam z jinych zdroju). Staci nakapat tak 30 kapek a tiskne tak 20 str textu. Znate lepši tuš?
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
co tam mas za cartridge? BC-02?Jasper píše:S tim varem mozna neco bude. Protoze kdyz sem tam nalil obycejnou tus, tak vytekla hned ven, ale ta razitkovaci barva je v poho a zda se mi ze to tiskne lepe nez original. Sice to chtelo trochu experimentovani s pradznyma cartridgema, ale ted v poho, uz to tak praktikuju pres rpul roku.
btw, i desk jet tiskarny pracuji na principu zahrati ingoustu...
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- benQ
- Začátečník

-
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
ROFL...benQ píše:ja kupujem do bjc-250 /cartridge bc02/ atrament od fy lamda a stoji to 367SK pre 2 naplnenia. je to atrament urceni do daneho cartridge a nehrozi aby to tam nieco dos*alo
no... kvality nahradnich inkoustu jsou opravdu hodne rozdilne... a k originalum maj casto celkem daleko... obcas bliz, ale !!!!!!NIKDY!!!!!!! to nejsou originalni inkousty!
- benQ
- Začátečník

-
sak som !!!!!NIKDE!!!! nanapisal ze je to origos!ICE píše:no... kvality nahradnich inkoustu jsou opravdu hodne rozdilne... a k originalum maj casto celkem daleko... obcas bliz, ale !!!!!!NIKDY!!!!!!! to nejsou originalni inkousty!
nakolko tato tlaciaren nie je schopna tlacit kvalitne ani s novym catridge-om, nie som ochotny platit +-1000Sk oproti 367/2=183,5Sk!
a rozdiel oproti takto plnenym catridge a novym je minimalny, na danej tlaciarni snad nepozorovatelny
i5-12600 / Z690 / 32GB / RTX 3060 Ti / 990 Pro 2TB + 980 1TB / Fractal R4 / TX550M / 27" WHQD
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
jde o to, ze opravdu nekvalitni a ultra levne inkousty, ti tu pevnou hlavu v tiskarne klidne odrovnaj... proto je ten pocit bezpeci falesny a rikat o inkoustu ze je presne pto tu tiskarnu znamena mluvit o ORIGINALNIM inkoustu. Sam taky plnim, ale nemam zadnou s pevnyma tryskama... sama HP a jednu BJC-250benQ píše:sak som !!!!!NIKDE!!!! nanapisal ze je to origos!ICE píše:no... kvality nahradnich inkoustu jsou opravdu hodne rozdilne... a k originalum maj casto celkem daleko... obcas bliz, ale !!!!!!NIKDY!!!!!!! to nejsou originalni inkousty!![]()
nakolko tato tlaciaren nie je schopna tlacit kvalitne ani s novym catridge-om, nie som ochotny platit +-1000Sk oproti 367/2=183,5Sk!![]()
a rozdiel oproti takto plnenym catridge a novym je minimalny, na danej tlaciarni snad nepozorovatelny
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jediná, kterou sem měl a měla pevný hlavy, byla nějaká Epsonka. Taky na takovýhle inkousty dojelaICE píše:jde o to, ze opravdu nekvalitni a ultra levne inkousty, ti tu pevnou hlavu v tiskarne klidne odrovnaj... proto je ten pocit bezpeci falesny a rikat o inkoustu ze je presne pto tu tiskarnu znamena mluvit o ORIGINALNIM inkoustu. Sam taky plnim, ale nemam zadnou s pevnyma tryskama... sama HP a jednu BJC-250
Ale u výměnejch (Třeba HP DeskJet) se dá patrona naplnit tak 1-2x, pak už je opotřebená a dělá pruhy.
- benQ
- Začátečník

-
chcem len povedat ze do lacnych tlaciarni sa neoplati kupovat orig cartridge za niekolko tisic ak sama tlaciaren stoji okolo 3000Sk.
v pripade canon bjc-250 /moj pripad/ ma dnesnu trhovu cenu nizsiu ako ako samotny cartridge
na bezne tlacenie zatial staci, aj ked rychlostou zaostava.
mne napriklad vydrzal jeden catridge priblizne 10 naplneni, co sa mi zda dost
pre porovnanie ak by som zakazdym kupil novy cartridge bolo by to za +-10000SK /co je cena priemernej laserovky/, takto je to len za 1835Sk

a par pruhov na vytlacenych prednaskach mi nevadi
v pripade canon bjc-250 /moj pripad/ ma dnesnu trhovu cenu nizsiu ako ako samotny cartridge
mne napriklad vydrzal jeden catridge priblizne 10 naplneni, co sa mi zda dost
i5-12600 / Z690 / 32GB / RTX 3060 Ti / 990 Pro 2TB + 980 1TB / Fractal R4 / TX550M / 27" WHQD
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
BJC-250 je v poho... ta ma BC-02 a tam jsou trysky na ni... (plnim jak zbesilejbenQ píše:chcem len povedat ze do lacnych tlaciarni sa neoplati kupovat orig cartridge za niekolko tisic ak sama tlaciaren stoji okolo 3000Sk.
v pripade canon bjc-250 /moj pripad/ ma dnesnu trhovu cenu nizsiu ako ako samotny cartridge![]()
![]()
mne napriklad vydrzal jeden catridge priblizne 10 naplneni, co sa mi zda dostpre porovnanie ak by som zakazdym kupil novy cartridge bolo by to za +-10000SK /co je cena priemernej laserovky/, takto je to len za 1835Sk
![]()
![]()
HPcka mi vydrzi na pohodu cca 5-7 plneni nez se ty trysky dodrbou...
- benQ
- Začátečník

-
to iste plnim aj ja - BC-02. akurat pred silvestrom dosiel toner a vcul 2 tyzdne cakam kym ho konecne dostanu do predajneICE píše:BJC-250 je v poho... ta ma BC-02 a tam jsou trysky na ni... (plnim jak zbesilej))) tam neni s plnenim problem.. ale treba takova BJC 4300, tak uz bych si s neoigos inkoustama nehral...
naposledy som ho uz radsej vymenil, ale tiez len za repasovany. tlaci jak novy original a cena o tretinu mensia
som aj chcel kupit novu tlacku /tiez kanón/, ale ked som zistil ze sa plnia tazsie alebo vobec
- smates
- Začátečník

Ja to zkusil na Canon i450.Plnil jsem to skolnima barevnejma inkoustama a fungovalo toSleepy.664 píše:Zkoušel tady někdo doplňovat barevný inkousty? Rád bych to někdy vyzkoušel... někde sehnat něco podobnýho CMY, nebo cmy a nalejt to... na fotky by to asi nebylo, ale nějaký ty barevný nadpisy?
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMaster Storm Enforcer Edition
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
vsechn se da plnit... a vetsina canonu az na ty Bi3e (nebo tak nejak) se plni dost snadnobenQ píše:to iste plnim aj ja - BC-02. akurat pred silvestrom dosiel toner a vcul 2 tyzdne cakam kym ho konecne dostanu do predajneICE píše:BJC-250 je v poho... ta ma BC-02 a tam jsou trysky na ni... (plnim jak zbesilej))) tam neni s plnenim problem.. ale treba takova BJC 4300, tak uz bych si s neoigos inkoustama nehral...
naposledy som ho uz radsej vymenil, ale tiez len za repasovany. tlaci jak novy original a cena o tretinu mensia
som aj chcel kupit novu tlacku /tiez kanón/, ale ked som zistil ze sa plnia tazsie alebo vobeca co do nic stoja cartidge
, tak som na to vybodol. si radsej nasetrim na njaku laserovku hp...
hehe... skolni inkousty? 430 uz ma pevne hlavy, tam bych to zrovna nelil...