SeaGate,WD a Matrox

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

KuKla

Příspěvek od KuKla »

Profa píše:Ja mam WD 120 Gb Sata verzi a i při otevřenym casu disk neslysim a neslysim. Co mam delat abych slysel to vase piskani??? :wink:
počkat... 8-)
mild@
Nováček
Nováček

píská jako ...

Příspěvek od mild@ »

Sentenced píše:Slyšel si nekdy "na vlastní uši" že by nejakej WD ze serie JB pískal ??? já fakt ne.... U BB serie se to obcas stavalo (ale prevazne u nejlevnejsich modelu 20-40 GB). U JB jsem to v zivote nezazil.... Osobne mam uz třetí a mezi zákazníkama jich taky pár je a fakt žádny pískání.....
Bohužel už to tak je narazil sem na disk WD, kterej piskal jako cirkulárka.... Opravdu příšerný bylo to slyšet po celým domě...Naštestí byl úspěšně reklamován a novej už je v poho...
A mimochodem bratr si kupoval dalši disk od WD 80tku ten sice nepískal, ale neuvěřitelně vybroval no a teď čekáme, jestli uznaj reklamaci ... takže asi tak ...
mild@
Nováček
Nováček

Příspěvek od mild@ »

cruzz píše:Ja nevim,vy mate k Hitachi duveru??Me dokonce v prodejne (nebudu jmenovat) dost silne odrazovali,ze s temahle diskama jsou jenom problemy,ze sou dost casto na reklamaci atd.....:((( Nevim,ja bych bral Seagate :)))
Opravdu by mě zaímalo co to je za prodejnu, když řikaj takový věci a přitom se ty disky začínaj teprve rozjíždět .....
Takovýhle prodavači sou fakt nejlepší ..... :x
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

I love SEGATE 8)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Ikarie
Začátečník
Začátečník

Pár poznámek.

Příspěvek od Ikarie »

Můj disk WD 80 GB JB píská tak silně, že je slyšet po celé místnosti. Takže se musím přidat k těm, kteří říkají že píská! Nicméně po peřčtení této diskuze asi půjde na reklamaci.

A ještě někdo tady psal, že měl problémy s reklamací u TS Bohemia.
Já si nemohu stěžovat. Reklamoval jsem tam již pár věcí i disky a nikdy nebyl žádný problém.
-funkyshit-
Nováček
Nováček

Příspěvek od -funkyshit- »

prave nedavno mi zacal piskat (teda bylo to spis takovy chrceni, ktery se postupne ztisuje, ale porad je to slyset) muj IBM 80GB. kupoval jsem ho prave v bohemii v brne, docela by me zajimalo jestli mam sanci na reklamaci. nedavno jsem reklamoval ramky, byli velmi ochotni, ale u toho hadru mam strach ze mi to neuznaji a jak to tak chodi, tak by mohli chtit nejaky chechtaky za neopravnenou reklamaci...
deivo
Začátečník
Začátečník

Re: Pár poznámek.

Příspěvek od deivo »

Ikarie píše:Můj disk WD 80 GB JB píská tak silně, že je slyšet po celé místnosti. Takže se musím přidat k těm, kteří říkají že píská! Nicméně po peřčtení této diskuze asi půjde na reklamaci.

A ještě někdo tady psal, že měl problémy s reklamací u TS Bohemia.
Já si nemohu stěžovat. Reklamoval jsem tam již pár věcí i disky a nikdy nebyl žádný problém.
Skus reklamaciu. Mal som upiskany WD 80GB BB. Reklamaciu uznali a dali mi zan JB verziu. ZATIAL je tichucky...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

WD je šrot. Dva co jsem viděl (20, 40 GB BB) pískají jak o život, a třetí (160 GB JB) odešel na onen svět se všema datama, a ten co přišel z reklamace odešel znova. Naštěstí žádnej z nich nebyl můj. Barracuda rulez 8)
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

zombie píše:WD je šrot. Dva co jsem viděl (20, 40 GB BB) pískají jak o život, a třetí (160 GB JB) odešel na onen svět se všema datama, a ten co přišel z reklamace odešel znova. Naštěstí žádnej z nich nebyl můj. Barracuda rulez 8)
Máš pravdu, mně se posr*l WD 800JB za 3měsíce, dělal kravál a hlavně data v prd*li. Naštěstí mám zálohu. Teď mám Seagate 380013AS a je zatím krásnej klid při cca stejným výkonu.
Zion
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zion »

:? A to zase kamošovi odešli uš 2 barracudy.
Napřed začala dělat podivné zvuky a pak death!
A druhýmu jakbysmet bar IV
AMD Athlon XP 1800+(T-Bred,BO;1,6V)@2400+(166x12.5;1.7V).Soltek SL-NV400-64(nForce2 400,AGP 4-8x,FSB 266-400,DDR266-400).768DDR(Kingston 333MHz,CL2.5).).HDD Hitachi (250GB;8MB), Seagate Barracuda IV(40GB;2MB).Sapphire ATI Radeon X1650Pro(256MB;600/1400)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Zion píše::? A to zase kamošovi odešli uš 2 barracudy.
Napřed začala dělat podivné zvuky a pak death!
A druhýmu jakbysmet bar IV
Vono si asi nevybereš. Když máš kliku na dobrou sérii, tak maká dobře a dlouho sebevětší "sračka" a pokud máš smůlu, tak ti odejde i sebekvalitnější HDD třeba za týden.....
U mně: 1 WD maká 3roky a druhej 3měsíce, jeden Seagate mě vydržel asi 2měsíce a druhej maká už přes 3roky, maxtory jsem měl 2, makaj oba 2roky -pravda kulomet, IBM mám 2roky-super, ale někomu se posral za rok- tam byly opravdu problémy,IBM to řešilo novým firmwarem na vl.nebezpečí - teď jsem risknul Seagate 7200.7 SATA80GB- 8MB - zatím spokojenost - uvidíme - za ty prachy bych měl půlku 7k250 a pokud chytnu blbou sérii .....Mně už ta kvalita PC komponent SERE, neznám obor, kde je zmetkovitost 20%- moje osobní zkušenost a PC se hrabu hezkejch pár let a co se týká dodavatelů- ty horší měly zmetkovitost víc něž 60% (nebudu jmenovat).
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“