vyzarovani notebooku
Moderátor: Don
- ferryman
- Nováček
-
vyzarovani notebooku
Zdar, chcel by som sa spytat na par veci
ake mnozstvo EM ziarenia vyzaruje notebook so spodnej casti,
napr v porovnani s CRT monitorom, pripadne s mobilom.
Ako by sa to dalo pripadne odtienit, pri praci v kresle, s notebookom
na stehnach.
Poznate nejake clanky na nete ktore sa tymto zaoberaju?
Zaujima ma tato tema.
Diky moc.
ake mnozstvo EM ziarenia vyzaruje notebook so spodnej casti,
napr v porovnani s CRT monitorom, pripadne s mobilom.
Ako by sa to dalo pripadne odtienit, pri praci v kresle, s notebookom
na stehnach.
Poznate nejake clanky na nete ktore sa tymto zaoberaju?
Zaujima ma tato tema.
Diky moc.
- karf
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
mno nedávno byla zveřejněná studie, která varuje, že pracovat s noutem položeným na stehnech, resp ne vejcách se nedoporučuje ale ne kvůli záření ale teplu, který vyzařuje. Teplo moc nesvědčí spermiím
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- kuavik
- Mírně pokročilý
- Slezman
- Středně pokročilý
- kuavik
- Mírně pokročilý
- karf
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
lepší kdyš se podusí nout, než (dámy prominou) zapaří pinďour.kuavik píše:polstarek z molitanu rikas, hm, to se notes pekne podusiSlezman(CZE) píše: proč hlinik, moc vodi...spis nejakej polstarek z molitanu - pohodlne, izolacni
ta podlozka teplo krasne odvede pryc
btw na novinky.cz byla zpráva, že si nějakej aktivní pracant položil nouta na klín. shodou okolností byl nahej a byla z toho popálenina
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
- kuavik
- Mírně pokročilý
- SleepY.664
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to by odpovídalo. Ideální teplota pro vývoj spermií je 37stupňů, pokud ti na vejce fouká teplej vzduch, tak...karf píše:mno nedávno byla zveřejněná studie, která varuje, že pracovat s noutem položeným na stehnech, resp ne vejcách se nedoporučuje ale ne kvůli záření ale teplu, který vyzařuje. Teplo moc nesvědčí spermiím
///EDITED: Teď mě napadla super hláška: "To neděláš dobře, s tím notebookem. To se ti jednou vymstí."
- KOFis
- Mírně pokročilý
37 stupnu??? a kde se spermie teda vyviji kdyz v tele je 36° a ony potrebuji min to by me zajimal okde si to cislo vzalSleepy.664 píše:Jo, to by odpovídalo. Ideální teplota pro vývoj spermií je 37stupňů, pokud ti na vejce fouká teplej vzduch, tak...karf píše:mno nedávno byla zveřejněná studie, která varuje, že pracovat s noutem položeným na stehnech, resp ne vejcách se nedoporučuje ale ne kvůli záření ale teplu, který vyzařuje. Teplo moc nesvědčí spermiím
///EDITED: Teď mě napadla super hláška: "To neděláš dobře, s tím notebookem. To se ti jednou vymstí."
- SleepY.664
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Slyšel si, že největší teplo je u koulí? Kouknu, kde sem to vzal, možná sem se spletKOFis píše:37 stupnu??? a kde se spermie teda vyviji kdyz v tele je 36° a ony potrebuji min to by me zajimal okde si to cislo vzalSleepy.664 píše: Jo, to by odpovídalo. Ideální teplota pro vývoj spermií je 37stupňů, pokud ti na vejce fouká teplej vzduch, tak...
///EDITED: Nojo... Na 37 se prej zahřejvaj s tím notebugem...to mě zmátlo... normálně maj prej mít 34
///EDITED2: Takže sorry, že vás takhle mystifikuju... takováhle chyba se mi stává jednou, maximálně dvakrát za deset let
- kuavik
- Mírně pokročilý
no, nechci bejt puntickar , ale pro správnou syntézu a výživu spermií je nutné, aby teplota varlat byla asi o 1°C nižší, než je normální tělesná teplota. = 35CSleepy.664 píše:Slyšel si, že největší teplo je u koulí? Kouknu, kde sem to vzal, možná sem se spletKOFis píše: 37 stupnu??? a kde se spermie teda vyviji kdyz v tele je 36° a ony potrebuji min to by me zajimal okde si to cislo vzal
///EDITED: Nojo... Na 37 se prej zahřejvaj s tím notebugem...to mě zmátlo... normálně maj prej mít 34
///EDITED2: Takže sorry, že vás takhle mystifikuju... takováhle chyba se mi stává jednou, maximálně dvakrát za deset let
- SleepY.664
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele: