vyzarovani notebooku

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
ferryman
Nováček
Nováček

vyzarovani notebooku

Příspěvek od ferryman »

Zdar, chcel by som sa spytat na par veci

ake mnozstvo EM ziarenia vyzaruje notebook so spodnej casti,
napr v porovnani s CRT monitorom, pripadne s mobilom.

Ako by sa to dalo pripadne odtienit, pri praci v kresle, s notebookom
na stehnach.

Poznate nejake clanky na nete ktore sa tymto zaoberaju?
Zaujima ma tato tema.

Diky moc.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

mno nedávno byla zveřejněná studie, která varuje, že pracovat s noutem položeným na stehnech, resp ne vejcách se nedoporučuje ale ne kvůli záření ale teplu, který vyzařuje. Teplo moc nesvědčí spermiím :roll:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

muzes zkusit hlinikovou podlozku po notes, pokud ti to bude pohodlny :)
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

kuavik píše:muzes zkusit hlinikovou podlozku po notes, pokud ti to bude pohodlny :)
proč hlinik, moc vodi...spis nejakej polstarek z molitanu - pohodlne, izolacni
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

Slezman(CZE) píše:
kuavik píše:muzes zkusit hlinikovou podlozku po notes, pokud ti to bude pohodlny :)
proč hlinik, moc vodi...spis nejakej polstarek z molitanu - pohodlne, izolacni
polstarek z molitanu rikas, hm, to se notes pekne podusi :lol:
ta podlozka teplo krasne odvede pryc
Toshiba P100-10P

karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

kuavik píše:
Slezman(CZE) píše: proč hlinik, moc vodi...spis nejakej polstarek z molitanu - pohodlne, izolacni
polstarek z molitanu rikas, hm, to se notes pekne podusi :lol:
ta podlozka teplo krasne odvede pryc
lepší kdyš se podusí nout, než (dámy prominou) zapaří pinďour.

btw na novinky.cz byla zpráva, že si nějakej aktivní pracant položil nouta na klín. shodou okolností byl nahej a byla z toho popálenina
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

nejlepsi varianta je to vubec nedavat na klin, ale radsi na stul :lol: :lol:
Toshiba P100-10P

SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

karf píše:mno nedávno byla zveřejněná studie, která varuje, že pracovat s noutem položeným na stehnech, resp ne vejcách se nedoporučuje ale ne kvůli záření ale teplu, který vyzařuje. Teplo moc nesvědčí spermiím :roll:
Jo, to by odpovídalo. Ideální teplota pro vývoj spermií je 37stupňů, pokud ti na vejce fouká teplej vzduch, tak... :roll:

///EDITED: Teď mě napadla super hláška: "To neděláš dobře, s tím notebookem. To se ti jednou vymstí." :lol:
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Sleepy.664 píše:
karf píše:mno nedávno byla zveřejněná studie, která varuje, že pracovat s noutem položeným na stehnech, resp ne vejcách se nedoporučuje ale ne kvůli záření ale teplu, který vyzařuje. Teplo moc nesvědčí spermiím :roll:
Jo, to by odpovídalo. Ideální teplota pro vývoj spermií je 37stupňů, pokud ti na vejce fouká teplej vzduch, tak... :roll:

///EDITED: Teď mě napadla super hláška: "To neděláš dobře, s tím notebookem. To se ti jednou vymstí." :lol:
37 stupnu??? a kde se spermie teda vyviji kdyz v tele je 36° a ony potrebuji min :lol: :lol: :lol: to by me zajimal okde si to cislo vzal :-P
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

KOFis píše:
Sleepy.664 píše: Jo, to by odpovídalo. Ideální teplota pro vývoj spermií je 37stupňů, pokud ti na vejce fouká teplej vzduch, tak... :roll:

37 stupnu??? a kde se spermie teda vyviji kdyz v tele je 36° a ony potrebuji min :lol: :lol: :lol: to by me zajimal okde si to cislo vzal :-P
Slyšel si, že největší teplo je u koulí? Kouknu, kde sem to vzal, možná sem se splet :roll:

///EDITED: Nojo... Na 37 se prej zahřejvaj s tím notebugem...to mě zmátlo... normálně maj prej mít 34 :oops:

///EDITED2: Takže sorry, že vás takhle mystifikuju... takováhle chyba se mi stává jednou, maximálně dvakrát za deset let :roll:
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

Sleepy.664 píše:
KOFis píše: 37 stupnu??? a kde se spermie teda vyviji kdyz v tele je 36° a ony potrebuji min :lol: :lol: :lol: to by me zajimal okde si to cislo vzal :-P
Slyšel si, že největší teplo je u koulí? Kouknu, kde sem to vzal, možná sem se splet :roll:

///EDITED: Nojo... Na 37 se prej zahřejvaj s tím notebugem...to mě zmátlo... normálně maj prej mít 34 :oops:

///EDITED2: Takže sorry, že vás takhle mystifikuju... takováhle chyba se mi stává jednou, maximálně dvakrát za deset let :roll:
no, nechci bejt puntickar :lol: :lol: , ale pro správnou syntézu a výživu spermií je nutné, aby teplota varlat byla asi o 1°C nižší, než je normální tělesná teplota. = 35C :love:
Toshiba P100-10P

SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

kuavik píše:no, nechci bejt puntickar :lol: :lol: , ale pro správnou syntézu a výživu spermií je nutné, aby teplota varlat byla asi o 1°C nižší, než je normální tělesná teplota. = 35C :love:
No, já mám normální tělesnou teplotu nějakejch 38 (né pořád, ale často), takže by těch 37 celkem sedělo :wink:
Io
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Io »

Opravdu, ty malý potvůrky se líhnou nejlépe v prostředí, kde je o 2-3 stupně nižší teplota než v těle. :)
Sprchujte se studenou vodou a hned vám i jim bude hej! (hehe) :P
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“