Na stary pocitac ktery ma jen COM1 a COM2 potrebuji novou mys,tak mi v obchode rekli , ze jsou tezko k sehnani a tak mi doporucili obycejnou mys (s kulickou) na PS/2 a k tomu rekukci PS/2 - COM1. Bohuzel to vubec nefunguje...... , Da se vubec pouzit jina mys nez jen COM ?????
Myš COM na PS/2
- eizo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Myš COM na PS/2
Cauves
Na stary pocitac ktery ma jen COM1 a COM2 potrebuji novou mys,tak mi v obchode rekli , ze jsou tezko k sehnani a tak mi doporucili obycejnou mys (s kulickou) na PS/2 a k tomu rekukci PS/2 - COM1. Bohuzel to vubec nefunguje...... , Da se vubec pouzit jina mys nez jen COM ?????
- Dony
- Středně pokročilý

fungovat by to melo, mam dojem, ze jsem to nekde i videl v provozu, ale asi to nejde s kazdou mysi, zkus jinou (jiny typ), jestli mas moznost
http://www.pccables.com/00361.htm
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - eizo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Diky za pomoc !!Dony píše:fungovat by to melo, mam dojem, ze jsem to nekde i videl v provozu, ale asi to nejde s kazdou mysi, zkus jinou (jiny typ), jestli mas moznost
tak jsem si promeril piny a zjistil jsem ze zapojeni me redukce je naprosto jine nez te co udavaji na strance...
- Intelman
- Začátečník

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nic proti, ale PS/2 je šestipin...Intelman píše:Nevím jakou máš desku, ale když se ní koukneš, tak vedle DIN konektoru pro klávesnici možná bude konektor na PS/2. Je to takovej osmipin.
Naposledy upravil(a) TomV dne sob 8. led 2005, 22:33, celkem upraveno 1 x.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Dony
- Středně pokročilý

Myslim, ze eizo napsal dost jasne, ze ma starou desku jen se seriovejma portama...Intelman píše:Nevím jakou máš desku, ale když se ní koukneš, tak vedle DIN konektoru pro klávesnici možná bude konektor na PS/2. Je to takovej osmipin.
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - Intelman
- Začátečník

To máš pravdu s těma šesti. ale jen pokud jde o klávesnici a ty se takhle nedělaly. Na myš jsou vlastně jen čtyři . Někde to bylo jako osmipin (ve dvou řadách) a někde jako pětipin (jedna řada).Dony píše:Myslim, ze eizo napsal dost jasne, ze ma starou desku jen se seriovejma portama...Intelman píše:Nevím jakou máš desku, ale když se ní koukneš, tak vedle DIN konektoru pro klávesnici možná bude konektor na PS/2. Je to takovej osmipin.
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: