Myš COM na PS/2

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
eizo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Myš COM na PS/2

Příspěvek od eizo »

Cauves :sad:
Na stary pocitac ktery ma jen COM1 a COM2 potrebuji novou mys,tak mi v obchode rekli , ze jsou tezko k sehnani a tak mi doporucili obycejnou mys (s kulickou) na PS/2 a k tomu rekukci PS/2 - COM1. Bohuzel to vubec nefunguje...... , Da se vubec pouzit jina mys nez jen COM ?????
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

fungovat by to melo, mam dojem, ze jsem to nekde i videl v provozu, ale asi to nejde s kazdou mysi, zkus jinou (jiny typ), jestli mas moznost
http://www.pccables.com/00361.htm
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
eizo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eizo »

Dony píše:fungovat by to melo, mam dojem, ze jsem to nekde i videl v provozu, ale asi to nejde s kazdou mysi, zkus jinou (jiny typ), jestli mas moznost
http://www.pccables.com/00361.htm
Diky za pomoc !!
tak jsem si promeril piny a zjistil jsem ze zapojeni me redukce je naprosto jine nez te co udavaji na strance... :o v tom pripade vubec nechapu k cemu je ta redukce co mi prodali dobra....
Intelman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Intelman »

Nevím jakou máš desku, ale když se ní koukneš, tak vedle DIN konektoru pro klávesnici možná bude konektor na PS/2. Je to takovej osmipin.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Intelman píše:Nevím jakou máš desku, ale když se ní koukneš, tak vedle DIN konektoru pro klávesnici možná bude konektor na PS/2. Je to takovej osmipin.
Nic proti, ale PS/2 je šestipin... :)
Naposledy upravil(a) TomV dne sob 8. led 2005, 22:33, celkem upraveno 1 x.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Intelman píše:Nevím jakou máš desku, ale když se ní koukneš, tak vedle DIN konektoru pro klávesnici možná bude konektor na PS/2. Je to takovej osmipin.
Myslim, ze eizo napsal dost jasne, ze ma starou desku jen se seriovejma portama...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Intelman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Intelman »

Dony píše:
Myslim, ze eizo napsal dost jasne, ze ma starou desku jen se seriovejma portama...
To máš pravdu s těma šesti. ale jen pokud jde o klávesnici a ty se takhle nedělaly. Na myš jsou vlastně jen čtyři . Někde to bylo jako osmipin (ve dvou řadách) a někde jako pětipin (jedna řada).
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

já už jsem měl na myši i 3-pim 8-)
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Ale sehnat myš na COM není snad takovej problém...u nás jich tady maj dost...samozřejmě to jsou ty obyč. Geniusy za kilo, ale stačí to... :-D (jede na tom moje babička :-D )
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“