Ani za boha už nevím kde je chyba, v biosu mám nastaveno fast write ENABLED. V katalystech nastavím ENABLED, restart kompu, nabootuje se XP a catalysty hlasí DISABLED ! Prostě nevím. Sandra taky detekuje DISABLED !
Poraďte někdo v čem je problém ....
bArt
Radeon 9200 na MSI K7N2Delta L, problém s AGP fast write
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Bart_Teschen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Radeon 9200 na MSI K7N2Delta L, problém s AGP fast write
IBM Thinkpad T60, Intel CoreDuo T7200 2GHz, 3GB RAM, Radeon X1400, SATA, Win XP
- test11
- Začátečník

To je proto že karta FW nepodporuje, můžeš si vynutit jejich zapnutí např. v RivaTuneru a když budeš mít štěstí (já ho neměl) tak se ti nebudou rozpadat textury...
Asus A7V880, 512MB Winbond PC3200 + 512MB Seitec PC3200 dual chanel 2-3-3-7, AXP Thorton 2400+(2GHz)@2.2GHz FSB169, Vcore 1.65V, cooled By Thermaltake Volcano 7+, Hercules Radeon 9800 non-pro
SB Audigy2
Powered By Fortron 350W
SB Audigy2
Powered By Fortron 350W
- Bart_Teschen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak teď nevím, když mi catalysty detekují můj Radeon, tak hlásí že podporuje fast write ... To samé hlásí i Sandra 2003, IMHO ta podpora tam je ..... Ale nechce jet, ještě mi jedën kolega poradil vypnout plug and play OS v Biosu, ale ještě jsem to nezkoušel, tak nevím ... Dneska večer to testnu, potom napíšu jak jsem uspěl.test11 píše:To je proto že karta FW nepodporuje, můžeš si vynutit jejich zapnutí např. v RivaTuneru a když budeš mít štěstí (já ho neměl) tak se ti nebudou rozpadat textury...
IBM Thinkpad T60, Intel CoreDuo T7200 2GHz, 3GB RAM, Radeon X1400, SATA, Win XP
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ja mam za to ze Radeon 9200 FW normalne podporuje, ale na nekterych deskach s nForce2 chipsetem jsou s tim potize.. Jednou mi 9200ka totalne rozhazovala obraz v winXP na jednom compu... stacilo vypnout FW. zajimavy je, ze druhy PC ktery bylo z uplne stejnych komponent jelo v pohode i s FW zapnutym.... 
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- test11
- Začátečník

Pokud ti catalyst FW po restartu nezapne, tak je karta nepodporuje a to je podle toho cos napsal v prvním přízpěvku tvůj případ. Jak řikám, vynuť si je v riva tuneru a pak si něco zahraj, když bude vše ok - fajn, když ne smůla. Chceš li mít jistotu, napiš výrobci, ať ti potvrdí jestli na tvé konfiguraci fastwrite poběží/nebo ne.
p.s. Co mi ale prošlo pod rukou celkem dost karet, tak na nich nikde nebylo ani slovo o podpoře fastwrites, takže to bude asi trochu problematická technologie, ostatně v některých případech může mít i negativní dopad na výkon (byl článek na tuningu).
p.s. Co mi ale prošlo pod rukou celkem dost karet, tak na nich nikde nebylo ani slovo o podpoře fastwrites, takže to bude asi trochu problematická technologie, ostatně v některých případech může mít i negativní dopad na výkon (byl článek na tuningu).
Asus A7V880, 512MB Winbond PC3200 + 512MB Seitec PC3200 dual chanel 2-3-3-7, AXP Thorton 2400+(2GHz)@2.2GHz FSB169, Vcore 1.65V, cooled By Thermaltake Volcano 7+, Hercules Radeon 9800 non-pro
SB Audigy2